کد خبر : 357221
انتشار : ۱۴۰۴/۰۶/۱۶ - 21:37
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

درگیری لفظی عامل قتل مردی ۴۹ ساله در اصفهان

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: متهمی که طی یک نزاع، مرد ۴۹ ساله‌ای را در شهر اصفهان به قتل رسانده بود کمتر از ۷ ساعت در عملیات ویژه کاراگاهان پلیس آگاهی دستگیرشد.

درگیری لفظی عامل قتل مردی ۴۹ ساله در اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ حسن علی اکبری اظهار کرد: در پی اعلام خبری مبنی بر قتل در منطقه ملک شهر اصفهان بلافاصله کاراگاهان اداره مبارزه با جرایم جنایی به همراه اکیپ بررسی صحنه جرم به محل اعزام شدند.

به نوشته مهر؛ رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان در ادامه افزود: با حضور کاراگاهان و انجام بررسی‌های میدانی مشخص شد مرد ۴۹ ساله طی یک درگیری، پس از اصابت ضربه چاقو به قتل رسیده و قاتل نیز از محل متواری شده است.

این مقام انتظامی تصریح کرد: با انجام اقدامات تخصصی و تحقیقات دقیق میدانی، کارآگاهان موفق شدند عامل اصلی این درگیری را در همان ابتدا شناسایی و پس از ۷ ساعت در شهر اصفهان دستگیر کنند.

سرهنگ علی اکبری گفت: متهم ۳۷ ساله در تحقیقات اولیه به ارتکاب قتل پس از یک درگیری لفظی با مقتول اقرار که در این خصوص پرونده تشکیل و متهم برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

اخبار مرتبط:
صادرات ۴۲۵ میلیون دلاری گمرکات اصفهان در پنج ماه نخست سال جاری
صادرات ۴۲۵ میلیون دلاری گمرکات اصفهان در پنج ماه نخست سال جاری

مدیرکل گمرکات استان اصفهان گفت: در پنج ماهه ابتدای امسال ۴۲۵ میلیون دلار کالا از طریق گمرکات استان صادر شد.

حوادث ۲۴ ساعت اخیر اصفهان ۱۶ مصدوم و یک فوتی داشت
حوادث ۲۴ ساعت اخیر اصفهان ۱۶ مصدوم و یک فوتی داشت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته چهار حادثه ویژه در استان اصفهان رخ داد که ۱۶ مصدوم و یک فوتی بر جا گذاشت.

بستن کمربند ایمنی برای همه سرنشینان خودرو الزامی است
بستن کمربند ایمنی برای همه سرنشینان خودرو الزامی است

رئیس پلیس راه استان اصفهان گفت: بیشترین علت فوت سرنشینان خودروها در تصادفات عدم استفاده از کمربند ایمنی است و بستن کمربند ایمنی برای همه افراد داخل خودرو الزامی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است