کد خبر : 357597
انتشار : ۱۴۰۴/۰۶/۱۸ - 11:36
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سخنگوی دولت: ساعت کاری از اول مهر به حالت قبل بازمی‌گردد

سخنگوی دولت گفت: با توجه به تداوم افزایش دما، ساعات کاری ادارات تا پایان شهریور تغییر نمی‌کند، اما چنانچه مساله ویژه‌ای پیش نیاید، اول مهرماه به ساعت کاری قبل بازخواهیم گشت.

سخنگوی دولت: ساعت کاری از اول مهر به حالت قبل بازمی‌گردد

به گزارش سایت خبری مدارا: «فاطمه مهاجرانی» امروز سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴ در نشست خبری هفتگی خود، ضمن تبریک میلاد حضرت رسول اکرم (س) و میلاد امام جعفر صادق (ع) بنیانگذار فقه شیعی، گفت: هفته وحدت، هفته انسجام میان مسلمانان است. وحدت مسلمانان سبب هراس دشمنان است و اگر جمعیت مسلمانان جهان با یکدیگر متحد شوند شاهد بسیاری از اتفاقات ناگوار در سرزمین‌های اسلامی از جمله فلسطین اشغالی نبودیم.

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای دولت چهاردهم، افزود: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تاکید کردند که باید تمرکز را بر نقاط قوت قرار دهیم، باید فرصت خدمت به مردم را قدر بدانیم، باید روحیه کار و تلاش را بر روحیه «نه جنگ و نه صلح» مقدم بدانیم چرا که این خواست دشمنان ماست. همچنین تقویت روحیه انسجام ملی و یکپارچگی ملت ایران مورد تصریح قرار دادند و اعضای دولت نیز همچون همیشه از رهبری داهیانه ایشان استفاده کردیم و به گوش جان شنیدیم.
سخنگوی دولت تصریح کرد: سفر رئیس جمهور به چین دو هدف اصلی داشت؛ یکی نشست سران شانگهای و شرکت در رژه پایان جنگ جهانی دوم. امیدواریم که به لطف خداوند و تثبیت عقلانیت در کشورها شاهد برقراری صلح پایدار در تمام جهان باشید.
مهاجرانی با اشاره به برگزاری بیستمین جلسه شورای راهبری اجرای برنامه هفتم توسعه، گفت: همانطور که می‌دانید تنها ۳۰ درصد از هر ۶ برنامه گذشته اجرا شده است و لذا برگزاری جلسه شورای راهبری اجرای برنامه هفتم در دستور کار قرار گرفت. در سال اول، ۱۶۰ آیین نامه تحویل دبیرخانه دولت شده که ۱۳۰ آیین نامه تصویب و برای اجرا ابلاغ شده است. با توجه به اینکه یکی از موضوعات پرتکرار در ادبیات رئیس جمهور است و تا کنون ۵۰ جلسه در این خصوص برگزار شده است، ۲۴۰۰ پروژه آموزشی نیز مصوب شده است که در سال تحصیلی جدید به مرحله اجرا درخواهد آمد.
وی در خصوص مهدیه اسفندیاری شهروند ایرانی محبوس در فرانسه، گفت: سفارت ایران چهار نوبت جلسه با مقامات فرانسوی داشته است، ۱۳ جلسه مقامات کنسولی برگزار کرده‌اند. در سه راهکار سیاسی، حقوقی و راهکارهای امنیتی انجام شده است و امیدواریم که هر چه سریعتر شاهد آزادی این دختر ایران باشیم.
سخنگوی دولت گفت: با توجه به تداوم افزایش دما، ساعات کاری ادارات تا پایان شهریور تغییر نمی‌کند، اما چنانچه مساله ویژه‌ای پیش نیاید، اول مهرماه به ساعت کاری قبل بازخواهیم گشت.
اخبار مرتبط:
مهاجرانی: ما به اورانیوم‌ها دسترسی نداریم/ جمع بندی خروج از ان پی تی با کلیت نظام خواهد بود
مهاجرانی: ما به اورانیوم‌ها دسترسی نداریم/ جمع بندی خروج از ان پی تی با کلیت نظام خواهد بود

سخنگوی دولت گفت: ما به اورانیوم‌ها دسترسی نداریم؛ در مکانی هست که عدم دسترسی به آن‌ها وجود دارد و در مورد خروج از ان پی تی جمع بندی با کلیت نظام خواهد بود.

دیدار مهم عراقچی با گروسی و‌ احتمال توافق ایران با آژانس
دیدار مهم عراقچی با گروسی و‌ احتمال توافق ایران با آژانس

فارس نوشت: دیدار امروز عراقچی با گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مهم است و تا ساعاتی دیگر در مصر برگزار خواهد شد گرچه هنوز چیزی نهایی نیست اما احتمال توافق ایران با آژانس وجود دارد.

رسانه اصولگرا: باید از وزیر ارشاد بخاطر عزل معاون تندرو خود قدردانی کرد
رسانه اصولگرا: باید از وزیر ارشاد بخاطر عزل معاون تندرو خود قدردانی کرد

ارگان رسانه ای نزدیک به محسن رضایی با اشاره به مخالفت معاونت فرهنگی شهرداری تهران با برگزاری کنسرت شجریان در نهایت نادره رضایی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را مقصر دانست

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است