کد خبر : 359634
انتشار : ۱۴۰۴/۰۶/۳۱ - 18:56
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

ژاپن: ایران هر چه سریعتر با آژانس بین المللی انرژی اتمی همکاری کند

«یوشیماسا هایاشی» دبیر ارشد کابینه ژاپن از عدم همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انتقاد کرد.

ژاپن: ایران هر چه سریعتر با آژانس بین المللی انرژی اتمی همکاری کند

به گزارش سایت خبری مدارا: «یوشیماسا هایاشی» دبیر ارشد کابینه ژاپن، امروز (دوشنبه) گفت که توکیو از ایران می‌خواهد تا فوراً همکاری کامل خود را با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از سر بگیرد. او پس از تصمیم اخیر ایران برای تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که در پی آغاز روند فعالسازی مکانیسم اسنپ‌بک اتخاذ شده است، در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: ما برای تلاش‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای تأیید فعالیت‌های هسته‌ای ایران اهمیت زیادی قائلیم.

 خبرگزاری جی.جی پرس به نقل از این مقام ژاپنی  از عدم  همکاری  ایران با   آژانس بین‌المللی انرژی اتمی   انتقاد کرد.

اخبار مرتبط:
آلمان: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد/ تحریم‌های بین‌المللی در پایان هفته بازخواهند گشت
آلمان: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد/ تحریم‌های بین‌المللی در پایان هفته بازخواهند گشت

«یوهان واده‌فول»، وزیر امور خارجه آلمان گفت: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد و تحریم‌های بین‌المللی در پایان هفته بازخواهند گشت.

اروپایی‌ها در نشست شورای امنیت، روسیه را تهدید کردند
اروپایی‌ها در نشست شورای امنیت، روسیه را تهدید کردند

کشورهای اروپایی در جریان نشست شورای امنیت سازمان ملل تهدید کردند پهپادها یا جنگنده‌های روسیه را در صورتی که وارد حریم هوایی اعضای ائتلاف ناتو شوند، سرنگون خواهند کرد.

سردار سلیمانی رئیس بسیج: زمان بمباران سازمان بسیج، آنجا بودم، تصور کردم جنگنده خودی است
سردار سلیمانی رئیس بسیج: زمان بمباران سازمان بسیج، آنجا بودم، تصور کردم جنگنده خودی است

رئیس سازمان بسیج مستضعفین به جزئیاتی از حمله رژیم صهیونیستی به یکی از ساختمان‌های این سازمان پرداخت و گفت: زمان حمله رژیم صهیونیستی به سازمان بسیج مستضعفین، آنجا بودم. در حال آماده شدن و وضو گرفتن بودم که صدایی شنیدم و تصور کردم که جنگنده خودی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است