کد خبر : 358083
انتشار : ۱۴۰۴/۰۶/۲۲ - 21:02
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلا حوزه علمیه قم:

باید ارتش جماهیر کشورهای اسلامی تشکیل شود

رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلا در واکنش به حمله اسرائیل به قطر، گفت: زمان بیداری و وحدت فرا رسیده است و تشکیل ارتش واحد کشورهای اسلامی باید در صدر دستور کار سران جهان اسلام قرار گیرد.

باید ارتش جماهیر کشورهای اسلامی تشکیل شود

به گزارش سایت خبری مدارا: حجت‌الاسلام سید جلال رضوی‌مهر، رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم، ، درباره حمله  اسرائیل  به دوحه پایتخت قطر خواستار اقدام عاجل و هم‌افزایی کشورهای اسلامی شد.

وی تأکید کرد: اکنون زمان بیداری، وحدت و اتخاذ تصمیمات راهبردی است و باید تشکیل «ارتش جماهیر کشورهای اسلامی» در صدر دستورکار وزرای خارجه و سران کشورها قرار گیرد. تأخیر امروز باعث جسورتر شدن دشمن و تشدید ضربات و خسارات علیه جهان اسلام خواهد شد.

پاسخ بازدارنده به تجاوزات رژیم صهیونیستی لازم است

حجت الاسلام والمسلمین رضوی‌مهر افزود: تجاوزهای بی‌محابای رژیم اشغالگر نه‌تنها آرامش امت اسلامی را هدف گرفته بلکه نشانگر ماهیت خشونت‌طلبانه و بی‌پروای آن است و تنها پاسخ بازدارنده و مؤثر به این گونه حملات، شلیک موشک به مراکز حساس رژیم و استفاده از پهپادهای انتحاری علیه مواضع فرماندهی و مراکز تصمیم‌گیری دشمن است تا آنان را مجبور به عقب‌نشینی کند. چنین اقدامی می‌تواند مانع از تداوم سیاست‌های ضدانسانی و جنایت‌بار رژیم صهیونیستی شود.

این استاد سطوح عالی حوزه ادامه داد: اتحاد نیروهای نظامی کشورهای منطقه در مقابل این باند تبهکار، افق جدیدی برای وحدت و عزت امت اسلامی خواهد گشود. حمله اخیر به قطر بار دیگر چهره واقعی دشمن غاصب و عهدشکن را عیان کرد و منطق جمهوری اسلامی را در مبارزه با این رژیم جعلی روشن‌تر ساخت و موجب انزجار جهانی از این جنایات شد.

حجت الاسلام والمسلمین رضوی‌مهر تصریح کرد: این عمل شنیع نه تنها نقض فاحش همه موازین بین‌المللی و نمونه‌ای از نسل‌کشی مداوم است بلکه نشانه‌ای آشکار از ذات تجاوزگرانه و بی‌اعتنایی این رژیم به هر نوع میثاق و عهد و پیمان است.

وی تأکید کرد: قطر به‌عنوان جزئی از پیکره امت اسلامی هدف این تعرض ناجوانمردانه قرار گرفت و این تجاوز در حقیقت تعرض به حریم و تمامیت همه کشورهای اسلامی است. این عمل را به‌شدت محکوم می‌کنیم و آن را اقدامی بی‌شرمانه و تحریک‌آمیز در راستای جنگ‌افروزی جهانی می‌دانیم

این استاد سطوح عالی حوزه هشدار داد: این اتفاق زنگ خطری برای تمام کشورهای اسلامی است تا از غفلت، تساهل و تسامح دست بردارند و بر آمادگی دفاعی و هوشیاری خود بیفزایند.

ارتش دفاعی مشترک، بازار و پول واحد

حجت الاسلام والمسلمین رضوی‌مهر اضافه کرد: سال‌هاست شاهد رفتارهای پراکنده و تک‌رویی‌هایی هستیم در حالی که دشمن با وحدت و انسجام خود اهدافش را دنبال می‌کند. بنابراین زمان آن رسیده که از تفرق دست برداریم و به‌سوی اتحادهای بنیادین و استراتژیک حرکت کنیم؛ از جمله ارتش دفاعی مشترک، بازار مشترک، ساختارهای سیاسی هماهنگ، پیمان‌های راهبردی و حتی پول واحد. این گام‌ها لازمه بقای امت و ارتقای قدرت جمعی کشورهای اسلامی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین رضوی‌مهر در ادامه پیشنهاد تشکیل «ارتش جماهیر کشورهای اسلامی» را ارائه کرد و آن را طرحی راهبردی و ضروری توصیف نمود.

