کد خبر : 346867
انتشار : ۱۴۰۴/۰۳/۱۷ - 15:04
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

پیام ویژه بغداد به ایران و آمریکا: گفت‌و‌گو را متوقف نکنید

رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ادامه گفت‌وگوهای ایران و آمریکا تاکید کرد.

پیام ویژه بغداد به ایران و آمریکا: گفت‌و‌گو را متوقف نکنید

به گزارش سایت خبری مدارا: «حجت‌الاسلام «سید عمار حکیم»، رهبر جریان حکمت ملی عراق در خطبه‌های نماز عید قربان در بغداد با اشاره به نشست اخیر سران اتحادیه عرب در بغداد گفت: حضور کشورهای عربی در پایتخت تمدن عربی و اسلامی برگ تازه‌ای در بهبود اوضاع عراق و هم‌بستگی منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای است که توانایی عراق در بر عهده گرفتن نقش محوری در نزدیک‌ کردن دیدگاه‌ها و تثبیت منطق گفت‌وگو به جای جنگ را نشان داد.

وی خاطرنشان کرد که این نقش مهمی است که هم به شکوفایی عراق کمک می‌کند هم به ثبات منطقه و پیام دوستی و هم‌بستگی است، در شرایطی که منطقه در برابر منطق سلاح و جنگ با چالش‌های دشواری مواجه است.

رهبر جریان حکمت ملی عراق با هشدار نسب به فرصت دادن به سوداگران جنگ و بحران‌سازان در جهان برای آسیب به وحدت و برادری کشورهای اسلامی عنوان کرد: پیام‌ها و فراخوان‌ها برای در امان نگه داشتن منطقه از هرگونه پیامدهای منفی حملاتی که طرف‌هایی در خارج از منطقه انجام می‌دهند، کاملا آشکار و صریح بود و این شامل تأکید بر گفت‌وگو و مذاکره میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده می‌شود.

حکیم خواستار توقف سیاست‌های یکجانبه رژیم صهیونیستی در منطقه به خصوص در غزه و لبنان شد و بر حمایت از هر ابتکار عمل مسالمت‌آمیز که کرامت و حقوق ملت‌ها را حفظ کند، تاکید و جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی در حق اهالی غزه و لبنان را محکوم کرد.

وی بار دیگر کشورهای عربی را به موضع یکپارچه عربی و اسلامی در برابر این اشغالگری ددمنشانه فراخواند و گفت: وقت آن رسیده که میان حکومت‌ها و ملت‌هایمان شراکت راهبردی بلندمدت برای ادامه ثبت و تثبیت صلح و خنثی‌کردن هر تلاشی برای تفرقه و اختلاف و دور کردن شبح جنگ از منطقه، برقرار شود.

رهبر جریان حکمت ملی عراق خاطرنشان کرد که با فرصت‌ها و نقاط اشتراکی که داریم می‌توانیم در بسیاری عرصه‌ها به‌خصوص اقتصاد و توسعه پایدار در صف اول کشورهای پیشرفته قرار بگیریم. از دست دادن فرصت‌ها به خودی خود خطر و تهدیدی برای امنیت کشور و منافع ملت‌هاست.

حکیم در ادامه با اشاره به انتخابات دوره ششم مجلس عراق این انتخابات را سرنوست‌ساز دانست و بر دورکردن نهادهای دولتی از دخالت در امور انتخاباتی تاکید کرد.

وی تصریح کرد: ما نیازمند یک عهدنامه ملی هستیم که در آن همه تشکل‌های سیاسی متعهد شوند که از ثروت به‌عنوان سلاح انتخاباتی استفاده نکنند و منافع ملی را بر هر امری اولویت دهند. باید نخست درباره اولویت‌های مشخصی توافق کنیم که هر دولتی متعهد به تحقق آنها شود و دولت بعدی آن راه را ادامه دهد.

رهبر جریان حکمت ملی عراق در پایان نسب به کمبود برق در فصل تابستان هشدار داد و تلاش برای رفع این مشکل را خواستار شد و گفت: بار دیگر از همه بخش‌ها می‌خواهم که به دولت در اعلان وضعیت فوق‌العاده راهبردی برای حل ریشه‌ای و نهایی بحران برق در کشور کمک کنند و این مسئله متوقف بر دولت فعلی نماند بلکه تا حل نهایی این بحران نفسگیر ادامه پیدا کند.

اخبار مرتبط:
توضیحات رییس مرکز رسانه مجلس درباره سفر قالیباف به ژنو
توضیحات رییس مرکز رسانه مجلس درباره سفر قالیباف به ژنو

رییس مرکز ارتباطات، رسانه و امور فرهنگی مجلس شورای اسلامی در شبکه اجتماعی خود گزارشی از سفر رییس مجلس به ژنو داد و گزارشی از همراهان در این سفر نیز داد.

نماینده مجلس: دشمن به دنبال اغتشاش و ایجاد ناامنی در داخل است
نماینده مجلس: دشمن به دنبال اغتشاش و ایجاد ناامنی در داخل است

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به نقل از یکی از مسئولان امنیتی کشور گفت: دشمن به دنبال اغتشاش و ایجاد ناامنی در داخل است اما با هوشیاری مردم و دستگاه‌های امنیتی ناکام خواهد ماند.

خبرگزاری اصولگرا: ترمز تینا پاکروان را بکشید
خبرگزاری اصولگرا: ترمز تینا پاکروان را بکشید

یکی از مقایسه‌های جالب در این مورد باز می‌گردد به قیاسی که این سریال را با سرزمین مادری کمال تبریزی کردند. نکته جالب اینکه کمال تبریزی در زمان انقلاب تصویر‌هایی درست ۱۸۰ درجه متفاوت با تینا پاکروان از تاریخ انقلاب و وقایع دهه ۴۰ و ۵۰ ایران دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است