کد خبر : 350603
انتشار : ۱۴۰۴/۰۴/۲۳ - 14:49
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

علیرضا دبیر، فغانی را «بی‌غیرت» خطاب کرد!

علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی به حضور علیرضا فغانی در فینال جام جهانی باشگاه‌ها و گرفتن عکس یادگاری با دونالد ترامپ واکنش نشان داد.

علیرضا دبیر، فغانی را «بی‌غیرت» خطاب کرد!

به گزارش سایت خبری مدارا: علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی در واکنش به حضور علیرضا فغانی در فینال جام جهانی باشگاه‌ها و گرفتن عکس یادگاری با دونالد ترامپ با انتشار توئیتی تند نوشت: غیرت اگر بود، به جای فشردن دست قاتل، گلویش را می‌درید.

1

اخبار مرتبط:
اقدام کاپیتان استقلال درباره اعتراضات دی ماه خبرساز شد
اقدام کاپیتان استقلال درباره اعتراضات دی ماه خبرساز شد

روزبه چشمی، بازیکن تیم فوتبال استقلال، در اقدامی هزینه درمان چند نفر از مجروحانی را که در اتفاقات اخیر از ناحیه چشم دچار آسیب شده بودند، تقبل کرد.

اظهارات عجیب مجری شبکه تبریز خبرساز شد
اظهارات عجیب مجری شبکه تبریز خبرساز شد

پیش از آغاز دیدار دو تیم تراکتور و سپاهان، صحبت‌های مجری شبکه تبریز در آنتن زنده توجه بسیاری از مخاطبان را به خود جلب کرد.

درگذشت علیرضا حاتمی، قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز حین تمرین
درگذشت علیرضا حاتمی، قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز حین تمرین

علیرضا حاتمی کشتی گیر ۳۳ ساله و دارنده مدال طلای جوانان آسیا ۲۰۱۱ و برنز جوانان جهان ۲۰۱۲ پس از تحمل جراحات سوختگی بر اثر انفجار گاز در سالن ورزشی آمل، جان به جان آفرین تسلیم کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است