کد خبر : 356847
انتشار : ۱۴۰۴/۰۶/۱۲ - 14:39
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

آیت‌الله عاملی: اظهارات دولت آذربایجان قلب آذری‌های ایران را مجروح کرده است

آیت‌الله سید حسن عاملی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: اظهارات دولت آذربایجان در خصوص مدح بسیار بلیغ و حیرت آور از ترامپ قلب آذری های ایران را مجروح کرده است.

آیت‌الله عاملی: اظهارات دولت آذربایجان قلب آذری‌های ایران را مجروح کرده است

به گزارش سایت خبری مدارا: آیت‌الله سید حسن عاملی در جمع مردم اردبیل اظهار کرد: رسول خدا(ص) فرمود: الدین النصیحه دین یعنی خیرخواهی مسلمان ها باید نسبت به یکدیگر خیرخواه باشند من از سر خیرخواهی به دولت آذربایجان مطلبی را عرض می کنم جمال یک حکومت دیپلماسی عمومی و حفظ افکار عمومی است در جنگ ۱۲ روزه ما آذری ها زیر آتش ترامپ قرار گرفتیم و عزیزان خود را زیر بمباران از دست دادیم آمریکا قاتل آذری‌هاست.

وی افزود: اخیراً دولت آذربایجان مدح بسیار بلیغ و حیرت آور از ترامپ کرده و او را صلح طلب واقعی، شایسته جایزه صلح نوبل، صاحب معجزه، شجاع و صاحب شرافت و وقار و از خانواده های بسیار بلند مرتبه دانسته است با توجه به بمباران مناطق آذری توسط ترامپ بعد از این اظهارات نفرت وسیعی نسبت به دولت آذربایجان مناطق آذری ایران را فرا گرفته است آنها هیچ انتظار نداشتند که دولت آذربایجان از قاتل آذری‌ها این گونه مدح کند.

آیت‌الله عاملی بیان کرد: از سر تحقیق عرض می‌کنم که بعد از این اظهارات نفرت و تنفر در مناطق آذری در تبریز، ارومیه، زنجان و اردبیل فوران می کند و در قلب ها از این جهت غلغله نفرت برپاست.

امام جمعه اردبیل گفت: مخصوصاً که این مدح از اساس اشتباه و غیر واقعی است چون دست ترامپ با خون بیش از ۶۲ هزار فلسطینی مسلمان مظلوم که بسیاری از آنها زن و کودک هستند خونین است و کل دنیا از این جهت علیه او به پا خواسته است. او با صراحت گفت که غزه را به جهنم تبدیل می‌کنم و به جهنم تبدیل کرد صاحب جهنم هیچ وقت صلح طلب نمی‌شود و هم چنین حمله او به ایران کاملاً نشان می‌دهد که او هیچ سهم و بهره ای از صلح طلبی ندارد دولت آذربایجان بارها آذری های ایران را هم تبار خودش معرفی کرده و خود را خیرخواه آنها دانسته است بر این اساس انتظار نمی رفت که به هم تباران خودش این گونه اهانت کند.

وی در پایان گفت: دولت آذربایجان دقت کند که در روز مبادا آذری های ایران به فریاد آذربایجان می رسند نه دولت آمریکا. معامله آمریکا با دولت اوکراین شاهد و نمونه خوبی است دولت آذربایجان حتماً به یاد دارد که به تعبیر حکمت حاجی اف دستیار رئیس جمهور آذربایجان، ایران در جنگ قره باغ چهارصد هزار نفر را با دخالت در جنگ از مرگ حتمی و قطعی نجات داد و حتماً به یاد دارد که مفتی اعظم آذربایجان بعد از آزادی قره باغ با مسافرت به قره باغ با صراحت اظهار داشت علت آزادی قره باغ فتوای مقام معظم رهبری بود ما انتظار داریم دولت آذربایجان با درایت خاص قلب آذری های ایران را که با این اظهارات مجروح شده به نحوی التیام بخشد و آنها را به قیمت بخس به آمریکا نفروشد.

اخبار مرتبط:
دفاع تمام قد مشاور زاکانی از بابک زنجانی؛ تَعهدش را انجام داده؛ چرا ولش نمی‌کنید؟
دفاع تمام قد مشاور زاکانی از بابک زنجانی؛ تَعهدش را انجام داده؛ چرا ولش نمی‌کنید؟

عبدالله گنجی، مشاور رسانه ای زاکانی شهردار تهران وشت: بابک زنجانی یک کیس مطالعاتی چند وجهی برای راست آزمایی مدعیات ما‌ها -خصوصا منتقدین - است. تنها پروند کلان بود که دولت به جا اعدام متهم، به مطالبه اش رسید و نتیجه داد. نمونه‌ای است که آقا: طرف وقتی زندانش را رفته تعهدش را انجام داده چرا ولش نمی‌کنید کار و زندگی کند؟

رئیس سازمان برنامه و بودجه: درباره افزایش بودجه نظامی کشور، بر اساس نیاز‌ها و جهت‌گیری‌های کلان تصمیم‌گیری می‌شود
رئیس سازمان برنامه و بودجه: درباره افزایش بودجه نظامی کشور، بر اساس نیاز‌ها و جهت‌گیری‌های کلان تصمیم‌گیری می‌شود

پورمحمدی احتمال افزایش بودجه نظامی در سال ۱۴۰۵ را منتفی ندانست و گفت: درباره بودجه نظامی کشور بنا بر نیازها و جهت‌گیری‌های کلان کشور تصمیم‌گیری می‌شود.

سخنگوی قوه قضاییه: ۱۱۱ پرونده در دادسرای تهران درباره تبلیغ و حمایت رژیم صهیونیستی در دادسرای تهران تشکیل شده است
سخنگوی قوه قضاییه: ۱۱۱ پرونده در دادسرای تهران درباره تبلیغ و حمایت رژیم صهیونیستی در دادسرای تهران تشکیل شده است

جهانگیر سخنگوی قوه قضاییه درباره پرونده های تشکیل شده در خصوص همکاری با اسرائیل گفت: درخصوص رژیم صهیونیستی تشکیل شده است. اکثر آنها تبلیغ و حمایت از این رژیم بوده است. در این خصوص 69 پرونده کیفرخواست صادر شده است و 9 مورد هنوز تعیین و تکلیف نشده است

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است