کد خبر : 362906
انتشار : ۱۴۰۴/۰۷/۲۲ - 12:31
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

مهار آتش‌سوزی در مغازه و بخش اداری خیابان سعدی / نجات ۸۵ نفر از هتل مجاور

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران از وقوع آتش‌سوزی در یک مغازه و نجات ۸۵ نفر از ساکنان هتل مجاور توسط نیرو‌های آتش‌نشانی خبر داد.

مهار آتش‌سوزی در مغازه و بخش اداری خیابان سعدی / نجات ۸۵ نفر از هتل مجاور

به گزارش سایت خبری مدارا: باشگاه خبرنگاران جوان: جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران گفت: ساعت ۴:۱۶ دقیقه بامداد امروز حادثه آتش‌سوزی در یک مغازه و قسمت اداری به نشانی خیابان سعدی، خیابان ناظم‌الاطباء به سامانه ۱۲۵ آتش‌نشانی اعلام شد که بلافاصله چهار ایستگاه با تجهیزات کامل به محل اعزام شدند.

وی افزود: آتش‌نشانان در مدت کمتر از پنج دقیقه به محل رسیده و مشاهده کردند که در یک ساختمان ۲.۵ طبقه، طبقه همکف که فروشگاه لوازم پلیمری و ساختمانی بود سالم مانده، اما طبقه فوقانی و نیم‌طبقه بالایی که بخش اداری مجموعه محسوب می‌شد، دچار آتش‌سوزی در بالابر و تابلو برق و سیم‌کشی‌ها شده است.

به گفته ملکی، در قسمت اداری به دلیل وجود پارتیشن‌ها، میز و صندلی، تجمع زیادی از دود شکل گرفته بود و دود به طبقات فوقانی که شامل یک مهمان‌پذیر و هتل با مسافران متعدد بود، سرایت کرده بود.

سخنگوی آتش‌نشانی تهران ادامه داد: آتش‌نشانان به‌صورت هم‌زمان با عملیات اطفای حریق، به طبقات هتل مراجعه کردند و موفق شدند ۸۵ نفر از آقایان و بانوان حاضر در اتاق‌ها را با احتیاط کامل و سلامت کامل از محل خارج کرده و به مکان امن منتقل کنند.

وی با اشاره به نکته ایمنی مهم در اماکن تجمعی اظهار کرد: در برخی از ساختمان‌ها مانند هتل‌ها، برج‌های مسکونی یا باشگاه‌ها، در بخش‌های پایین‌تر انبار یا فروشگاه‌هایی وجود دارد که مواد قابل اشتعال در آنها نگهداری می‌شود. در چنین شرایطی، در صورت بروز حریق، دود و حرارت به‌راحتی به طبقات بالایی نفوذ می‌کند و وضعیت را بحرانی می‌سازد.

ملکی تأکید کرد: استفاده از در‌های ضد دود، سیستم‌های اعلام و اطفای حریق و فن‌های فشار مثبت برای جلوگیری از انتشار دود و حرارت در این اماکن ضروری است تا از خطر برای افراد جلوگیری شود.

اخبار مرتبط:
یک پرسش مهم از قوه قضائیه درباره کاظم صدیقی
یک پرسش مهم از قوه قضائیه درباره کاظم صدیقی

صدیقی می گفت که امضایش را جعل کرده اند و در کل فرایند انتقال باغ به نام او و فرزندانش خبر نداشته که چه اتفاقی در حال وقوع است و ناگهان دیده که صاحب باغ شده است!

تدریس ریاضی در برخی مدارس تهران متوقف شد!
تدریس ریاضی در برخی مدارس تهران متوقف شد!

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: برخی مدارس اطراف تهران بدون معلم ریاضی مانده‌اند و مسئولان وزارت آموزش و پرورش باید این مشکل را پیگیری کنند.

جزئیات جدید از پرونده پسر و عروس کاظم صدیقی
جزئیات جدید از پرونده پسر و عروس کاظم صدیقی

پرونده فرزند و عروس کاظم صدیقی به اتهام مشارکت در کلاهبرداری و ادعای نفوذ در قوه قضائیه با صدور کیفرخواست در ۱۷ شهریور به دادگاه ارسال شده و هفته آینده در شعبه ۱۰۶۵ مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است