کد خبر : 360324
انتشار : ۱۴۰۴/۰۷/۰۵ - 18:57
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

خضریان، نماینده مجلس: انتصابات فامیلی در شستا بیداد می‌کند

خضریان، عضو کمیسیون اصل نود مجلس با اشاره به جمع آوری امضا برای استیضاح احمد میدری وزیر کار گفت: متأسفانه مدیرعامل یکی از هلدینگ‌های لبنی ذیل وزارت کار به دفتر آقای وزیر می‌رود و مأمور می‌شود که نمایندگان را تحت عنوان بازدید به کارخانجات کل کشور ببرد و با پیشنهاد استخدام نیرو و… امضای استیضاح را پس بگیرد و برای آقای وزیر خوش رقصی کند. مشخص است این مدیرعامل که با لابی و اقدامات ناشایست در این چند سال به همه وزرا خدمت کرده و روی صندلی‌اش نشسته است، عزم، جایگاه و شأن نمایندگان ملت را نمی‌داند

خضریان، نماینده مجلس: انتصابات فامیلی در شستا بیداد می‌کند

به گزارش سایت خبری مدارا: دیدبان نوشت: در روزهای اخیر، موضوع استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به یکی از بحث‌های سیاسی و رسانه‌ای تبدیل شده است. برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی از جمع‌آوری امضا برای استیضاح وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی خبر دادند. این در حالی است که فضای مجازی نیز پر از گمانه‌زنی درباره آینده مدیریتی این وزارتخانه کلیدی شده است. با این حال، آنچه تا این لحظه روشن است، نبود یک روند رسمی و شفاف در این خصوص و تأکید برخی اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس بر بی‌اطلاعی از ارجاع چنین درخواستی به این کمیسیون است.

هفته پیش عباس گودرزی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی اعلام کرده بود: »طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با ۵۸ امضا به هیئت‌رئیسه مجلس ارجاع شده است.»

 بررسی عملکرد وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیش‌تر در دستور کار جلسه علنی روز سه‌شنبه ۲۱ اسفندماه سال گذشته قرار داشت. در آن جلسه، سؤال کتبی کامران غضنفری نماینده تهران به همراه ۳۸ نماینده دیگر درباره «علت برخی جابه‌جایی‌های مشکوک در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی» مطرح شد.

درباره  عملکرد  وزیر کار، رفاه و تامین  اجتماعی  وعلت  تلاش نمایندگان مجلس برای  استیضاح دیده بان ایران با   علی  خضریان،  عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت و گو کرده است.

مشروح گفت وگوی خضریان، نماینده  مجلس دوازدهم  را  در ذیل  می خوانید:

انتصابات سیاسی و فامیلی در شستا بیداد می‌کند

علی خضریان،  عضو کمیسیون  امنیت ملی  و نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس پیرامون استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر اهمیت نقش مردم در اداره کشور، گفت: یکی از مهمترین شاخصه‌های قدرت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، مردمی بودن آن است که در فرمایشات متعدد امام امت و مقام معظم رهبری به دفعات آمده است. مردمی که به فرموده امام امت ولی نعمتان ما بوده و هستند. و در راستای افزایش این قدرت معنوی، عملکرد دولت‌ها در حوزه رفاه اجتماعی، ایجاد اشتغال و ترویج فرهنگ تعاون دارای اهمیت می‌باشد.

وی افزود: متأسفانه در برخی دولت‌های گذشته و دولت فعلی ملاحظه می‌شود به علت سیاسی کاری برخی وزرا بالاخص وزیری که مسئول ایجاد رفاه و معیشت و سیاست‌گذار حوزه اشتغال و تعاون است، با سیاست‌زدگی و مدیریت سیاسی برخی حلقه‌ها از قبیل حلقه «داود، محمدامین و کمال» در مسیری قدم نهاده که موجبات اخلال در فضای رفاه اجتماعی، اشتغال و تعاون را پدید آورده است. این مهم در کنار انتصابات مسئله‌دار برخی افراد با واسطه حلقه مذکور که کوچک‌ترین پایبندی به اصول نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را ندارند قدم در مسیر انحرافی گذاشته که نتیجه آن اوضاع فعلی معیشت، اشتغال و تورم کشور و فشار بر گرده قشر مستضعف را پدید آورده است.

