کد خبر : 363577
انتشار : ۱۴۰۴/۰۷/۲۶ - 14:42
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

رتبه ایران در اینترنت موبایل و ثابت سقوط کرد

جایگاه ایران در رده بندی کشورهایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل و ثابت در سپتامبر ۲۰۲۵ میلادی با سقوط روبرو شده است.

رتبه ایران در اینترنت موبایل و ثابت سقوط کرد

به گزارش سایت خبری مدارا: خبرآنلاین نوشت: جایگاه ایران در رده بندی کشورهایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل و ثابت در سپتامبر ۲۰۲۵ میلادی با سقوط روبرو شده است.

جدیدترین گزارش اسپید تست نشان می‌دهد در سپتامبر ۲۰۲۵ میلادی در سطح جهانی میانه سرعت اینترنت موبایل ۹۳.۴۷ و سرعت اینترنت ثابت ۱۰۶.۸۴ مگابیت برثانیه بوده است. در آگوست، یعنی ماه قبل از آن میانه سرعت اینترنت موبایل جهان ۹۰.۶۹ و میانه سرعت اینترنت ثابت جهان ۱۰۴.۴۳ مگابیت بر ثانیه بود.

2

سقوط ۶ پله‌ای ایران در رده بندی اینترنت موبایل

طبق این گزارش میانه سرعت اینترنت موبایل ایران در نهمین ماه ۲۰۲۵ میلادی ۵۵.۳۰ و میانه سرعت اینترنت ثابت ۱۹.۲۳ مگابیت بر ثانیه بوده است. این در حالی است که جایگاه ایران در هر دو رده بندی دچار افت شده به طوری که در فهرست کشورهایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل شش پله و در رده بندی کشورهایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت ثابت چهار پله سقوط کرده است.

3

این در حالی است که میانه سرعت اینترنت موبایل ایران در آگوست سال جاری میلادی ۵۷.۶۴ مگابیت بوده و جایگاه آن در رده بندی کشورهایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل جهان با چهار پله سقوط رده ۶۹ اعلام شده بود. از سوی دیگر در رده بندی کشورهایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت ثابت جهان ایران با میانه سرعت ۱۹.۵۱ مگابیت برثانیه در رده ۱۳۹ قرار گرفت که جایگاه آن نسبت به ماه قبل یک پله سقوط کرده است.

اخبار مرتبط:
خانه‌های لوکس تهران گران‌تر از لندن و آکسفورد!
خانه‌های لوکس تهران گران‌تر از لندن و آکسفورد!

بررسی‌ها نشان می‌دهد خانه‌های لوکس در تهران در مقایسه با نمونه‌های مشابه در دیگر کشورها امکانات کمتری دارند اما بالاتر از ارزش واقعی معامله می‌شوند.

قالیباف قانون پیوستن ایران به CFT را ابلاغ کرد
قالیباف قانون پیوستن ایران به CFT را ابلاغ کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی، قانون پیوستن ایران به کنوانسیون CFT را ابلاغ کرد.

ضارب روحانی امام‌زاده یحیی دستگیر شد
ضارب روحانی امام‌زاده یحیی دستگیر شد

چهارشنبه گذشته حجت‌الاسلام مهدی بیات، از طلاب انقلابی و فعالان فرهنگی در صحن امام‌زاده یحیی تهران هدف سوءقصد قرار گرفت. ضارب این روحانی توسط نیروی انتظامی دستگیر شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است