کد خبر : 356896
انتشار : ۱۴۰۴/۰۶/۱۳ - 12:23
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

وزیر نیرو‌: نمی‌دانم قطعی‌های برق تا کی ادامه خواهد داشت‌

وزیر نیرو در حاشیه سفر به ورامین در پاسخ به سئوال خبرنگار تسنیم درباره اینکه «تا کی قطعی‌های برق ادامه خواهد داشت و وضعیت منابع انرژی کشور چگونه است؟»، تنها به یک کلمه «نمی‌دانم» اکتفا کرد.

وزیر نیرو‌: نمی‌دانم قطعی‌های برق تا کی ادامه خواهد داشت‌

به گزارش سایت خبری مدارا: وزیر نیرو در حاشیه سفر به ورامین در پاسخ به سئوال خبرنگار تسنیم درباره اینکه «تا کی قطعی‌های برق ادامه خواهد داشت و وضعیت منابع انرژی کشور چگونه است؟»، تنها به یک کلمه «نمی‌دانم» اکتفا کرد.

عباسی علی‌آبادی وزیر نیرو در حاشیه سفر به دشت ورامین و بررسی وضعیت شبکه برق شهرستان قرچک، در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم درباره «تا کی قطعی‌های برق ادامه خواهد داشت و وضعیت منابع انرژی کشور چگونه است؟»، تنها به یک کلمه «نمی‌دانم» اکتفا کرد.

این در حالی است که وزیر نیرو پیش‌تر در تاریخ ۱۱ شهریور ۱۴۰۴ اعلام کرده بود که خاموشی‌های بخش خانگی «به زودی برطرف خواهد شد» و هماهنگی‌های لازم با وزارت نفت برای تکمیل مخازن انجام شده است. امروز اما عباسی علی‌آبادی از وضعیت جاری ابراز بی‌اطلاعی کرد، نکته‌ای که باعث سردرگمی و نگرانی بیشتر مردم شده است.

مردم دشت ورامین و قرچک با خاموشی‌های طولانی مواجه هستند و زندگی روزمره، کسب‌وکارها، فعالیت مدارس و مراکز درمانی دچار مشکل شده است. افزایش مدت زمان قطعی‌ها از یک ساعت به چهار ساعت باعث اختلال در استفاده از وسایل سرمایشی و گرمایشی، ذخیره‌سازی مواد غذایی و فعالیت‌های خانگی شده است.

اطلاع‌رسانی دقیق و مدیریت صحیح منابع انرژی، به ویژه در شرایط بحران، ضروری است و عدم اطلاع حتی وزیر نیرو از وضعیت فعلی، نشان‌دهنده نیاز جدی به برنامه‌ریزی بهتر و پاسخگویی سریع به مردم است.

اخبار مرتبط:
اوکراین پیشنهاد روسیه برای برگزاری نشست پوتین-زلنسکی در «مسکو» را رد کرد
اوکراین پیشنهاد روسیه برای برگزاری نشست پوتین-زلنسکی در «مسکو» را رد کرد

کی‌یف پیشنهاد دیدار میان روسای جمهور روسیه و اوکراین، ولادیمیر پوتین و ولودیمیر زلنسکی، در مسکو را رد کرده است. آندری سیبیگا، وزیر امور خارجه اوکراین، در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که دست‌کم هفت کشور آماده میزبانی از نشست احتمالی پوتین–زلنسکی هستند. او نوشت: این‌ها پیشنهادهای جدی هستند و رئیس‌جمهور زلنسکی در هر زمانی برای چنین دیداری آماده است. با این حال، پوتین همچنان با ارائه پیشنهادهایی که آشکارا غیرقابل قبول‌اند، وقت تلف می‌کند و سر می‌دواند.

حاجی دلیگانی: تحریم‌های اسنپ‌بک هیچ تأثیر اقتصادی و تجاری بر کشور نخواهد داشت
حاجی دلیگانی: تحریم‌های اسنپ‌بک هیچ تأثیر اقتصادی و تجاری بر کشور نخواهد داشت

حاجی دلیگانی عضو کمیسیون اصل نود مجلس گفت: تحریم‌های اسنپ‌بک عملاً هیچ تأثیر اقتصادی و تجاری بر کشور نخواهد داشت، چرا که بیشتر این تحریم‌ها قبلاً توسط آمریکا اجرا شده است.

روزنامه جمهوری اسلامی: صاحبان تئوری‌های توهمی از تریبون‌های رسمی بیشتری برخوردارند
روزنامه جمهوری اسلامی: صاحبان تئوری‌های توهمی از تریبون‌های رسمی بیشتری برخوردارند

هفته جاری افزایش لحظه‌ای قیمت ارز و طلا و بی‌ثباتی در قیمت‌ها، اثر روانی زیادی را در بازار کسب و کار و فعالیت‌های اقتصادی داشت و جای خالی «تدبیر» را در روز‌های سخت، بیش از پیش آشکار کرد. هرچند این افزایش قیمت‌ها و نابسامانی‌ها به بهانه اثرات روانی مکانیسم ماشه تفسیر و توجیه شد و مدیران اقتصادی و مالی بر بی‌اثری آن تأکید کردند ولی به نظر می‌رسد صاحبان تئوری‌های توهمی همچنان در قالب لفاظی برای بی‌اثر نشان دادن اقدامات تحریمی، از تریبون‌های رسمی بیشتری برخوردارند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است