کد خبر : 352577
انتشار : ۱۴۰۴/۰۵/۰۷ - 14:30
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: شنیده شده ۳۵ نفر قالیباف را در سفر به ژنو همراهی کردند / این مصداق بارز ریخت و پاش بیت‌المال است؛ باید شفاف به مردم گزارش بدهند

سید محمد سادات ابراهیمی نماینده شوشتر در مجلس با بیان اینکه شنیده شده ۳۵ نفر آقای قالیباف را در سفر به ژنو همراهی کردند گفت: این مصداق بارز ریخت و پاش بیت‌المال است؛ باید شفاف به مردم گزارش بدهند.

نماینده مجلس: شنیده شده ۳۵ نفر قالیباف را در سفر به ژنو همراهی کردند / این مصداق بارز ریخت و پاش بیت‌المال است؛ باید شفاف به مردم گزارش بدهند

به گزارش سایت خبری مدارا: سیدمحمد سادات ابراهیمی نماینده شوشتر در مجلس با بیان اینکه شنیده شده ۳۵ نفر آقای قالیباف را در سفر به ژنو همراهی کردند گفت: این مصداق بارز ریخت و پاش بیت‌المال است؛ باید شفاف به مردم گزارش بدهند.

گفتنی است محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی شامگاه دوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴ در رأس هیأتی پارلمانی وارد ژنو شد تا در ششمین کنفرانس جهانی روسای مجالس حضور یابد.

اخبار مرتبط:
۲ کافه در تهران به علت سرو مشروب پلمب شدند
۲ کافه در تهران به علت سرو مشروب پلمب شدند

پس از تعطیلی همیشگی کافه رستوران کاریز، ۲ کافه‌رستوران «بانی چو» و «سوئیت لانژ» به دلیل تخلفات متعدد توسط عوامل پلیس اطلاعات تهران بزرگ (معاونت نظارت بر اماکن عمومی) پلمب شدند.

خبرگزاری حوزه: نفوذ فرهنگ کره‌ای و موسیقی «کی پاپ» در جوانانو نسل جدید نگران کننده است
خبرگزاری حوزه: نفوذ فرهنگ کره‌ای و موسیقی «کی پاپ» در جوانانو نسل جدید نگران کننده است

خبرگزاری حوزه علمیه قم نوشت: موج کره‌ای که با حمایت دولتمردان کره جنوبی و شرکت‌های بزرگ جهانی آغاز به کار کرد به واسطه انبوه سریال‌ها و موسیقی‌های کی‌پاپ، به ابزاری برای نفوذ فرهنگی در سراسر جهان تبدیل شده است و این جریان با ترویج فرهنگ مصرف‌گرایی و فردگرایی، انتظارات غیرواقعی از زندگی را در میان نسل جدید ایرانی شکل داده و باعث کاهش اعتماد به نفس، افسردگی و بحران‌های روانی در بین آنها شده است.

پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود
پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود

رئیس‌جمهور گفت: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود، اما در هر صورت با توجه به فضای دوستانه روابط با همسایگان و دوستان و نیز سازمان‌های منطقه‌ای که در آنها عضو هستیم، وضعیت برای همکاری‌ها و داد و ستد فعالان اقتصادی بسیار مساعد است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است