تا زمانی که این مسیر اشتباه و حلقه‌های  لابی در وزارت رفاه  از منافع بیت‌المال خلع ید نشوند، اتفاقی در مسیر استیضاح نخواهد افتاد

خضریان، عضو کمیسیون اصل نود مجلس مطرح کرد: علی‌رغم تذکرات متعدد به آقای میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، برخی از اطرافیان وی با سیاسی کاری فقط به دنبال عدم استیضاح بوده و از اصلاح سر منشأ استیضاح که همان سیاسی کاری برخی حلقه‌های منتسب به وی است امتناع می‌ورزند و قطعاً تا زمانی که این مسیر اشتباه و حلقه‌های مذکور از منافع بیت‌المال خلع ید نشوند، اتفاقی در مسیر استیضاح نخواهد افتاد و نمایندگان ملت مصمم بر تصمیم خود برای استیضاح وزیری خواهند بود که سیاسی کاری را بر اصول حرفه‌ای کار و تولید رفاه ترجیح داده است.

خضریان عنوان کرد: متأسفانه مدیرعامل یکی از هلدینگ‌های لبنی ذیل وزارت کار به دفتر آقای وزیر می‌رود و مأمور می‌شود که نمایندگان را تحت عنوان بازدید به کارخانجات کل کشور ببرد و با پیشنهاد استخدام نیرو و… امضای استیضاح را پس بگیرد و برای آقای وزیر خوش رقصی کند. مشخص است این مدیرعامل که با لابی و اقدامات ناشایست در این چند سال به همه وزرا خدمت کرده و روی صندلی‌اش نشسته است، عزم، جایگاه و شأن نمایندگان ملت را نمی‌داند.

وی با خطاب قرار دادن وزیر گفت: جناب آقای میدری! علت حضور متعدد جنابعالی و برخی افراد منتسب به جنابعالی در شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و مجتمع رفاهی شیان و برگزاری جلسات چه می‌باشد؟  تصمیم‌گیری در جلسات پشت پرده این افراد به موضوعی زبان زد عام در وزارت جنابعالی تبدیل شده است. انتصاب مشاوران متعدد در دبیرخانه هیأت امنا با مدیریت حلقه کمال با کدام منطق مدیریتی صورت گرفته است؟! اینها منطق ایجاد اشتغال است؟!

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: ظاهراً آقای میدری اختیارات خودش را در اختیار وزیر اسبق گذاشته است. حضور اقوام و نزدیکان وزیر اسبق کار در مجموعه حراست آن وزارت‌خانه برای پاک سازی کدام امور انجام شده است؟ نقش فرزندان وزیر اسبق در انتصابات چه می‌باشد؟ جنابعالی حتی به سازمان بهزیستی که مأمن مستضعفین است نیز رحم ننموده و یکی از سیاسی‌ترین افراد نزدیک به حلقه داود، کمال و‌ محمد امین را در آن سازمان منصوب نموده‌اید و حال نامبرده سودای وزارت بعد از جنابعالی را در سر می‌پروراند.

خضریان گفت: باید به آقای میدری گفت بعد از گذشت یک سال از حضور جنابعالی هیچ برنامه عملیاتی در حوزه معاونت اشتغال وزارت‌خانه رؤیت نمی‌شود. به عنوان مثال سامانه رصد به علت توجیه نبودن تیم جنابعالی در پایان سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف نشده و سهمیه اشتغال پس از گذشت چند ماه از شروع سال جدید با کندی حرکت می‌نماید. معاونت منصوب شما برنامه مدون عملیاتی پس از خروج اتباع بیگانه را ندارد و این موضوع  حوزه تولید و کارگری کشور را دچار اخلال نموده است.

وی عنوان کرد: انتصاب برخی خبرنگاران رادیکال از قبیل «الف.س» با عنوان مشاور وزیر و سپس سرپرست یکی از شرکت‌های زیرمجموعه با کدام منطق انجام شده است؟!

افشاگری عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از نقش پسر وزیر رفاه در انتصابات

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره نقش پسر وزیر رفاه در انتصابات گفت: چرا داود میدری به عنوان پسر وزیر، در غالب جلسات همراه آقای وزیر حضور دارد؟ علت حضور داود در مجتمع شیان کشتیرانی چیست؟ علت جلسات پشت پرده حلقه کمال و داود با مدیرعامل شستا چیست؟

وی تصریح کرد: آقای نیکجو با سابقه حضور در آمریکا در آن وزارت‌خانه چه می‌کند که در تمام جلسات حساس در کنار آقای وزیر حضور دارد؟ آیا صحت دارد که این فرد نویسنده متن سخنرانی آقای وزیر در محضر مقام معظم رهبری بوده است؟ آیا صحت دارد که آقای وزیر در باغ منتسب به آقای نیکجو در استان البرز در آخر هفته، جلسات با چهره‌های رادیکال سیاسی دارد؟ خوب است ایشان شفاف بگویند که پنج روز ابتدای جنگ کجا بودند؟

