کد خبر : 350967
انتشار : ۱۴۰۴/۰۴/۲۶ - 10:31
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

لزوم توجه به نگهداری جاده‌ها و احداث مسیرهای جدید در اصفهان

امام جمعه اصفهان با تأکید بر کمبود بودجه، نگهداری جاده‌های موجود را اولویت اول و احداث جاده‌های جدید را در شرایط فعلی اولویت دوم دانست.

لزوم توجه به نگهداری جاده‌ها و احداث مسیرهای جدید در اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد در دیدار با مدیر کل ومعاونین راه و شهرسازی استان اصفهان با اشاره به لزوم و اهمیت حفظ و نگهداری راه‌ها و جاده‌های ایجاد شده در سطح کشور اظهار کرد: اگر رسیدگی و مرمت جاده‌ها با تأخیر انجام شود، به راحتی قابل جبران نیست، زیرا ما هزاران کیلومتر راه و جاده پس از انقلاب احداث کردیم، اما دولت‌ها فکر نگهداری آن را نمی‌کنند.

به نوشته مهر؛ امام جمعه اصفهان احداث و جاده‌های جدید را در شرایط اقتصادی فعلی اولویت دوم عنوان کرد و افزود: احداث جاده‌های جدید نیاز به بودجه زیادی دارد، در حالی که بخش زیادی از این بودجه باید صرف نگهداری جاده‌ها شود.

نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه کارهای فراوانی در جمهوری اسلامی انجام شده است گفت: پیش از انقلاب حتی یک اتوبان در کشور نداشتیم، اما پس از انقلاب جاده‌ها و اتوبان‌های زیادی احداث شده است.

وی اضافه کرد: توسعه کشور سختی‌های خود را دارد، اما در جایی که بودجه کافی برای حفظ و نگهداری جاده‌های موجود نیست، نباید اقدام به احداث جاده‌های جدید کرد.

آیت الله طباطبایی نژاد واگذاری احداث جاده‌ها و اتوبان‌ها در شرایط اقتصادی فعلی را امری لازم دانست و عنوان کرد: البته می‌توان احداث و نگهداری جاده‌ها را به بخش خصوصی نیز واگذار نمود.

در ابتدای این دیدار حمیدرضا فلاح مدیر کل راه و شهرسازی استان اصفهان ضمن مشورت و دریافت مشاوره در خصوص صدور حکمی درباره جاده‌ای در محور قلعه شور بهارستان به سمت جرقویه و نیک آباد و ادعای موقوفه بودن آن از نماینده ولی فقیه درخواست همراهی و مشاوره کرد.

اخبار مرتبط:
تأکید معاون استاندار بر لزوم همکاری بین نهادها برای تأمین امنیت پایدار
تأکید معاون استاندار بر لزوم همکاری بین نهادها برای تأمین امنیت پایدار

معاون امنیتی و انتظامی استانداری اصفهان بر لزوم همکاری بین نهادها برای تأمین امنیت پایدار در بویین‌میاندشت تاکید کرد.

دپوی ۳۰۰ میلیاردی لاستیک و قطعات خودرو در اصفهان
دپوی ۳۰۰ میلیاردی لاستیک و قطعات خودرو در اصفهان

فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی در بازرسی از یک انبار در شهر اصفهان ۴ هزار قلم انواع لاستیک و قطعات خودرو به ارزش ۳۰۰ میلیارد ریال کشف شد.

رفع مشکلات ۲۰ واحد صنعتی استان اصفهان در جلسه ستاد تسهیل
رفع مشکلات ۲۰ واحد صنعتی استان اصفهان در جلسه ستاد تسهیل

در جریان برگزاری سیصد و نود و سومین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان اصفهان، معضلات ۲۰ واحد صنعتی فعال در این استان بررسی و برطرف شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است