کد خبر : 355875
انتشار : ۱۴۰۴/۰۶/۰۳ - 11:25
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

محمد صدر عضو مجمع تشخیص: اطلاعات مراکز پدافندی کشور را روسیه به اسرائیل داده بود / مشخص شد که پیمان استراتژیک با روسیه کشک است

محمد صدر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در جنگ اخیر و جنگ قبلی که اسرائیل در واقع تمام مراکز پدافندی ما را زد شک و تردیدهایی بود که چرا اسرائیل دقیق از اینها مطلع است. من تحلیلی به شما می گویم؛ روس‌ها اطلاعات را به اسرائیلی‌ها داده بودند. روسیه این است؛ البته اینکه به شما می گویم معنایش نیست که روسیه نامرد و غربی ها مرد هستند. ولی اینها این جوری هستند.

محمد صدر عضو مجمع تشخیص: اطلاعات مراکز پدافندی کشور را روسیه به اسرائیل داده بود / مشخص شد که پیمان استراتژیک با روسیه کشک است

به گزارش سایت خبری مدارا: سیدمحمد صدر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در جنگ اخیر و جنگ قبلی که اسرائیل در واقع تمام مراکز پدافندی ما را زد شک و تردیدهایی بود که چرا اسرائیل دقیق از اینها مطلع است. من تحلیلی به شما می گویم؛ روس‌ها اطلاعات را به اسرائیلی‌ها داده بودند. روسیه این است؛ البته اینکه به شما می گویم  معنایش نیست که روسیه نامرد و غربی ها مرد هستند. ولی اینها این جوری هستند.

او افزود: می  دانید که روسیه یا اولین کشور یا دومین کشوری است که روزی که تشکیل اسرائیل در سازمان ملل تصویب شد روسیه تایید کرد و رابطه برقرار کرد. یعنی روسیه گرایش خاصی به اسرائیل داشت. البته حالا توجیهاتی می‌کنند که چند میلیون یهودی روسی در اسرائیل داریم ولی در این قضیه هم نشان داده شد که آن پیمان استراتژیک همه کشک است. می گویند ما خشنود نیستیم که اسرائیل به ایران حمله کرد اما اینکه بخواهد کمکی بکند [این کار را نکرده است].

او ادامه داد: از آن مهم‌تر این است؛ ترکیه عضو ناتوست و ناتو مقابل روسیه است. با این حال، روسیه حاضر شده که اس ۴۰۰ را به ترکیه بدهد اما به ما نمی دهد. به مایی که پیمان استراتژیک داریم. مدت‌هاست بحث خرید هواپیمای سوخوی ۳۵ مطرح است که روسیه به ما نمی دهد. حالا البته سوخوی ۵۰ و بالاترش را هم ساخته است.

صدر افزود: البته اینها که گفتم معنایش این نیست که نباید با روسیه رابطه نداشته باشیم. همسایه ماست و باید بسیار رابطه جدی داشته باشیم اما اعتماد نداشته باشیم.  یعنی اینکه فکر کنیم در روز مبادا می آید و به ما کمک می کند و با  آمریکا درگیر می شود، خیر، اصلاً از این شوخی ها ندارد.

اخبار مرتبط:
احتمال بررسی ۳ فوریتی خروج ایران از NPT در صحن مجلس
احتمال بررسی ۳ فوریتی خروج ایران از NPT در صحن مجلس

علیرضا سلیمی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، از بررسی اقدامات ایران در قبال مکانیسم ماشه خبر داد.

کنایه روزنامه اطلاعات به مخالفان کنسرت شجریان
کنایه روزنامه اطلاعات به مخالفان کنسرت شجریان

اگر اصولاً بحث موسیقی نیست و با تجمع جوانانی که سبک زندگی و پوشش متفاوتی دارند، مشکل دارید، امروز در کنسرت آزادی جمع نشوند فردا در جایی که احساس آزادی و امنیت بیشتری بکنند نه برای مقاصد سیاسی بلکه برای تنفس در فضایی که می‌پسندند، دور هم جمع می‌شوند و استخوانی سبک می‌کنند.

درخواست علی مطهری از پزشکیان درباره مذاکره با آمریکا
درخواست علی مطهری از پزشکیان درباره مذاکره با آمریکا

نظر به شرایط خطیر کشور، لازم است جناب‌عالی به عنوان نماینده ملت و رئیس شورای عالی امنیت ملی ابتکار عمل را به دست گیرید و کشور را به ساحل نجات برسانید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است