کد خبر : 361732
انتشار : ۱۴۰۴/۰۷/۱۴ - 12:26
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

مادر همایون شجریان درگذشت

همایون شجریان، خواننده موسیقی ایرانی به سوگ مادرش فرخنده (پروانه) گل‌افشان نشست.

مادر همایون شجریان درگذشت

به گزارش سایت خبری مدارا:  همایون شجریان، خواننده موسیقی ایرانی به سوگ مادرش فرخنده (پروانه) گل‌افشان نشست.

او با انتشار پستی در صفحه اینستاگرامش نوشت: «مادر رفت، اسطوره عشق و صبوری، نماد وفا و شکیبایی. زنی که عشق را تا آخرین نفس باور داشت و عشقِ تنها محبوب زندگی‌اش را تا واپسین دم در دل نگه داشت؛ هرگز تصویر او را از دل نبرید. زنی که در سکوت، جاودانگی عشق و وفاداری را معنا کرد، با دلی آرام و نگاهی پرمهر…»

آن‌طور که همایون در صفحه اینستاگرامش نوشته است دیروز (شنبه ۱۳ مهرماه) آخرین دیدار آن‌ها اتفاق افتاده است.

فرخنده (پروانه) گل‌افشان، متولد خرداد ۱۳۱۷ بود. او مهرماه ۱۳۴۰ در مشهد با محمدرضا شجریان ازدواج کرد و حاصل این ازدواج چهار فرزند؛ فرزانه (۱۳۴۲)، افسانه (۱۳۴۴)، مژگان (۱۳۴۸) و همایون (۱۳۵۴) بود.

اخبار مرتبط:
پست تازه و کنایه‌آمیز ایرج طهماسب خبرساز شد
پست تازه و کنایه‌آمیز ایرج طهماسب خبرساز شد

ایرج طمهاسب با انتشار پستی کنایه‌آمیز در اینستاگرام به ویدئوی اخیر امیرحسین قیاسی واکنش نشان داد.

ارشاد یزد: برگزاری کنسرت محسن یگانه در فضای باز کذب است / مجوز اجرای زنده موسیقی صرفاً در سالن‌های استاندارد صادر می‌شود
ارشاد یزد: برگزاری کنسرت محسن یگانه در فضای باز کذب است / مجوز اجرای زنده موسیقی صرفاً در سالن‌های استاندارد صادر می‌شود

اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد با رد اخبار منتشرشده در فضای مجازی اعلام کرد مجوز اجرای موسیقی پاپ صرفاً در سالن‌های استاندارد استان صادر می‌شود.

فیلم ایرانی با پرچم تاجیکستان راهی اسکار شد!
فیلم ایرانی با پرچم تاجیکستان راهی اسکار شد!

فیلم سینمایی «خرگوش سیاه، خرگوش سفید» ساخته شهرام مکری به عنوان نماینده رسمی سینمای تاجیکستان در بخش بهترین فیلم بین‌المللی اسکار ۲۰۲۶ معرفی شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است