کد خبر : 354433
انتشار : ۱۴۰۴/۰۵/۲۱ - 13:18
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

انتقال همزمان دو بیمار قلبی از دو شهرستان به اصفهان با یک پرواز بالگرد

رئیس اورژانس استان اصفهان ازانتقال همزمان دو بیمار قلبی از دو شهرستان به اصفهان با یک پرواز بالگرد اورژانس خبر داد.

انتقال همزمان دو بیمار قلبی از دو شهرستان به اصفهان با یک پرواز بالگرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علیرضا زمانپور اظهار کرد: بالگرد اورژانس هوایی استان در یک مأموریت امدادی، دو بیمار قلبی مرد به سنین ۵۶ و ۶۸ سال را به‌صورت همزمان از دو مبدا متفاوت، بیمارستان فاطمیه خوانسار و بیمارستان رجایی داران، به بیمارستان چمران اصفهان منتقل کرد.

به نوشته مهر؛ وی افزود: این پرواز که ساعت ۱۳:۴۶ آغاز شد، در ساعت ۱۵:۳۰ با تحویل بیماران به تیم درمان بیمارستان مقصد به پایان رسید.

رئیس اورژانس استان اصفهان تاکید کرد: انجام این مأموریت ترکیبی باعث صرفه‌جویی در زمان و افزایش شانس حیات بیماران شد.

اخبار مرتبط:
۷۵ هزار لیتر سوخت خارج از شبکه در اصفهان کشف شد
۷۵ هزار لیتر سوخت خارج از شبکه در اصفهان کشف شد

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان اصفهان از کشف بیش از ۷۵ هزار لیتر گازوئیل خارج از شبکه توزیع به ارزش ۲۷ میلیارد ریال و دستگیری ۵ متهم در عملیات مأموران این پلیس خبرداد.

استقرار ۳۱۵ تیم امدادی و پشتیبانی اصفهان در مسیر بازگشت زائران اربعین
استقرار ۳۱۵ تیم امدادی و پشتیبانی اصفهان در مسیر بازگشت زائران اربعین

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان از استقرار ۳۱۵ تیم امدادی، ترافیکی و خدماتی در محورهای غرب، شرق و جنوب استان همزمان با بازگشت زائران اربعین از مرزها خبر داد.

آغاز پروژه تولید سوخت «آر.دی.اف» از پسماند در اصفهان
آغاز پروژه تولید سوخت «آر.دی.اف» از پسماند در اصفهان

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان از آغاز پروژه تولید سوخت «آر.دی.اف» از پسماند در اصفهان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است