کد خبر : 360706
انتشار : ۱۴۰۴/۰۷/۰۷ - 19:18
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

جزییات جدید از بازداشت مدیرعامل سابق بانک آینده

بهمن اسکندری مدیرعامل سابق بانک آینده با صدور دستور قضایی، به زندان منتقل شد.

جزییات جدید از بازداشت مدیرعامل سابق بانک آینده

به گزارش سایت خبری مدارا: بورس نیوز نوشت: بهمن اسکندری مدیرعامل سابق بانک آینده با صدور دستور قضایی، به زندان منتقل شد.

اسکندری از آذرماه سال ۱۴۰۲ با پیگیری و دستور وزارت اقتصاد دولت سیزدهم، به این سمت منصوب شد چراکه حق رآی ۶۰ درصد سهام بانک آینده، در آن زمان در اختیار این وزارتخانه قرار داشت. اما متاسفانه در مدت زمان تصدی مدیرعاملی این بانک توسط وی، زیان انباشته «وآیند» با صعود چشمگیر ۴ برابری، به ۵۰۰ همت رسید در حالی که قرار بود در این فرصت، از دارایی‌ها و اموال قابل توجه بانک برای رفع زیان انباشته استفاده شود.

این موارد و ضعف‌های دیگر همچون عدم واگذاری اموال مازاد بانک، عدم توفیق در وصول مطالبات غیرجاری و عدم مدیریت بهینه جریان نقدی، تا جایی پیش رفت که بانک مرکزی طی ماه‌های گذشته به دلیل رشد اضافه برداشت این بانک و زیان سازی صورت گرفته که در حکم اخلال در نظام اقتصادی محسوب می‌شود، کیفرخواستی را علیه وی و رییس هیات مدیره بانک صادر کند.

523435_355

ضمن آنکه موارد قابل تاملی همچون اداره شرکت خدمات وام بانکی در خلال مدیرعاملی بانک یا تاسیس خیریه در این دوره مدیریت موجب شده بود تا سهامداران خرد با نگرانی، کاهش ۷۰ درصدی ارزش سهام خود ظرف کمتر از دو سال حضور این تیم مدیریتی را شاهد باشند.

با برکناری اسکندری در اواخر شهریورماه توسط هیات مدیره منتخب بانک مرکزی، وی به علت بی توجهی به تذکرات و دستورات نهاد‌های نظارتی و شکایت مجموعه‌های مهم دیگر همچون سازمان بازرسی کل کشور، اخیرا توسط ضابطین قضایی بازداشت و به زندان منتقل شد. ضمن آنکه پرونده مجتبی کحالی رییس وقت هیات مدیره بانک نیز منجر به صدور دستور بازداشت شده است.

اینگونه پیگیری‌ها و دستورات دستگاه قضایی برای رفع مشکلات مدیریتی و سالم سازی نظام بانکی، می‌تواند الگوی مناسبی برای اجرا در سایر نهاد‌های مالی و اقتصادی کشور نیز باشد.

اخبار مرتبط:
پروژه سانسور کامل در فوتبال ایران کلید خورد!
پروژه سانسور کامل در فوتبال ایران کلید خورد!

فضای محدود رسانه‌ای در مسابقات فوتبال ایران حالا به طور کامل بسته شد.

بازداشت ۲ اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران
بازداشت ۲ اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران

رسانه صهیونیستی نوشته سرویس امنیت داخلی و پلیس رژیم صهیونیستی دو نفر از ساکنان شهر حولون را به اتهام انجام دادن ماموریت‌های امنیتی برای ایران بازداشت کرده‌اند و علیه آن‌ها اعلام جرم شده است.

کنایه وزیر اقتصاد به فرزین توسط سایت دولت سانسور شد!
کنایه وزیر اقتصاد به فرزین توسط سایت دولت سانسور شد!

سایت رسمی دولت پس از انتشار اولیه اظهارات وزیر اقتصاد، آن را حذف کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است