کد خبر : 350603
انتشار : ۱۴۰۴/۰۴/۲۳ - 14:49
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

علیرضا دبیر، فغانی را «بی‌غیرت» خطاب کرد!

علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی به حضور علیرضا فغانی در فینال جام جهانی باشگاه‌ها و گرفتن عکس یادگاری با دونالد ترامپ واکنش نشان داد.

علیرضا دبیر، فغانی را «بی‌غیرت» خطاب کرد!

به گزارش سایت خبری مدارا: علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی در واکنش به حضور علیرضا فغانی در فینال جام جهانی باشگاه‌ها و گرفتن عکس یادگاری با دونالد ترامپ با انتشار توئیتی تند نوشت: غیرت اگر بود، به جای فشردن دست قاتل، گلویش را می‌درید.

1

اخبار مرتبط:
AFC باشگاه تراکتور را ۱۶۵۰۰ دلار جریمه کرد
AFC باشگاه تراکتور را ۱۶۵۰۰ دلار جریمه کرد

باشگاه تراکتور به دلیل اقدام هواداران در پرتاب اشیای آتش‌زا به زمین در دیدار با الوحده امارات، ۷۵۰۰ دلار جریمه شد. همچنین این باشگاه به دلیل عدم حصول اطمینان از اجرای قوانین امنیتی و ایجاد نظم در ورزشگاه یادگار امام (ره)، ۷۵۰۰ دلار دیگر محکوم شد. تراکتور همچنین به دلیل ورود دیرهنگام به زمین در نیمه دوم همین مسابقه به مدت ۲ دقیقه و ۱۳ ثانیه، به پرداخت ۱۵۰۰ دلار محکوم شد.

صابر کاظمی درگذشت
صابر کاظمی درگذشت

لژیونر والیبال ایران و ملی پوش سابق پس از ۲۰ روز کما که به مرگ مغزی منجر شده بود؛ درگذشت.

علیرضا جهانبخش بالاخره تیم پیدا کرد!
علیرضا جهانبخش بالاخره تیم پیدا کرد!

کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران فوتبالش را در لیگ حرفه‌ای فوتبال بلژیک ادامه خواهد داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است