کد خبر : 347264
انتشار : ۱۴۰۴/۰۳/۲۰ - 13:06
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

ترامپ: دیدار با ایران پنجشنبه آینده برگزار می‌شود؛ آنها چیز‌هایی می‌خواهند که انجام آنها ممکن نیست

ترامپ، رئیس جمهور امریکا در اظهاراتی گفت: دیدار با ایران پنجشنبه آینده برگزار می‌شود و آنها چیزهایی می‌خواهند که انجام آنها ممکن نیست.

ترامپ: دیدار با ایران پنجشنبه آینده برگزار می‌شود؛ آنها چیز‌هایی می‌خواهند که انجام آنها ممکن نیست

به گزارش سایت خبری مدارا: ترامپ، رئیس جمهور امریکا در اظهاراتی گفت: دیدار با ایران پنجشنبه آینده برگزار می‌شود و آنها چیزهایی می‌خواهند که انجام آنها ممکن نیست.

وی افزود:  ایران به دنبال غنی‌سازی است و این چیزی نیست که ما می‌خواهیم.
او در ادامه بیان کرد:  جایگزین عدم توافق با ایران بسیار خطرناک است.
اخبار مرتبط:
توضیحات رییس مرکز رسانه مجلس درباره سفر قالیباف به ژنو
توضیحات رییس مرکز رسانه مجلس درباره سفر قالیباف به ژنو

رییس مرکز ارتباطات، رسانه و امور فرهنگی مجلس شورای اسلامی در شبکه اجتماعی خود گزارشی از سفر رییس مجلس به ژنو داد و گزارشی از همراهان در این سفر نیز داد.

نماینده مجلس: دشمن به دنبال اغتشاش و ایجاد ناامنی در داخل است
نماینده مجلس: دشمن به دنبال اغتشاش و ایجاد ناامنی در داخل است

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به نقل از یکی از مسئولان امنیتی کشور گفت: دشمن به دنبال اغتشاش و ایجاد ناامنی در داخل است اما با هوشیاری مردم و دستگاه‌های امنیتی ناکام خواهد ماند.

خبرگزاری اصولگرا: ترمز تینا پاکروان را بکشید
خبرگزاری اصولگرا: ترمز تینا پاکروان را بکشید

یکی از مقایسه‌های جالب در این مورد باز می‌گردد به قیاسی که این سریال را با سرزمین مادری کمال تبریزی کردند. نکته جالب اینکه کمال تبریزی در زمان انقلاب تصویر‌هایی درست ۱۸۰ درجه متفاوت با تینا پاکروان از تاریخ انقلاب و وقایع دهه ۴۰ و ۵۰ ایران دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است