کد خبر : 364150
انتشار : ۱۴۰۴/۰۷/۲۹ - 11:50
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

معاون وزارت خارجه: امیدواریم به‌زودی شاهد بازگشت مهدیه اسفندیاری به ایران باشیم / اقدام دولت فرانسه در بازداشت این شهروند ایرانی، «گروگان‌گیری» است

معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، اقدام دولت فرانسه در بازداشت مهدیه اسفندیاری، شهروند ایرانی، را «گروگان‌گیری» توصیف کرد و آن را مغایر با ادعاهای حقوق بشری پاریس دانست.

معاون وزارت خارجه: امیدواریم به‌زودی شاهد بازگشت مهدیه اسفندیاری به ایران باشیم / اقدام دولت فرانسه در بازداشت این شهروند ایرانی، «گروگان‌گیری» است

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، اقدام دولت فرانسه در بازداشت مهدیه اسفندیاری، شهروند ایرانی، را «گروگان‌گیری» توصیف کرد و آن را مغایر با ادعاهای حقوق بشری پاریس دانست.

وحید جلال‌زاده، معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، با انتقاد از رفتار دولت فرانسه در قبال مهدیه اسفندیاری، اظهار کرد ایشان توسط کشوری که خود را «مهد آزادی» می‌داند و در این زمینه‌ها بسیار پرمدعاست، صرفا به دلیل فعالیت در یک کانال تلگرامی در حمایت از مردم فلسطین و زنان و کودکان فلسطینی، به گروگان گرفته شده‌اند.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده از سوی وزارت امور خارجه افزود: «از همان ۲۴ ساعت نخست پس از اطلاع از بازداشت خانم اسفندیاری، اقدامات کنسولی، حقوقی و سیاسی آغاز شد. سفیر جمهوری اسلامی ایران در فرانسه نیز با وزارت خارجه، پلیس و دادستانی محل دیدار و پیگیری‌های لازم را انجام داده است.»

جلال‌زاده همچنین از تعیین وکیل برای اسفندیاری و انجام نزدیک به ۱۰ ملاقات کنسولی با وی خبر داد و تأکید کرد: «تمامی مسائل حقوقی ایشان به‌صورت دقیق در حال بررسی است.»

اخبار مرتبط:
نگرانی دولت از سفره‌های لاغر مردم خبرساز شد
نگرانی دولت از سفره‌های لاغر مردم خبرساز شد

برخی مسوولان وزارت بهداشت که در گفت‌وگو با خبرنگاران، مساله سوءتغذیه در مناطق و جمعیت محروم را تایید یا خبررسانی می‌کردند، یا از مسوولیت خود کنار گذاشته شدند، یا توسط نهادهای حراست و امنیتی، بازخواست و توبیخ و ممنوع‌المصاحبه شدند.

سیاست تازه قوه قضائیه درباره مهریه سروصدا کرد
سیاست تازه قوه قضائیه درباره مهریه سروصدا کرد

رئیس قوه قضاییه در تازه‌ترین اظهارات خود بر لزوم تغییر رویکرد در پرونده‌های مهریه تأکید کرد و گفت گاهی مردان واقعاً توان پرداخت حتی یک سکه در سال را ندارند و حبس آن‌ها نه‌تنها کمکی نمی‌کند، بلکه تبعات اجتماعی و خانوادگی سنگینی دارد.

کرملین: تاریخ دقیقی برای دیدار «پوتین» و «ترامپ» تعیین نشده
کرملین: تاریخ دقیقی برای دیدار «پوتین» و «ترامپ» تعیین نشده

سخنگوی کرملین با رد گزارش‌های برخی رسانه‌ها در زمینه احتمال به تعویق افتادن دومین دیدار رؤسای جمهور روسیه و آمریکا طی‌ ماه‌های اخیر گفت:‌ تاکنون تاریخ دقیقی برای این نشست تعیین نشده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است