کد خبر : 347197
انتشار : ۱۴۰۴/۰۳/۱۹ - 21:17
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

واکنش نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به احتمال صدور قطعنامه علیه ایران؛ پاسخ می دهیم

نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با بیان اینکه همه ادعاها درباره برنامه هسته‌ای ایران، سیاسی است، تأکید کرد که تهران به هر اقدام سیاسی آژانس پاسخ خواهد داد.

واکنش نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به احتمال صدور قطعنامه علیه ایران؛ پاسخ می دهیم

به گزارش سایت خبری مدارا: نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با بیان اینکه همه ادعاها درباره برنامه هسته‌ای ایران، سیاسی است، تأکید کرد که تهران به هر اقدام سیاسی آژانس پاسخ خواهد داد.

به گزارش المیادین، رضا نجفی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در نخستین واکنش به اظهارات مدیرکل این آژانس درباره برنامه هسته‌ای ایران گفت: همه ادعاها در مورد برنامه هسته‌ای ایران ادعاهای سیاسی است.

این دیپلمات ارشد ایرانی در مصاحبه با خبرنگار المیادین افزود: ما به هر اقدام سیاسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پاسخ خواهیم داد.

خبرنگار المیادین مستقر در وین اتریش همچنین تأکید کرد که آمریکا در تدوین پیش‌نویس ارائه شده توسط کشورهای اروپایی به شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نقش اساسی داشته است.

«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در نشست خبری بار دیگر ادعاهای خود را درباره برنامه هسته ایران تکرار کرد و مدعی شد که آژانس ذرات اورانیوم ساخته دست بشر در سه مکان اعلام نشده در ایران شامل ورامین، مریوان و تورقوزآباد که در سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰، آژانس به آن‌ها دسترسی تکمیلی داشته، کشف کرده است.

وی در ادامه افزود: ما در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هرگز تهمت نمی‌زنیم؛ بلکه مبتنی بر بررسی‌های دقیق، گزارش ارائه می‌کنیم. با توجه به عدم دریافت پاسخ‌های کامل و قانع‌کننده از سوی برخی کشورها، نمی‌توانیم تأیید کنیم که برخی فعالیت‌ها صرفاً با اهداف صلح‌آمیز انجام می‌شوند.این نارسایی در دریافت پاسخ‌ها، ما را بر آن داشته تا به موضوع حساسیت بیشتری نشان دهیم.

گروسی با نادیده گرفتن همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران با آژانس انرژی اتمی طی سال‌های اخیر مدعی شد که ایران به این ابهامات یا پاسخ نداده، یا پاسخ‌های فنی قابل‌قبولی به سوالات آژانس ارائه نکرده است. همچنین تلاش کرده این مکان‌ها را پاک‌سازی کند که این موضوع مانع از فعالیت‌های راستی‌آزمایی آژانس شده است.

به گفته گروسی «رویکرد اتخاذ شده از سوی ایران در تعامل با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، تا حد زیادی متأثر از روند تحولات دیگر مذاکرات مرتبط است. اگر در آن عرصه‌ها پیشرفت حاصل شود، در این زمینه نیز رفتار متقابل و مثبتی شکل خواهد گرفت. نباید انتظار داشت که تحولات به‌سرعت و به‌صورت گسترده رخ دهند، اما باید تأکید کرد که روندی متقابل و مثبت در جریان است و مذاکرات، همانند سایر فرآیندهای دیپلماتیک، در حال پیشرفت است.»

اخبار مرتبط:
اصغر زاده: دولت لایحه “مقابله با نشر محتوای خلاف واقع در فضای مجازی” را پس بگیرد
اصغر زاده: دولت لایحه “مقابله با نشر محتوای خلاف واقع در فضای مجازی” را پس بگیرد

ابراهیم اصغر زاده فعال سیاسی در واکنش به ارسال لایحه "مقابله با نشر محتوای خلاف واقع در فضای مجازی" نوشت: دولت متوجه تله سیاست‌نابخردانه‌ کسانیکه کشور را به بن‌بست کشانده‌، نیست. دولت لایحه را پس نگیرد میشود مصداق دولت بواسحاقی که خوش درخشید ولی دولت مستعجل شد

نماینده مجلس: رهبری در نخستین ساعات پس از شروع جنگ، شخصاً جلسه تشکیل دادند
نماینده مجلس: رهبری در نخستین ساعات پس از شروع جنگ، شخصاً جلسه تشکیل دادند

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: رهبری انقلاب در نخستین ساعات حمله رژیم صهیونیستی، شخصاً جلسه‌ای تشکیل دادند و با صراحت به فرماندهان نظامی کشور دستور دادند که چه اقداماتی و به چه شکل انجام شود.

۲۰ سناتور آمریکایی از اروپا خواستند مکانیسم ماشه را فعال کند
۲۰ سناتور آمریکایی از اروپا خواستند مکانیسم ماشه را فعال کند

گروهی از سناتورهای جمهوری‌خواه آمریکا از بریتانیا، فرانسه و آلمان خواستند هرچه سریع‌ترتحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کنند تا به گفته انها، مانع دستیابی ایران به سلاح‌های هسته‌ای شوند. فرآیند فعال‌سازی مکانیسم ماشه ۳۰ روز طول می‌کشد و اروپایی‌ها قصد دارند این اقدامات را پیش از آنکه روسیه در ماه اکتبر ریاست شورای امنیت سازمان ملل را برعهده بگیرد، به اجرا بگذارند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است