وی عنوان کرد: صبا انرژی در اختیار نفر منتسب به حلقه کمال، داود و محمدامین قرار گرفته و ارزش‌های دینی و انقلابی در آن مجموعه به لطف مدیرعامل مجموعه، به یک عامل منفی و نامطلوب بدل گشته است. در آتیه صبا چه خبر است و مدیرعامل آن مجموعه آیا در گذشته و بررسی‌های صورت گرفته قبلی، نکته‌ای از سوی مراجع نظارتی نداشته است؟

خضریان گفت: انتصابات سیاسی و فامیلی در شستا بیداد می‌کند و بازنشستگان گلایه‌مندند. آیا تا الآن آقای وزیر بر هلدینگ دارویی شستا و کمیسیون معاملات و کمیته خرید آن و سفرهای مدیران به دبی نظارت داشته است؟

وی افزود: جناب آقای وزیر، بودجه مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها در کدام مسیر هزینه می‌شود؟ مسیر تعامل با برخی رسانه‌های منتسب به جریان سیاسی خاص از سوی سازمان فنی و حرفه‌ای به جای سرمایه گذاری در آموزش و هزاران دلیل و مصداق دیگر از تخلفات متعدد در حال وقوع در شرکت‌های تابعه شستا و صندوق بازنشستگی از قبیل حضور بازنشستگان در شرکت‌ها و هزینه کرد بیت المال است.،

قطعاً با تغییر تنها یک فرد در رأس صندوق بازنشستگی اتفاقی در مسیر استیضاح  وزیر رفاه رخ نخواهد داد

وی مطرح کرد: جناب آقای وزیر، قطعاً با تغییر تنها یک فرد در رأس صندوق بازنشستگی اتفاقی در مسیر استیضاح جنابعالی رخ نخواهد داد و تا زمان اصلاح امور و عزل حلقه‌های سیاسی که در اطراف خود ساخته‌اید، نمایندگان ملت را در مسیر پیگیری استیضاحتان مصمم‌تر می‌نماید. دولت برای پویایی و چابکی خود بر اساس وظایف ذاتی همواره دست به تغییر مدیران اجرایی می‌زند، در همین راستا، اقدام مجلس برای استیضاح وزیری که به جای پیگیری امور تعاون، رفاه و کار مردم به دنبال سیاسی کاری است، قطعاً کمک به دولت برای پویایی و چابکی بیشتر خواهد بود.

خضریان در پایان خاطر نشان کرد: وقت و انرژی‌ای که آقایان در دربست کردن استخرهای ذیل وزارت کار برای شنای خودشان می‌گذارند، اگر برای کار و خدمت می‌گذاشتند، اوضاع این نبود. امیدوارم دولت قبل از اقدام مجلس، خودش تغییرات لازم را انجام دهد. تا زمانی که آقای وزیر حلقه کمال، داود و محمد امین را از خود دور نکند، آن وزارت‌خانه درست نخواهد شد. تمام موضوعات به این حلقه و وزیر اسبق همه کاره بر می‌گردد. به نظرم آقای میدری هنوز متوجه ضربه‌ای که از این حلقه خورده، نشده است.

اخبار مرتبط:
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای غرب نزاجا: دشمن تلاش دارد فکر و ذهن دانشجویان را از مسیر اصلی خود منحرف کند
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای غرب نزاجا: دشمن تلاش دارد فکر و ذهن دانشجویان را از مسیر اصلی خود منحرف کند

امیر سرتیپ دوم سلیمان طاهری، فرمانده قرارگاه منطقه‌ای غرب نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس در جمع مدیران و اساتید دانشگاه صنعتی کرمانشاه با اشاره به اهمیت همبستگی و انسجام ملی در همه ابعاد، اظهار کرد: اراده جمعی و انسجام ملی از هر سلاح و تجهیزاتی برنده‌تر عمل می‌کند. هشت سال دفاع مقدس هم یکی از نمودهای عینی همین اتحاد ملت ایران است.

متکی: دشمنان به حضور ما درNPT نیازمند هستند
متکی: دشمنان به حضور ما درNPT نیازمند هستند

متکی نماینده مجلس گفت: اعلام صریح عدم مذاکره با آمریکا، توقف مذاکره هسته ای با سه کشور اروپایی و قطع هرگونه همکاری آژانس بین المللی انرژی اتمی باید در دستورکار مسئولان قرار بگیرد.

سخنگوی وزارت دفاع: هیچ‌ مذاکره ای درباره توان موشکی نداریم
سخنگوی وزارت دفاع: هیچ‌ مذاکره ای درباره توان موشکی نداریم

سردار رضا طلایی‌نیک، سخنگوی وزارت دفاع، با رد فشارهای آمریکا و غرب برای محدودسازی توان موشکی تأکید کرد: امنیت و منافع ملی ایران خط قرمز است و هیچ مداخله خارجی در قدرت دفاعی کشور پذیرفته نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است