به گزارش سایت خبری مدارا؛کوروش خسروی، در حاشیه نخستین جلسه ستاد توسعه شرق استان اظهار کرد: با توجه به پیچیدگی چالشهای این منطقه تحول در مدلهای کسبوکار مبتنی بر فناوریهای کمآببر و دانشبنیان مورد تأکید است.
به نوشته ایسنا؛ وی با بیان اینکه شرایط جدید اقلیمی و سوءمدیریتهای گذشته ما را ناگزیر به تغییر الگوهای کشاورزی و اقتصادی کرده است، افزود: امروز باید به سمت کشتهای مقاوم و روشهای نوین آبیاری حرکت کرده تا هم آب را حفظ کنیم و هم معیشت مردم را تضمین نماییم.
محورهای کلان ستاد توسعه شرق اصفهان
معاون اقتصادی استاندار اصفهان با اشاره به کشاورزی هوشمند بیان کرد: استفاده از فناوریهای روز و محصولات سازگار با کمآبی، همگرایی نهادها با دعوت از متخصصان بومی و نهادهای مرتبط برای ارائه راهکارهای عملی در دستور کار این ستاد قرار دارد.
خسروی با اشاره به توسعه متوازن ادامه داد: توجه همزمان به بخشهای صنعتی، دانشبنیان و دامپروری پایدار از دیگر موضوعات مطرح شده برای شرق اصفهان است.
وی با اشاره به تشکیل این ستاد در ۱۴۰۴، ابراز امیدواری کرد که با اجرای برنامههای فوری و بلندمدت، اثرات مثبت آن بر زندگی مردم چهار شهرستان شرق اصفهان نمایان شود.
معاون اقتصادی استاندار اصفهان اظهار کرد: این ستاد نباید تنها به کشاورزی محدود شود، بلکه با جلب مشارکت جوامع محلی و بهرهگیری از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان، میتواند تحولی پایدار ایجاد کند.
خسروی در پایان بر ضرورت دعوت از صاحبنظران خارج از دستگاههای اجرایی برای جلوگیری از محوریتهای تکبعدی و استفاده حداکثری از دانش روز تأکید کرد.