کد خبر : 350142
انتشار : ۱۴۰۴/۰۴/۲۱ - 10:42
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

خبرگزاری فارس: ایران راداری در پایگاه آمریکایی العدید در قطر را هدف قرار داد

خبرگزاری فارس نوشت: اطلاعات بدست آمده نشان می‌دهد ایران راداری در العدید آمریکا را هدف قرار داد که نقش مهمی در ردیابی موشک‌های ایرانی و ارسال هشدار به صهیونیست‌ها قبل از حمله ایران داشت. همچنین گفته شده که این رادار تا هزاران کیلومتر در اطراف خود می‌توانست اطلاعات نظامی دیگر کشور‌ها از جمله ایران را به رژیم صهیونیستی بدهد. این نمونه رادار‌ها برای یافتن شلیک موشک‌های بالستیک و کروز برای هشدار زودهنگام استفاده می‌شوند.

خبرگزاری فارس: ایران راداری در پایگاه آمریکایی العدید در قطر را هدف قرار داد

به گزارش سایت خبری مدارا: خبرگزاری فارس نوشت: پایگاه العدید در قطر، بزرگ‌ترین پایگاه هوایی آمریکا در خاورمیانه است که مقر فرماندهی نیروی هوایی آمریکا در منطقه و همچنین مقر اصلی فرماندهی نیرو‌های مرکزی آمریکا (سنتکام) محسوب می‌شود.

فارس ادامه داد: این پایگاه مساحتی حدود ۲۴ هکتار دارد و بیش از ۱۰ هزار نظامی آمریکایی به همراه بالغ بر ۱۰۰ هواپیما و پهپاد در آن مستقر هستند. در این پایگاه انواع هواپیما‌های بمب‌افکن B-۵۲، هواپیما‌های ترابری C-۱۷ و هواپیما‌های شناسایی RC-۱۳۵ فعال هستند که نقش اساسی در عملیات‌های نظامی آمریکا در منطقه ایفا می‌کنند.

اهمیت رادار هدف قرار گرفته در العدید

اطلاعات بدست آمده نشان می‌دهد ایران راداری در العدید آمریکا را هدف قرار داد که نقش مهمی در ردیابی موشک‌های ایرانی و ارسال هشدار به صهیونیست‌ها قبل از حمله ایران داشت.

همچنین گفته شده که این رادار تا هزاران کیلومتر در اطراف خود می‌توانست اطلاعات نظامی دیگر کشور‌ها از جمله ایران را به رژیم صهیونیستی بدهد. این نمونه رادار‌ها برای یافتن شلیک موشک‌های بالستیک و کروز برای هشدار زودهنگام استفاده می‌شوند.

گزارش آسوشیتدپرس و تصاویر ماهواره‌ای

خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی مستند به بررسی تصاویر ماهواره‌ای حمله به پایگاه العدید پرداخته است که در آن گفته شده گنبد ژئودزیک ویژه تجهیزات ارتباطات امن و ماهواره‌ای آمریکا در این پایگاه به شدت آسیب دیده و تخریب شده است.

براساس گزاش این رسانه این گنبد نقش حیاتی در حفظ ارتباطات پیشرفته نیروهای آمریکایی در منطقه دارد و تخریب آن، ضربه‌ای بزرگ به توان عملیاتی آمریکا محسوب می‌شود.

اخبار مرتبط:
اظهارات تازه اولیانوف درباره پرونده هسته‌ای ایران
اظهارات تازه اولیانوف درباره پرونده هسته‌ای ایران

«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت که آمریکا و تروئیکای اروپایی (فرانسه، انگلیس و آلمان) برنامه هسته‌ای ایران را سیاسی‌ کرده‌اند.

آملی‌لاریجانی: خیالات برخی درباره نظام بعد از جمهوری اسلامی نقش بر آب شد
آملی‌لاریجانی: خیالات برخی درباره نظام بعد از جمهوری اسلامی نقش بر آب شد

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اقتدار نیروهای مسلح و انسجام مردم ایران در جنگ ۱۲روزه، خیال خام و نقشه‌های آنانی که در جلساتشان، نظام سیاسی بعد از جمهوری اسلامی را در ذهن می‌پروراندند، نقش بر آب کرد.

رحمان قهرمانپور: احتمال دارد گزارش نشست فصلی شورای حکام به ‌ویژه درباره ذخایر اورانیوم با لحنی تند منتشر شود
رحمان قهرمانپور: احتمال دارد گزارش نشست فصلی شورای حکام به ‌ویژه درباره ذخایر اورانیوم با لحنی تند منتشر شود

یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: احتمال دارد گزارش ماه سپتامبر به ‌ویژه درباره ذخایر اورانیوم با لحنی تند منتشر شود و شرایط را بحرانی‌تر کند؛ در این صورت، اسراییل و برخی رسانه‌های امریکایی ممکن است از رویکرد نهاد پادمانی به عنوان دستاویزی برای تشدید فضای منفی علیه ایران استفاده کنند، روندی که عملا در هفته‌های اخیر آغاز شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است