وی گفت: این ارتش باید متشکل از نیروهای دفاعی و نظامی کشورهای اسلامی باشد که تحت یک فرماندهی واحد و با دکترین دفاعی و در صورت لزوم تهاجمی مشترک عمل کند، اما هدف آن تجاوزگرایی نباشد بلکه حفظ حریم، کرامت و امنیت امت اسلامی و مقابله قاطع با هرگونه تجاوز باشد. این ارتش تجلی‌یافته‌ی «ید واحده» قرآن و نمادی از همبستگی ملت‌های مسلمان خواهد بود.

حجت الاسلام والمسلمین رضوی‌مهر افزود: این ارتش باید با اتکا به توانمندی‌های بومی، تجهیزات و تسلیحات داخلی و آموزش‌های هماهنگ به نیرویی بازدارنده و در عین حال محرک برای آزادی سرزمین‌های اشغالی تبدیل شود؛ ارتشی که هم سپری محکم برای مظلومان باشد و هم کابوسی برای ظالمان. هدف نهایی چنین تشکیلاتی نه تنها ایجاد بازدارندگی بلکه آزادی کامل سرزمین‌های اشغالی و برقراری صلح و عدالت پایدار در منطقه است.

حجت‌الاسلام والمسلمین رضوی‌مهر تصریح کرد: هر برنامه بزرگ با چالش‌هایی روبه‌رو خواهد شد؛ از جمله خودخواهی‌های ملی‌گرایانه، ترس‌های بی‌مورد و فشارهای خارجی. اما ایمان قوی، اراده پولادین و اتحاد قلوب می‌تواند این موانع را از پیش رو بردارد.

سران کشورهای اسلامی با شجاعت برای عزت امت تصمیم بگیرند

وی از سران کشورهای اسلامی خواست با درک تاریخی و آینده‌نگرانه و با اتکا به تعالیم الهی، شجاعت اتخاذ تصمیمات سرنوشت‌ساز را بیابند و گفت: این اقدام نه یک انتخاب بلکه ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای حفظ بقا و عزت امت و حکام اسلامی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین رضوی‌مهر در پایان بر ضرورت وحدت تأکید کرد و به آیه «واعتصموا بحبل‌الله جمیعاً و لا تفرقوا» اشاره نمود و از امت اسلام خواست به ریسمان الهی چنگ زنند و از تفرقه بپرهیزند و از همه خواست به بیداری، بصیرت و اقدام عاجل روی آورند و اطمینان داد که با وحدت، وعده الهی تحقق یافته و سرانجام پیروزی نهایی نصیب مستضعفان خواهد شد.

این استاد سطوح عالی حوزه علمیه اظهار امیدواری کرد: با تشکیل «ارتش جماهیر کشورهای اسلامی» فصلی نو در تاریخ امت اسلام آغاز شده و آزادی قدس شریف به‌عنوان نتیجه‌ای اجتناب‌ناپذیر محقق شود. ان‌شاءالله.

اخبار مرتبط:
طارمی در ۲۰ دقیقه آقای گل یونان شد!
طارمی در ۲۰ دقیقه آقای گل یونان شد!

مهدی طارمی در اولین بازی خود برای المپاکوس حسابی درخشید.

سردار کوثری، نماینده مجلس: امروز نسبت به پیش از جنگ آماده‌تر هستیم
سردار کوثری، نماینده مجلس: امروز نسبت به پیش از جنگ آماده‌تر هستیم

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: امروز نسبت به پیش از جنگ آماده تر هستیم و برای آفند و پدافند در مقابل همه تهدیدات و تهدید کنندگان شرایط مطلوب تری داریم

علی لاریجانی به ریاض سفر می‌کند
علی لاریجانی به ریاض سفر می‌کند

شبکه خبری المیادین مدعی شد: «علی لاریجانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به زودی به عربستان سعودی سفر خواهد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است