کد خبر : 352372
انتشار : ۱۴۰۴/۰۵/۰۵ - 22:14
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

پرواز اصفهان – رشت دوباره برقرار شد

مدیرکل فرودگاه‌های استان اصفهان از برقراری مجدد پرواز در مسیرهای اصفهان به رشت و بالعکس خبر داد.

پرواز اصفهان – رشت دوباره برقرار شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ابوذر ضیایی از برقراری مجدد پرواز در مسیرهای اصفهان به رشت و بالعکس خبر داد و اظهار کرد: جهت رفاه حال مسافران، شرکت هواپیمایی ایران ایر از روز جمعه ۱۰ مرداد ماه اقدام به برقراری پرواز در مسیرهای مذکور کرده است.

به نوشته مهر؛ وی خاطر نشان کرد: پروازهای اصفهان- رشت- اصفهان به صورت برنامه‌ای در روزهای سه شنبه و جمعه هر هفته با ساعت خروج ۰۶:۳۵ از اصفهان و ساعت ورود ۱۰ صبح از رشت انجام خواهد شد.

اخبار مرتبط:
اصفهان گرم‌تر می‌شود
اصفهان گرم‌تر می‌شود

کارشناس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان از نفوذ موج گرما به استان و افزایش ۲ تا ۴ درجه‌ای دما از فردا تا پایان هفته جاری خبرداد.

هشدار درباره توقف روند سرمایه‌گذاری شهری در اصفهان
هشدار درباره توقف روند سرمایه‌گذاری شهری در اصفهان

رئیس کمیسیون حقوقی شورای شهر اصفهان با ابراز نگرانی از تعلل در برگزاری جلسات شورای عالی سرمایه‌گذاری،گفت: تداوم این روند آینده پروژه‌های مشارکتی و توسعه شهری را تهدید می‌کند.

لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب و برق؛خسارت شدید گرما به گردشگری اصفهان
لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب و برق؛خسارت شدید گرما به گردشگری اصفهان

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به تنش آبی، احتمال قطعی برق و آسیب جدی به گردشگری، بر لزوم صرفه‌جویی و حمایت از مشاغل آسیب‌دیده تأکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است