کد خبر : 360170
انتشار : ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ - 22:58
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

عابدی خبر داد؛ سوختگی ۴ مرد به دلیل انفجار ترقه در اصفهان

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از سوختگی ۴ نفر بر اثر انفجار ترقه در اصفهان خبر داد.

عابدی خبر داد؛ سوختگی ۴ مرد به دلیل انفجار ترقه در اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عباس عابدی با اشاره به حادثه انفجار ترقه اظهار کرد: این حادثه در ساعت ۲ و ۲۲ دقیقه بامداد روز سوم مهر ۱۴۰۴ به مرکز فرماندهی عملیات اورژانس استان گزارش شد.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: محل وقوع حادثه، خیابان کهندژ، کوچه ۹۳، مادی سودان بود که بلافاصله دو کد اورژانس به محل اعزام شدند.

عابدی خاطرنشان کرد: چهار مرد جوان در این حادثه دچار سوختگی شدند و پس از اقدامات اولیه در محل، به بیمارستان تخصصی سوانح و سوختگی منتقل شدند.

اخبار مرتبط:
رونمایی نخستین بارکدخوان دیجیتال آثار تاریخی ویژه ناشنوایان در اصفهان
رونمایی نخستین بارکدخوان دیجیتال آثار تاریخی ویژه ناشنوایان در اصفهان

نخستین بارکد خوان دیجیتال آثار تاریخی ویژه ناشنوایان هم‌زمان با هفته گردشگری و هفته گرامیداشت ناشنوایان با حضور مسئولان کشوری و استانی در کاخ موزه چهلستون رونمایی شد.

مدیرکل بهزیستی استان: اصفهان ۱۵ هزار ناشنوا دارد
مدیرکل بهزیستی استان: اصفهان ۱۵ هزار ناشنوا دارد

مدیرکل بهزیستی اصفهان گفت: حدود ۱۵ هزار ناشنوا و ۱۰ هزار نفر با مشکلات گفتاری در این استان زندگی می‌کنند و برای توانمندسازی نیاز به حمایت دارند.

استاندار اصفهان: اشتغال ناشنوایان با سهمیه و مشوق تقویت می‌شود
استاندار اصفهان: اشتغال ناشنوایان با سهمیه و مشوق تقویت می‌شود

استاندار اصفهان بر لزوم اعمال سهمیه استخدامی در دستگاه‌های دولتی، ارائه مشوق‌های مالیاتی به بخش خصوصی و تقویت آموزش زبان اشاره برای اشتغال پایدار ناشنوایان تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است