کد خبر : 362754
انتشار : ۱۴۰۴/۰۷/۲۱ - 14:31
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

جواد امام: چرا باید از حضور در اجلاس شرم الشیخ امتناع کنیم؟/ ایران باید از این فرصت استفاده می کرد

جواد امام گفت: ما باید در اجلاس شرم الشیخ حضور پیدا می کردیم و اعتراض خود را نسبت به زیاده خواهی های دولت امارات و رفتار زشت و خارج از قاعده حقوق بین الملل و رفتار خصمانه حتی اروپایی ها نشان می دادیم.

جواد امام: چرا باید از حضور در اجلاس شرم الشیخ امتناع کنیم؟/ ایران باید از این فرصت استفاده می کرد

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: جواد امام با اشاره به برقراری آتش بس در غزه، بیان کرد: اینکه جمهوری اسلامی ایران مدبرانه از طرح صلح ترامپ که مورد استقبال و پذیرش حماس قرار گرفت، حمایت کرد اقدام هوشمندانه ای بود. هر اقدامی که باعث توقف ماشین جنگی و این کشتار و بی قانونی در غزه شود و هر گامی که موجب تحقق حق حاکمیت بر سرنوشت مردم فلسطین شود قابل تقدیر است. مردم فلسطین این حق را دارند که برای آینده خود و سرزمین خود تصمیم بگیرند.

ایران هوشمندانه از آتش بس در غزه استقبال کرد

وی در ادامه اظهار کرد: امروز که این شرایط فراهم شده و حمایتی که جمهوری اسلامی ایران از آتش بس داشت و بیانیه ای که وزارت خارجه صادر کرد، در راستای منافع ملی است. ما هم از این اقدام و آتش بس استقبال می کنیم. اما اینکه امروز در اجلاس شرم الشیخبه طور رسمی از ایران دعوت شده بود، از نگاه بنده باید در آن شرکت می کردیم. اجلاس شرم الشیخ هم آینده فلسطین و هم آینده منطقه را تحت تاثیر قرار می دهد.

ایران باید از فرصت حضور در اجلاس شرم الشیخ استفاده می کرد

سخنگوی جبهه اصلاحات ایران، تصریح کرد: طرح ترامپ توسط حماس که ما سال ها حامی آن بودیم، مورد پذیرش قرار گرفت. امروز نیز از این پذیرش استقبال می کنیم. اما چرا باید از حضور در اجلاس شرم الشیخ امتناع کنیم؟ در این اجلاس همه شخصیت ها و مقامات کشورهای منطقه حضور دارند. ایران باید ازاین فرصت استفاده می کرد. در مقام دفاع از این تصمیم نیز آمده است که ما با کسی که به ما حمله کرده است چه توجیهی دارد که در یک اجلاس شرکت کنیم. پس چه توجیهی داشت که ما قطعنامه ۵۹۸ را پذیرفتیم؟ چه توجیهی داشت که ما برای پذیرفتن قطعنامه و بعد از آن شاهد ملاقات رسمی مقامات جمهوری اسلامی ایران با صدام بودیم.

وی در ادامه تاکید کرد: باید از این فرصت ها برای بازگشت به سیاست جهانی استفاده کنیم. ما باید از حقوق خود دفاع کنیم. باید از حقوق مردم مظلوم منطقه دفاع کنیم. امروز خود حماس طرح ترامپ را پذیرفته است. ما بایستی با دیپلماسی فعال خود و پشتوانه ملت خود و ارتباطی که با دنیا برقرار می کنیم، از حقوق خود و تمامیت ارضی کشور خود دفاع کنیم. ما باید در اجلاس شرم الشیخ حضور پیدا می کردیم و اعتراض خود را نسبت به زیاده خواهی های دولت امارات و رفتار زشت و خارج از قاعده حقوق بین الملل و رفتار خصمانه حتی اروپایی ها نشان می دادیم.

