کد خبر : 347987
انتشار : ۱۴۰۴/۰۳/۲۷ - 17:05
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

ثبت دمای بالای ۴۰ درجه در ۱۱ شهر اصفهان؛ هوا گرم‌تر می‌شود

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از ثبت دمای بالای ۴۰ درجه در ۱۱ شهر این استان خبرداد و گفت: هوا طی ۲۴ ساعات پیش رو تا سه درجه گرم‌تر می‌شود.

ثبت دمای بالای ۴۰ درجه در ۱۱ شهر اصفهان؛ هوا گرم‌تر می‌شود

 به گزارش سایت خبری مدارا؛ مینا معتمدی اظهار کرد: امروز بیشینه دما در ۱۱ شهر استان از جمله کلانشهر اصفهان، کاشان، ورزنه، اردستان، کوهپایه، چوپانان، آران و بیدگل، خور و بیابانک، مهاباد از توابع اردستان، بادرود از توابع نطنز و کبوترآباد به بالای ۴۰ درجه سلسیوس می‌رسد.

به نوشته مهر؛ به گفته وی، خور و بیابانک با بیشینه دمای ۴۵ درجه سلسیوس بالای صفر امروز گرم‌ترین نقطه استان اصفهان است.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان خاطرنشان کرد: دمای هوا در بیشتر مناطق استان طی ۲۴ ساعت پیش رو نیز بین یک تا سه درجه سلسیوس افزایش می‌یابد.

معتمدی با اشاره به پیش‌بینی وضعیت جوی استان گفت: تا پایان هفته آسمان صاف تا کمی ابری و در ساعات عصر و شب وزش باد به نسبت شدید تا شدید پدیده غالب خواهد بود.

به گفته وی، افزایش سرعت وزش باد در مناطق شرقی و شمالی استان به طور موقتی به ویژه طی امروز دوشنبه و فردا پیش‌بینی می‌شود که با گردوخاک، کاهش دید و کاهش کیفیت هوا همراه است.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی اصفهان اضافه کرد: بویین میاندشت خنک‌ترین نقطه استان طی ساعات پیش رو دمای ۹ درجه سلسیوس بالای صفر را تجربه می‌کند.

اخبار مرتبط:
جامعه رسانه‌ای اصفهان: حقیقت خاموش نمی‌شود
جامعه رسانه‌ای اصفهان: حقیقت خاموش نمی‌شود

جامعه رسانه‌ای اصفهان با صدور بیانیه‌ای حمله رژیم صهیونیستی به صداوسیمای ایران را محکوم کرد و آن را تلاشی ناکام برای سرکوب حقیقت دانست.

باد و گردوخاک پدیده غالب اصفهان؛ دمای برخی مناطق به ۴۶ درجه رسید
باد و گردوخاک پدیده غالب اصفهان؛ دمای برخی مناطق به ۴۶ درجه رسید

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: وزش باد به نسبت شدید تا شدید همراه با خیزش گردوخاک تا پایان هفته پدیده غالب استان خواهد بود.

گردشگران خارجی در اصفهان بلاتکلیف نماندند؛ آغازانتقال از مرزهای زمینی
گردشگران خارجی در اصفهان بلاتکلیف نماندند؛ آغازانتقال از مرزهای زمینی

مدیرکل میراث‌فرهنگی اصفهان از آغاز فرآیند انتقال گردشگران خارجی به کشورهای همسایه از طریق مرزهای زمینی در پی بسته‌شدن خطوط پروازی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است