کد خبر : 363217
انتشار : ۱۴۰۴/۰۷/۲۳ - 15:39
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

زاکانی سه مداح را در شهرداری تهران استخدام کرد

انتصاب سه مداح در پست‌های اداری شهرداری تهران تأیید شد.

زاکانی سه مداح را در شهرداری تهران استخدام کرد

به گزارش سایت خبری مدارا: ایلنا نوشت: انتصاب سه مداح در پست‌های اداری شهرداری تهران تأیید شد.

امروز خبری مبتنی بر  انتصاب سه مداح در پست‌های اجرایی شهرداری تهران منتشر شد. در این خبر آمده بود: بنابر شنیده‌ها  «علی عشرتی» به سمت رییس اداره رشد و تعالی مرکز نوسازی و تحول اداری، «جواد سوری» به عنوان رییس امور اداری و رفاهی و «محسن مرادی» به عنوان «مدیر حوزه معاونت هماهنگی و پشتیبان منصوب شده‌اند. همچنین برخی منتقدین این انتصابات را سرمایه‌گذاری زاکانی برای انتخابات شورای شهر و ریاست جمهوری آینده تعبیر کرده‌اند.
 پیگیری  از مقام مطلع در شهرداری تهران  حاکی از تائید این انتصابات داشت.

این مقام مطلع  با بیان اینکه این افراد پیش از این نیز از پرسنل شهرداری تهران بوده‌اند، گفت: این انتصابات به صورت همزمان نبوده و در ادارات مختلف صورت گرفته است. پست‌های یادشده در رده پست‌های مهم مدیریتی نبوده و  انتصاب آن‌ها از سمت شهردار، معاونت‌ها و مدیرکل‌ها نبوده است.

شایان ذکر است که این نخستین بار نیست که انتصاب مداحان در سمت‌های مدیریتی شهرداری تهران گزارش می‌شود.

اخبار مرتبط:
واکنش وزیر علوم به حواشی دانشگاه بوعلی همدان
واکنش وزیر علوم به حواشی دانشگاه بوعلی همدان

حسین سیمایی صراف در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: با هر دانشجوی خارجی که هنجارهای کشور را نقض کرده حتما برخورد حقوقی خواهیم کرد. تا الان هیچ شکایتی ثبت نشده است.

شرط دریافت پلاک ملی برای مالکان خودروهای مناطق آزاد
شرط دریافت پلاک ملی برای مالکان خودروهای مناطق آزاد

مدیر گمرک و صادرات دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصاد شرایط دریافت پلک ملی برای مالکان خودروهای مناطق آزاد را اعلام کرد.

روایت برادر امیرمحمد خالقی از تعویق اجرای حکم قاتل
روایت برادر امیرمحمد خالقی از تعویق اجرای حکم قاتل

اجرای حکم قصاص قاتل امیرمحمد خالقی متوقف شد؛ خانواده مقتول در حال بررسی احتمال گذشت هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است