کد خبر : 354449
انتشار : ۱۴۰۴/۰۵/۲۱ - 22:22
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد.

هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ هشدار سطح زرد رنگ زمانی صادر می‌شود که رخداد پدیده‌ای جوی ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی ایجاد کند. هشدار زرد رنگ برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد، داشته باشند؛ همچنین از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی بیندیشند.

به نوشته مهر؛ بر همین اساس اداره کل هواشناسی استان اصفهان با صدور هشدار سطح زرد اعلام کرد که به دلیل افزایش گرادیان فشاری (سرعت وزش باد) از شامگاه فردا چهارشنبه تا اواخر وقت شنبه (۲۲ تا ۲۵ مرداد) وزش باد به نسبت شدید تا شدید در مناطق شمال، شرق و مرکزی استان از جمله آران و بیدگل، اردستان، انارک، بادرود، چوپانان، خور و بیابانک، برخوار (دولت‌آباد)، فرودگاه اصفهان، کاشان، کوهپایه، مهاباد، نائین، نطنز، هرند، ورزنه، زواره، اصفهان و نجف‌آباد پیش‌بینی می‌شود.

بنا بر اعلام اداره هواشناسی اصفهان، این شرایط در نواحی مستعد همراه با گردوخاک، کاهش دید افقی و کاهش کیفیت هوا خواهد بود و احتمال وقوع تندباد لحظه‌ای با گردوخاک در ساعات عصر و شب وجود دارد.

هواشناسی اصفهان اعلام کرده که این پدیده ممکن است باعث کاهش کیفیت هوا به دلیل افزایش غلظت آلاینده‌ها، سقوط اشیا از ارتفاعات، شکستن نهال‌ها و درختان فرسوده، آسیب به سازه‌های موقت و تأسیسات سبک و اختلال در ناوگان حمل‌ونقل به دلیل کاهش دید شود.

هواشناسی اصفهان توصیه کرده است که شهروندان در ترددها به‌ویژه در مسیرهای بین‌شهری احتیاط کرده و افراد مبتلا به بیماری‌های تنفسی، سالخوردگان و کودکان از حضور در فضای باز خودداری کنند.

هواشناسی اصفهان همچنین بر لزوم خودداری از توقف و پارک خودرو در نزدیکی درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه‌کاره و اطمینان از استحکام سازه‌های موقت مانند تابلوهای تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها تاکید کرده است.

اخبار مرتبط:
۷۵ هزار لیتر سوخت خارج از شبکه در اصفهان کشف شد
۷۵ هزار لیتر سوخت خارج از شبکه در اصفهان کشف شد

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان اصفهان از کشف بیش از ۷۵ هزار لیتر گازوئیل خارج از شبکه توزیع به ارزش ۲۷ میلیارد ریال و دستگیری ۵ متهم در عملیات مأموران این پلیس خبرداد.

استقرار ۳۱۵ تیم امدادی و پشتیبانی اصفهان در مسیر بازگشت زائران اربعین
استقرار ۳۱۵ تیم امدادی و پشتیبانی اصفهان در مسیر بازگشت زائران اربعین

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان از استقرار ۳۱۵ تیم امدادی، ترافیکی و خدماتی در محورهای غرب، شرق و جنوب استان همزمان با بازگشت زائران اربعین از مرزها خبر داد.

آغاز پروژه تولید سوخت «آر.دی.اف» از پسماند در اصفهان
آغاز پروژه تولید سوخت «آر.دی.اف» از پسماند در اصفهان

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان از آغاز پروژه تولید سوخت «آر.دی.اف» از پسماند در اصفهان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است