حاشیههای مصوبه جنجالی شورای عالی فضای مجازی ادامه دارد.
به گزارش سایت خبری مدارا: سند «سیاست ها و الزامات تعرفه گذاری ترافیک شبکه و تسهیم درآمد محتوا» با هدف حمایت از فعالان حوزه اقتصاد دیجیتال و با هدف تقویت تولید محتوا در کشور، پایداری آن و توسعه عدالت در این حوزه اواخر سال گذشته در شورای عالی فضای مجازی به تصویب رسید و خردادماه امسال جهت اجرا ابلاغ شد.
اجرای این مصوبه در فضای مجازی بحثبرانگیز شده است، برخی از شرکتهای فعال در حوزه محتوا و فناوری نیز در نامهای اعتراضی خواستار توقف اجرای سند «تسهیم درآمد محتوا» شدند و آن را زمینهساز رانت و انحصار خواندند.
ابراهیم اصغر زاده فعال سیاسی در واکنش به ارسال لایحه "مقابله با نشر محتوای خلاف واقع در فضای مجازی" نوشت: دولت متوجه تله سیاستنابخردانه کسانیکه کشور را به بنبست کشانده، نیست. دولت لایحه را پس نگیرد میشود مصداق دولت بواسحاقی که خوش درخشید ولی دولت مستعجل شد
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: رهبری انقلاب در نخستین ساعات حمله رژیم صهیونیستی، شخصاً جلسهای تشکیل دادند و با صراحت به فرماندهان نظامی کشور دستور دادند که چه اقداماتی و به چه شکل انجام شود.
گروهی از سناتورهای جمهوریخواه آمریکا از بریتانیا، فرانسه و آلمان خواستند هرچه سریعترتحریمهای جدیدی علیه ایران اعمال کنند تا به گفته انها، مانع دستیابی ایران به سلاحهای هستهای شوند. فرآیند فعالسازی مکانیسم ماشه ۳۰ روز طول میکشد و اروپاییها قصد دارند این اقدامات را پیش از آنکه روسیه در ماه اکتبر ریاست شورای امنیت سازمان ملل را برعهده بگیرد، به اجرا بگذارند.