کد خبر : 361001
انتشار : ۱۴۰۴/۰۷/۰۹ - 12:15
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

سخنگوی شورای نگهبان:

طرح «تشدید مجازات جاسوسی» و لایحه «ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی» تبدیل به قانون شد

سخنگوی شورای نگهبان ز تایید طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» و لایحه «ساماندهی پرنده‌های هدایت پذیر از راه دور (پهپاد) غیرنظامی» خبر داد. وی در این رابطه توضیح داد: این ۲ مصوبه که در مراحل قبل با ابهامات و اشکالاتی مواجه شده بود، پس از انجام اصلاحات در مجلس شورای اسلامی و بررسی مجدد در شورای نگهبان، مغایر با موازین شرع و اصول قانون اساسی شناخته نشدند.

طرح «تشدید مجازات جاسوسی» و لایحه «ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی» تبدیل به قانون شد

به گزارش سایت خبری مدارا: پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان: طحان نظیف از تایید طرح «تشدید مجازات جاسوسی» و لایحه «ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی» خبر داد.

هادی طحان نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان ز تایید طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» و لایحه «ساماندهی پرنده‌های هدایت پذیر از راه دور (پهپاد) غیرنظامی» خبر داد.
وی در این رابطه توضیح داد: این ۲ مصوبه که در مراحل قبل با ابهامات و اشکالاتی مواجه شده بود، پس از انجام اصلاحات در مجلس شورای اسلامی و بررسی مجدد در شورای نگهبان، مغایر با موازین شرع و اصول قانون اساسی شناخته نشدند.
بدین ترتیب، این دو مصوبه که در دوران جنگ ۱۲ روزه در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیدند، پس از ابلاغ به رئیس‌جمهور از سوی رئیس مجلس شورای اسلامی، می‌تواند مسیر اجرا را طی کند.
اخبار مرتبط:
کنایه زیدآبادی به تیتر کیهان: خبرش هنوز به میدان توپخانه نرسیده!
کنایه زیدآبادی به تیتر کیهان: خبرش هنوز به میدان توپخانه نرسیده!

ظاهراً خبر حمایت روسیه از طرح صلح ترامپ هنوز به میدان توپخانه و خیابان فردوسی نرسیده است!

تندرو‌ها دنبال حذف روحانی هستند، اما نمی‌توانند
تندرو‌ها دنبال حذف روحانی هستند، اما نمی‌توانند

مجادله حسن روحانی و سعید جلیلی بر سر برجام بار دیگر توجه رسانه‌ها و افکار عمومی را جلب کرده است. این رویارویی گمانه تلاش رئیس‌جمهور پیشین برای ایفای نقشی ویژه‌تر در سیاست امروز را تقویت می‌کند. او نشان داده که قصد ندارد مثل سایر روسای جمهور حاشیه نشین شده و صرفا نظاره‌گر باشد.

استیضاح میدری، وزیر کار کلید خورد
استیضاح میدری، وزیر کار کلید خورد

نمایندگان متقاضی استیضاح اعلام کرده‌اند که مجلس در چنین مقطع حساسی وظیفه دارد بر اساس اصل ۸۹ قانون اساسی و مواد آیین‌نامه داخلی، نسبت به اصلاح ناکارآمدی‌ها اقدام کند و پاسخ‌گویی شفاف از سوی وزیر رفاه را مطالبه نماید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است