کد خبر : 357156
انتشار : ۱۴۰۴/۰۶/۱۶ - 13:22
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

استاندار: ریسباف به شهرداری اصفهان واگذار می‌شود

استاندار اصفهان از امضای تفاهم‌نامه برای تعیین تکلیف وضعیت کارخانه ریسباف و واگذاری آن از میراث فرهنگی به شهرداری اصفهان خبر داد.

استاندار: ریسباف به شهرداری اصفهان واگذار می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی جمالی‌نژاد در حاشیه نشست بررسی مسائل مربوط به کارخانه ریسباف اصفهان با حضور قائم مقام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: در سفر امروز قائم مقام وزیر و در بازدید ایشان از شهرستان‌های کاشان و اصفهان، مسائل مختلفی بررسی و حل آنها در دستورکار قرار گرفت.

به نوشته مهر؛ وی افزود: در این بین یکی از مهم‌ترین موضوعات کارخانه ریسباف بود که وضعیت آن طی سال‌ها بلاتکلیف مانده بود، درحالی که باید پس از مرمت، به موزه تبدیل می‌شد.

استاندار اصفهان تصریح کرد: کارخانه ریسباف دغدغه همه میراث‌دوستان و مطالبه فعالان گردشگری اصفهان است.

وی ادامه داد: در این جلسه با حضور ذی‌نفعان از جمله مدیرکل میراث فرهنگی، شهردار اصفهان و اعضای شورای اسلامی این شهر، تفاهم‌نامه‌ای با چند بند به امضا رسید.

جمالی‌نژاد با اشاره به مفاد این تفاهم‌نامه بیان کرد: مطابق این تفاهم‌نامه مقرر شد که قراردادی بین اداره‌کل میراث فرهنگی استان و شهرداری اصفهان با توجه به دغدغه‌های دو طرف منعقد شده و مطابق آن زمان‌بندی اقدامات، اعتبارات لازم و مصوبات مورد نیاز مشخص شد.

وی افزود: همچنین مقرر شد به موازات آن اقدامات قانونی برای واگذاری بهره‌برداری از این کارخانه از میراث فرهنگی به شهرداری اصفهان انجام و دغدغه‌های نهادهای نظارتی طی این اقدام برطرف شود تا شهرداری اصفهان بتواند فعالیت‌های مورد نیاز را به انجام برساند.

استاندار اصفهان تأکید کرد: این یکی از اقدامات شاخص امروز است که اصفهان در آینده نه‌چندان دور از برکات آن بهره‌مند خواهد شد.

اخبار مرتبط:
وزش باد و گرد و خاک در شرق اصفهان؛ دما ثابت می‌ماند
وزش باد و گرد و خاک در شرق اصفهان؛ دما ثابت می‌ماند

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از تداوم وزش باد و گردوخاک به ویژه نیمه شرق استان تا پایان هفته خبرداد.

صادرات ۴۲۵ میلیون دلاری گمرکات اصفهان در پنج ماه نخست سال جاری
صادرات ۴۲۵ میلیون دلاری گمرکات اصفهان در پنج ماه نخست سال جاری

مدیرکل گمرکات استان اصفهان گفت: در پنج ماهه ابتدای امسال ۴۲۵ میلیون دلار کالا از طریق گمرکات استان صادر شد.

درگیری لفظی عامل قتل مردی ۴۹ ساله در اصفهان
درگیری لفظی عامل قتل مردی ۴۹ ساله در اصفهان

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: متهمی که طی یک نزاع، مرد ۴۹ ساله‌ای را در شهر اصفهان به قتل رسانده بود کمتر از ۷ ساعت در عملیات ویژه کاراگاهان پلیس آگاهی دستگیرشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است