کد خبر : 348389
انتشار : ۱۴۰۴/۰۴/۰۲ - 19:41
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی استان اصفهان نسبت به احتمال خیزش و انتقال توده گردوخاک از کانون‌های داخلی و استان‌های همجوار اصفهان بر اثر شرایط گرادیان فشاری هشدار سطح زرد صادر کرد.

هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ هشدار سطح زرد رنگ زمانی صادر می‌شود که رخداد پدیده‌ای جوی ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی ایجاد کند. هشدار زرد رنگ برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد، داشته باشند؛ همچنین از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی بیندیشند.

به نوشته مهر؛ بر همین اساس، اداره کل هواشناسی استان اصفهان با صدور هشدار سطح زرد اعلام کرد که از روز چهارشنبه تا جمعه پیش رو (چهارم تا ششم تیرماه) به دلیل گرادیان فشاری، وزش باد به نسبت شدید تا شدید، خیزش گرد و خاک، انتقال توده گرد و خاک از استان‌های همجوار، کاهش شعاع دید، احتمال وقوع توفان لحظه‌ای در نیمه شمال و شرق استان پیش‌بینی می‌شود.

بنا بر اعلام اداره کل هواشناسی اصفهان، این پدیده به ویژه مناطق شمال، شرق و مرکز استان از جمله آران و بیدگل، اردستان، انارک، بادرود، چوپانان، خور و بیابانک، برخوار (دولت آباد)، فرودگاه اصفهان، کاشان، کوهپایه، کبوتر آباد، لنجان (زرین شهر)، مبارکه، مهاباد، مورچه خورت، نائین، نجف آباد، نطنز، هرند، ورزنه و شهر اصفهان را در بر می‌گیرد.

اداره هواشناسی اصفهان نسبت به مخاطراتی مانند افت کیفیت هوا به سبب افزایش غلظت آلاینده‌ها، احتمال سقوط اشیا از ارتفاعات، شکسته شدن درختان فرسوده، اختلال در تردد در مناطق شمال و شرق استان به واسطه وزش باد و گرد و خاک و کاهش دید افقی هشدار داده و در ادامه توصیه کرده است که گروه‌های آسیب پذیر به ویژه بیماران تنفسی و افراد سالخورده از تردد غیرضرور و فعالیت در فضای باز بپرهیزند.

اخبار مرتبط:
اصفهان تا پایان هفته غبارآلود می‌ماند
اصفهان تا پایان هفته غبارآلود می‌ماند

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی هواشناسی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: تندباد و گردوغبار در مناطق شرقی، شمالی و مرکزی استان تا پایان هفته ادامه دارد و کیفیت هوا کاهش می‌یابد.

مرد ۳۵ ساله در استخر کشاورزی در سمیرم غرق شد
مرد ۳۵ ساله در استخر کشاورزی در سمیرم غرق شد

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از غرق شدگی مرد ۳۵ ساله در استخر کشاورزی در سمیرم خبر داد.

تشدید شرایط گردوغبار در اصفهان تا فردا؛اعتبارات بیابان‌زدایی تامین شود
تشدید شرایط گردوغبار در اصفهان تا فردا؛اعتبارات بیابان‌زدایی تامین شود

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: پیش‌بینی می‌شود که شرایط گرد و غبار تا فردا در استان تشدید شود و تا پایان هفته با شدت کمتر ادامه یابد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است