کد خبر : 361541
انتشار : ۱۴۰۴/۰۷/۱۳ - 11:45
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

قالیباف: اگر ایران قوی می‌خواهیم، هیچ راهی به جز تقویت خانواده نیست

قالیباف گفت: علیرضا دبیر در جایی گفت که کشتی ما مانند توان ما در عرصه موشکی است و ما ثابت کردیم که می‌توانیم. بر این اساس، بنده هم می‌گویم که شک نکنید در هر عرصه‌ای که با این روحیه وارد شویم، سنت الهی اجرا می‌شود و خداوند وعده داده است که نصر من الله و فتح قریب.

قالیباف: اگر ایران قوی می‌خواهیم، هیچ راهی به جز تقویت خانواده نیست

به گزارش سایت خبری مدارا: مهر نوشت: رئیس مجلس در دیدار با قهرمانان کشتی گفت: اگر ایران قوی می‌خواهیم، هیچ راهی به جز تقویت خانواده نیست و این اساس کار ماست.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در جلسه علنی غیررسمی که صبح امروز با حضور قهرمانان و پهلوانان کشتی در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با بیان اینکه خداوند بزرگ را شاکرم که نمایندگان مجلس امروز در جمع قهرمانانی هستند که باعث غرور و افتخار ملی شدند، گفت: نمایندگان مجلس مانند همه مردم در کنار شما در مسابقات زاگرب بودند و آن لحظه‌ای که روی تشک کشتی نفس می‌کشیدید، همه دعا می‌کردند. وقتی می‌جنگیدید، قلب مردم برای شما می‌تپید و شاهد زحمات و عرق غیرت شما بودند.

قالیباف ضمن تقدیر از ریاست فدراسیون کشتی و همه مربیان این رشته، بیان کرد: بعد از ۱۲ سال شاهد قهرمانی همزمان کشتی آزاد و فرنگی در رقابت‌های جهانی بودیم که افتخار بزرگی است.

رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین به نسل جنگ و نوجوانان بسیجی اشاره کرد و گفت: آن‌ها در سنین پایین و آغاز دفاع مقدس، پا به میدان گذاشتند و همه چیز خود را برای ایران عزیز گذاشتند تا از سرزمین، جغرافیا، ارزش‌های ایران و مکتب قرآن و اهل بیت دفاع کنند. آنان با غیرت ایرانی و تعهد دینی خود به میدان آمدند و امروز خوشحالیم که شما هم در عرصه ورزش سربازی کردید و پرچم پرافتخار ایران را در این روزهای حساس به اهتزاز درآوردید و مورد احترام همه ملت ایران قرار گرفتید.

رئیس مجلس همچنین از امیرحسین زارع به خاطر احترام به پرچم ایران پس از قهرمانی در مسابقات کشتی تمجید کرد و افزود: او با این حرکت، جشن شخصی و پیروزی را به مراسم وفاداری به میهن اسلامی تبدیل کرد و یک امر شخصی را به یک امر ملی بدل ساخت.

قالیباف با اشاره به جنگندگی قهرمانان کشتی افزود: برادر عزیزمان دانیال سهرابی با ابروی پاره و شرایط بسیار سخت کشتی گرفت و مبارزه کرد. او نشان داد در همان لحظات دشوار حتی با عرق خشک نشده کشتی، یاد خانواده و برادر مریضش بود که این نشان‌دهنده فرهنگ محوری و اهمیت خانواده در فرهنگ ایرانی است.

وی تاکید کرد: اگر ایران قوی می‌خواهیم، هیچ راهی به جز تقویت خانواده نیست و این اساس کار ماست.

قالیباف در پایان گفت: علیرضا دبیر در جایی گفت که کشتی ما مانند توان ما در عرصه موشکی است و ما ثابت کردیم که می‌توانیم. بر این اساس، بنده هم می‌گویم که شک نکنید در هر عرصه‌ای که با این روحیه وارد شویم، سنت الهی اجرا می‌شود و خداوند وعده داده است که نصر من الله و فتح قریب.

اخبار مرتبط:
دادگاه جنجالی «موبایل موسوی» با ۱۲۷ شاکی برگزار شد
دادگاه جنجالی «موبایل موسوی» با ۱۲۷ شاکی برگزار شد

در ادامه‌ رسیدگی به پرونده گسترده اقتصادی «موبایل موسوی»، ۱۲۷ نفر از شاکیان با حضور در جلسه علنی دادگاه، اعتراضات شدیدی را نسبت به عملکرد زوج متهم آملی ابراز کردند و خواهان جبران خسارت و مجازات سنگین شدند.

رافائل گروسی: گزارش من باعث حمله به ایران نشد
رافائل گروسی: گزارش من باعث حمله به ایران نشد

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفته است: گزارش من به صراحت اعلام کرد که ایران برنامه‌ای برای ساخت تسلیحات هسته‌ای ندارد. پس اگر کسی فکر کند این گزارش دلیلی برای جنگ بود، اشتباه می‌کند.

زهرا سعیدی: ۲۵ نماینده مجلس استیضاح میدری را با استامپ قرمز امضا کردند
زهرا سعیدی: ۲۵ نماینده مجلس استیضاح میدری را با استامپ قرمز امضا کردند

نماینده مجلس گفت: ۲۵ نفر از نمایندگان مجلس برای پافشاری بر استیضاح وزیر کار، با استامپ قرمز به نشانه خون پای برگه‌ها انگشت زدند و سوگند یاد کردند هیچ‌کس از امضا عقب نشینی نکند، در این صورت، نام امضا کنندگان منتشر خواهد شد

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است