کد خبر : 359411
انتشار : ۱۴۰۴/۰۶/۳۰ - 20:47
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

زور استقلال به گوهری و آقاسی نرسید!

دیدار استقلال و پیکان تهران با تساوی به پایان رسید.

زور استقلال به گوهری و آقاسی نرسید!

به گزارش سایت خبری مدارا: فوتبال برتر نوشت: استقلال و پیکان در هفته چهارم لیگ برتر به مصاف هم رفتند.

در این بازی پرگل، پربرخورد و جذاب که در آن اتفاقات زیادی رخ داد، دو تیم به تساوی ۲ بر ۲ رضایت دادند. هر دو گل پیکان را کسری طاهری در دقایق ۲۳ و ۴۸ به ثمر رساند و یاسر آسانی هم زننده دو گل استقلال در دقایق ۷+۴۵ و ۸۰ (پنالتی) بود. احمد گوهری گلر پیکان با درخشش  بی‌نظیرش یکی از مهم‌ترین ارکان کسب یک  امتیاز  برای تیمش بود.

با این نتیجه استقلال پنج امتیازی شد، آبی‌ها تا پیش از این بازی یک پیروزی و یک  تساوی بدست آورده بودند و در یک دیدار هم متحمل شکست شدند. پیکان هم برای سومین بازی متوالی به تساوی رضایت داد. این تیم تنها در هفته اول موفق به کسب پیروزی شده است.

گفتنی است در این بازی میلاد باقری از پیکان در دقیقه ۲۵ با کارت قرمز مستقیم اخراج شد. همچنین عارف آقاسی بعد از اشتباه مسلم روی گل دوم پیکان، با تصمیم ریکاردو ساپینتو تعویض شد.
اخبار مرتبط:
استقلال با ۳ ملی‌پوش وارد مذاکره شد
استقلال با ۳ ملی‌پوش وارد مذاکره شد

باشگاه استقلال در این فصل با حضور در رشته‌های غیر از فوتبال قدم مهمی در راستای تیمداری و توسعه نام استقلال برداشت.

گزینه اول مدیرعاملی استقلال مشخص شد
گزینه اول مدیرعاملی استقلال مشخص شد

علی تاجرنیا گزینه اول هیئت‌مدیره استقلال برای معرفی به‌عنوان مدیرعامل جدید این باشگاه است.

تراکتور برترین باشگاه ایران در ۲۰۲۵ / پاری‌سن‌ژرمن در صدر جهان
تراکتور برترین باشگاه ایران در ۲۰۲۵ / پاری‌سن‌ژرمن در صدر جهان

در رده‌بندی برترین باشگاه‌های جهان در سال ۲۰۲۵ تراکتور از ایران بهترین رتبه را میان باشگاه‌های ایرانی در اختیار دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است