کد خبر : 360665
انتشار : ۱۴۰۴/۰۷/۰۷ - 15:01
دسته‌بندی : برگزیده ها، ورزشی
چاپ

پرسپولیس و حاشیه‌های تازه؛ عبدی جایگزین هاشمیان می‌شود؟

پس از جلسه هیات مدیره پرسپولیس و بررسی عملکرد تیم، شایعاتی درباره مذاکره با حسین عبدی برای جانشینی وحید هاشمیان منتشر شد.

پرسپولیس و حاشیه‌های تازه؛ عبدی جایگزین هاشمیان می‌شود؟

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: بعد از جلسه هیات مدیره باشگاه پرسپولیس با وحید هاشمیان و ابراز نگرانی پرسپولیسی‌ها نسبت به نتایج کسب شده، شایعاتی در فضای مجازی منتشر شد که از مذاکره یکی از معاونان باشگاه پرسپولیس با حسین عبدی خبر می‌داد تا در صورت برکناری هاشمیان، جانشین او شود.

حسین عبدی به عنوان سرمربی تیم ملی جوانان نتایج قابل قبولی کسب کرده، اما با توجه به تجارب اندک او در لیگ برتر فوتبال ایران به عنوان سرمربی، پرسپولیسی‌ها چندان تمایل ندارند او به عنوان سرمربی روی نیمکت این تیم بنشیند.

این شایعات درحالی مطرح می‌شود که یکی از اعضای هیات مدیره پرسپولیس گفته است که در جلسه هیات مدیره پرسپولیس با وحید هاشمیان، صحبتی از اولیماتوم نشده و صرفا ضعف‌های فنی و مشکلات تیم بررسی شده است.

البته این نخستین بار نیست که حسین عبدی در چنین مقطعی از فصل گزینه آلترناتیو نیمکت پرسپولیس می‌شود. او یک مرتبه دیگر در لیگ پانزدهم، زمانی که برانکو نتوانسته بود در هفته‌های ابتدایی نتیجه مناسب بگیرد به عنوان گزینه جانشینی برانکو مطرح شد. البته عبدی در آن برهه عضو هیات مدیره پرسپولیس هم بود.

اخبار مرتبط:
محسن رضایی: در نامه «ترامپ» به رهبر انقلاب حرفی از موشک نبود/ گفته بود درباره موضوع هسته‌ای صحبت کنیم
محسن رضایی: در نامه «ترامپ» به رهبر انقلاب حرفی از موشک نبود/ گفته بود درباره موضوع هسته‌ای صحبت کنیم

محسن رضایی گفت: در نامه «ترامپ» به رهبر معظم انقلاب حرفی از موشک نبود، گفته بود درباره موضوع هسته‌ای صحبت کنیم؛ حالا الان می‌گویند که برد موشک‌های ایرانی نباید بیش از ۴۰۰ کیلومتر باشد.

اسرائیل و آمریکا برای حمله به ایران، ده‌ سال برنامه‌ریزی کرده بودند
اسرائیل و آمریکا برای حمله به ایران، ده‌ سال برنامه‌ریزی کرده بودند

دبیر مجمع تشخیص مصلحت گفت: اسرائیل و امریکا برای هجوم به ایران، نزدیک به ده‌ سال برنامه‌ریزی کرده بودند که با حمله هوایی از خارج و ایجاد اغتشاش و بی‌نظمی در داخل به خیال خام خود نظام جمهوری اسلامی را براندازی کنند.

پیت هگست: به وزارت جنگ خوش آمدید، زیرا دوران وزارت دفاع به پایان رسیده/ باید برای جنگ آماده شویم
پیت هگست: به وزارت جنگ خوش آمدید، زیرا دوران وزارت دفاع به پایان رسیده/ باید برای جنگ آماده شویم

وزیر جنگ آمریکا امروز (سه‌شنبه) در پایگاه تفنگداران دریایی در ویرجینیا نشستی بی‌سابقه با حضور صدها افسر ارشد ارتش این کشور برگزار کرد و هشدار داد که هر دشمنی در صورت به‌چالش‌کشیدن آمریکا با «خشونت، دقت و شدت» ارتش روبه‌رو خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است