وی افزود: حضور ما در مجامع بین المللی فرصتی برای دفاع از حقوق ملت است. قرار نبود ما در اجلاس شرم الشیخ اسرائیل را به رسمیت بشناسیم. اجلاس شرم الشیخ رسما توسط مصر برگزار شد و دولت مصر از ایران دعوت کرده بود تا در آن حضور پیدا کند. برای رسیدن به صلح در منطقه و توقف ماشین جنایت اسرائیل باید در هر مجامعی که اقتضا می کند، شرکت کنیم تا بتوانیم صدای خود را به جهان برسانیم.

ما با تهدیدی به نام اسرائیل مواجه هستیم

این فعال سیاسی در ادامه خاطرنشان کرد: حضور در این مجامع فرصتی برای کنار زدن تهدیدها و فشارها علیه ملت ایران بود. ما درگیر یک جنگ و تهدیدی به نام اسرائیل هستیم که آمریکا پشتیبان آن است. ما باید تلاش کنیم تا ارتباط خود را با دنیا حفظ کرده و از طریق دیپلماسی سایه تهدید، تحریم و جنگ را از کشور دور کنیم. بایستی از این فرصت ها برای آینده ایران و منطقه استفاده کنیم. امروز دیگر جنایت اسرائیل بر کسی پوشیده باقی نمانده است. تجاوزی که اسرائیل و آمریکا به خاک ما کرد، از سوی هیچ کشوری مورد دفاع قرار نگرفت.

وی در ادامه بیان کرد: اسرائیل و آمریکا در تلاش هستند تا اجماع جهانی علیه ما شکل دهند. ما بایستی این توطئه را خنثی کنیم. جمهوری اسلامی ایران دیپلمات های حرفه ای دارد. این دیپلمات ها سرمایه ایران هستند، سرمایه یک جریان سیاسی نیستند. باید از این سرمایه ها استفاده کرد. ایران اقدام درستی انجام داد و از پذیرش حماس در خصوص طرح صلح در خاورمیانه استقبال کرد. اما باید دلیل عدم شرکت در اجلاس شرم الشیخ روشن شود. ما سال ها از حماس حمایت کردیم. خود حماس پذیرفته و در این اجلاس حضور پیدا می کند. ما برای دفاع از مظلومان سال های سال هزینه پرداخت کردیم و باید در این اجلاس شرکت می کردیم.

اخبار مرتبط:
چرایی عدم حضور ایران، حماس و اسرائیل در نشست شرم‌الشیخ
چرایی عدم حضور ایران، حماس و اسرائیل در نشست شرم‌الشیخ

یک تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت:توافق مربوط به غزه، در صورت نهایی و امضا شدن، می‌تواند تأثیری عمیق بر آینده غرب آسیا و حتی معادلات جهانی بر جای بگذارد.

اعتراض شدید‌اللحن عباس عبدی به یک سوال آزمون استخدامی معلمان؛ این سوال که کدام کشور چهار فروند از جنگنده‌های F-35 را منهدم کرد یک دروغ نظام‌مند است آقای پزشکیان!
اعتراض شدید‌اللحن عباس عبدی به یک سوال آزمون استخدامی معلمان؛ این سوال که کدام کشور چهار فروند از جنگنده‌های F-35 را منهدم کرد یک دروغ نظام‌مند است آقای پزشکیان!

عباس عبدی نوشت: یکی از سوالات آزمون ضمن خدمت فرهنگیان (نه حتی دانش‌آموزان) که باید از امور آگاه باشند این است: «کدام کشور برای اولین ‌بار در دنیا موفق شد، چهار فروند از جنگنده‌های F-35 را منهدم کند؟» گزینه‌ها: ۱ـ روسیه ۲ـ کره‌شمالی ۳ـ ایران ۴ـ امریکا. جناب آقای پزشکیان! این یک اشتباه عادی نیست. این یک دروغ نظام‌مند است که حتی هدف آن القای مطلب دروغ هم نیست، بلکه به ابتذال کشیدن شخصیت پاسخگو است.

نایب رئیس مجلس: حق پخش تلویزیونی مسابقات ورزشی فقط برای صداوسیما است
نایب رئیس مجلس: حق پخش تلویزیونی مسابقات ورزشی فقط برای صداوسیما است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص مصوبه حق پخش تلویزیونی و همچنین نحوه نظارت مجلس بر عملکرد دو باشگاه استقلال و پرسپولیس توضیحاتی را ارائه داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است