کد خبر : 360076
انتشار : ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ - 10:13
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

شهدا الگوی پایداری و ایستادگی نسل امروز و فردا هستند

هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش در منطقه اصفهان گفت: شهدا سرمشق و الگو برای پایداری و ایستادگی نسل کنونی و آینده هستند و شناخت آنان، هویت ملی و فرهنگی ما را غنا می‌بخشد.

شهدا الگوی پایداری و ایستادگی نسل امروز و فردا هستند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت‌الاسلام والمسلمین عیسی کیانی در یادواره شهید خردسال محمدطاها اقدامی با بیان اینکه شهدا سرمشق و الگو برای پایداری و ایستادگی نسل کنونی و آینده هستند، اظهار کرد: آشنایی با زندگی شهدا نه تنها به شناخت بهتر از هویت ملی و فرهنگی کمک می‌کند، بلکه نقشی مؤثر در شکل‌گیری شخصیت و تربیت نسل‌ها دارد.

به نوشته مهر؛ وی افزود: یادواره شهدا فرصتی برای تجدید پیمان با آرمان‌های شهدا و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل‌های آینده است و باید با استمرار این برنامه‌ها، یاد و خاطره شهدا در جامعه زنده بماند.

کیانی با اشاره به هفته دفاع مقدس گفت: این هفته یادآور فداکاری‌ها و جانفشانی‌های رزمندگان اسلام است؛ فرصتی برای بازخوانی تاریخ و بهره‌گیری از درس‌های آن دوران و نمادی از مقاومت و ایستادگی ملت ایران در برابر ظلم و تجاوز. همچنین زمانی است برای تجلیل از شهدا و جانبازانی که با ایثار خود، عزت و شرف کشور را حفظ کردند.

محمدطاها اقدامی خردسال‌ترین شهید حادثه تروریستی ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ اهواز است؛ حادثه‌ای که به‌گفته مسئولان، سندی بر حقانیت انقلاب اسلامی و گواهی بر جنایت و خباثت استکبار جهانی و صهیونیسم به شمار می‌رود.

در پایان این مراسم از خانواده شهید محمدطاها اقدامی و مادر شهید حسین حجاریان تقدیر به عمل آمد.

اخبار مرتبط:
آغاز ششمین پویش «کودکان سایبری» در اصفهان
آغاز ششمین پویش «کودکان سایبری» در اصفهان

رییس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان اصفهان با اشاره به برگزاری ششمین پویش کودکان سایبری گفت: این برنامه به‌دنبال تامین و ایجاد فضای مجازی ایمن برای کودکان با آگاهی بخشی به آن‌هاست.

۷۳ درصد سهمیه سالانه کودهای شیمیایی اصفهان جذب شد
۷۳ درصد سهمیه سالانه کودهای شیمیایی اصفهان جذب شد

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی اصفهان گفت: از مجموع سهمیه ۶۹ هزار و ۷۵ تن کودهای شیمیایی استان تاکنون ۵۰ هزار و ۳۲۹ تن برابر ۷۳ درصد سهمیه سالانه جذب و توزیع شده است.

هشدار جدی استاندار اصفهان به «مدیران پشت میز نشین»
هشدار جدی استاندار اصفهان به «مدیران پشت میز نشین»

گردهمایی فرمانداران اصفهان در سایه هشدارهای صریح استاندار در باره «طرد مدیر پشت میز نشین» و «تکاپوی ملموس نوروزی» این بار متفاوت تر از همیشه برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است