کد خبر : 357181
انتشار : ۱۴۰۴/۰۶/۱۶ - 13:14
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

معاون وزیر کشاورزی: از روسیه گندم خریده‌ایم؛ محموله در راه ایران است

سید سعید راد، معاون وزیر جهاد کشاورزی به وضعیت ذخایر گندم در کشور نیز اشاره کرد و گفت: گندم مورد نیاز کشور نیز تا پایان سال تامین است و تدابیری برای گندم اندیشیده‌ایم تا اختلاط گندم تولید داخل با گندم وارداتی انجام شود. در همین راستا، برای اختلاط گندم در راستای تامین ذخایر استراتژیک نیز از روسیه خرید انجام داده‌ایم و این محموله‌ها در راه ایران هستند.

معاون وزیر کشاورزی: از روسیه گندم خریده‌ایم؛ محموله در راه ایران است

به گزارش سایت خبری مدارا: ایلنا نوشت: معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به وضعیت مطلوب ذخایر کالاهای اساسی اعم از گندم، شکر، برنج و روغن خوراکی در کشور، گفت: با تدابیری که برای اختلاط گندم داخلی و وارداتی اندیشیده‌ایم، آرد با استاندارد ۱۰۳ یا همان آرد مرغوب، تحویل نانوایی‌ها شود.

سید سعید راد، معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران و در مورد وضعیت ذخایر کالاهای اساسی کشور، گفت: ذخایر کالاهای اساسی کشور وضعیت خوبی دارد و مشکلی در این زمینه نداریم.

تخفیف ۳۰ تا ۴۰ درصدی روغن سرخ‌کردنی در فروشگاه‌ها

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران، وضعیت ذخایر روغن خوراکی را نیز مطلوب دانست و گفت: در حال حاضر می‌بینید که تخفیف ۳۰ تا ۴۰ درصدی روغن سرخ‌کردنی برخی برندها در فروشگاه‌های زنجیره‌ای انجام می‌شود و این نشان از وفور کالا در بازار دارد.

تامین آرد مرغوب برای نانوایی‌های کشور 

معاون وزیر جهاد کشاورزی به وضعیت ذخایر گندم در کشور نیز اشاره کرد و گفت: گندم مورد نیاز کشور نیز تا پایان سال تامین است و تدابیری برای گندم اندیشیده‌ایم تا اختلاط گندم تولید داخل با گندم وارداتی انجام شود. در همین راستا، برای اختلاط گندم در راستای تامین ذخایر استراتژیک نیز از روسیه خرید انجام داده‌ایم و این محموله‌ها در راه ایران هستند.

راد با بیان اینکه با این تدابیر، استاندارد ملی ۱۰۳ یا همان آرد گندم باکیفیت تامین خواهد شد، ادامه داد: با این تدابیر، آردی که تحویل نانوایی‌هایی کشور می‌شود، آرد مرغوب خواهد بود.

وی به  پرداخت مطالبات گندمکاران نیز اشاره کرد و گفت: بیش از ۹۵ درصد مطالبات گندمکاران پرداخت شده که نسبت به  ۱۰ تا ۱۲ سال اخیر بی‌سابقه است.

اخبار مرتبط:
اظهارات تازه اولیانوف درباره پرونده هسته‌ای ایران
اظهارات تازه اولیانوف درباره پرونده هسته‌ای ایران

«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت که آمریکا و تروئیکای اروپایی (فرانسه، انگلیس و آلمان) برنامه هسته‌ای ایران را سیاسی‌ کرده‌اند.

آملی‌لاریجانی: خیالات برخی درباره نظام بعد از جمهوری اسلامی نقش بر آب شد
آملی‌لاریجانی: خیالات برخی درباره نظام بعد از جمهوری اسلامی نقش بر آب شد

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اقتدار نیروهای مسلح و انسجام مردم ایران در جنگ ۱۲روزه، خیال خام و نقشه‌های آنانی که در جلساتشان، نظام سیاسی بعد از جمهوری اسلامی را در ذهن می‌پروراندند، نقش بر آب کرد.

رحمان قهرمانپور: احتمال دارد گزارش نشست فصلی شورای حکام به ‌ویژه درباره ذخایر اورانیوم با لحنی تند منتشر شود
رحمان قهرمانپور: احتمال دارد گزارش نشست فصلی شورای حکام به ‌ویژه درباره ذخایر اورانیوم با لحنی تند منتشر شود

یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: احتمال دارد گزارش ماه سپتامبر به ‌ویژه درباره ذخایر اورانیوم با لحنی تند منتشر شود و شرایط را بحرانی‌تر کند؛ در این صورت، اسراییل و برخی رسانه‌های امریکایی ممکن است از رویکرد نهاد پادمانی به عنوان دستاویزی برای تشدید فضای منفی علیه ایران استفاده کنند، روندی که عملا در هفته‌های اخیر آغاز شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است