کد خبر : 362336
انتشار : ۱۴۰۴/۰۷/۱۹ - 15:05
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

بازیکن اسبق آرسنال: خطای جهانبخش عمدی بود

بازیکن اسبق آرسنال می‌گوید که خطای علیرضا جهانبخش بر روی بازیکن تیم ملی روسیه از عمد بوده است.

بازیکن اسبق آرسنال: خطای جهانبخش عمدی بود

به گزارش سایت خبری مدارا:  شب گذشته تیم ملی ایران در دیداری دوستانه به مصاف تیم ملی روسیه رفت و با نتیجه دو بر یک مغلوب شاگردان کارپین شد.

در در دقیقه ۸۳ علیرضا جهانبخش برای تصاحب توپ پرشی بلند کرد اما از پشت سر او مالخین مدافع روسیه هم به صحنه اضافه شد و در حالی که جهانبخش او را نمی‌دید، با کف استوکش به گوش و صورت او ضربه محکمی زد که در همان نگاه اول هم بسیار خطرناک به نظر می‌رسید.

در پی این ضربه بازیکن تیم ملی ایران به صورت مالخین، آندری آرشاوین، بازیکن اسبق آرسنال گفت: در لیگ روسیه داور کارت قرمز می‌داد. به نظرم عمدا این کار را کرد. انگار می‌خواست گوش بازیکن ما را سوراخ کند تا برایش گوشواره بگذارد!

اخبار مرتبط:
هادی چوپان در یک قدمی فتح دوباره مسترالمپیا
هادی چوپان در یک قدمی فتح دوباره مسترالمپیا

بامداد امروز راند مقدماتی دسته اوپن برگزار شد و مدعیان اصلی قهرمانی از روی چینش داوران مشخص شدند. هادی چوپان در کنار سامسون داوودا، درک لانسفورد و اندرو جک چهار ورزشکاری بودند که در فراخوان نهایی مرحله مقدماتی قرار داشتند و به احتمال فراوان رتبه های اول تا چهارم مسابقات امسال بین این چهار نفر تقسیم خواهد شد.

محرومیت ساپینتو سرمربی استقلال به پایان رسید
محرومیت ساپینتو سرمربی استقلال به پایان رسید

محرومیت ریکاردو ساپینتو سرمربی پرتغالی استقلال به پایان رسید.

جلسه مخفیانه درویش و رفقا با حسین عبدی/ هاشمیان برکنار می‌شود؟
جلسه مخفیانه درویش و رفقا با حسین عبدی/ هاشمیان برکنار می‌شود؟

معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس که گفته می شود به عنوان مدیر فنی با باشگاه قرارداد بسته، تمایل زیادی به انتصاب حسین عبدی به عنوان سرمربی پرسپولیس دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است