کد خبر : 346612
انتشار : ۱۴۰۴/۰۳/۱۳ - 14:04
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

تمهیدات ترافیکی پلیس راه اصفهان به مناسبت سالگرد ارتحال امام (ره)

رئیس پلیس راه استان اصفهان تمهیدات ترافیکی پلیس راه اصفهان به مناسبت سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) را اعلام کرد.

تمهیدات ترافیکی پلیس راه اصفهان به مناسبت سالگرد ارتحال امام (ره)

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ علی مولوی اظهار کرد: مراسم بزرگداشت ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) هر ساله با حضور اقشار مختلف مردم و دوست داران امام راحل در محل مرقد مطهر آن امام عزیز برگزار می‌شود که با عنایت به پیوستگی تعطیلات در این ایام که از روز چهارشنبه ۱۴ خرداد شروع و تا پایان روز ۱۶ خرداد ادامه خواهد داشت.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود سفر زائران از شهر اصفهان و شهرستان‌های همجوار به سمت مرقد مطهر به صورت کاروانی و به وسیله اتوبوس و وسایل نقلیه شخصی انجام شود که در این راستا پلیس راه استان اصفهان با به کارگیری حداکثر توان عملیاتی نیروی انسانی و تجهیزاتی نسبت به پوشش محورهای منتهی به سمت مرقد مطهر اقدام تا موجب تسهیل در عبور و مرور هموطنان عزیز گردد.

رئیس پلیس راه استان اصفهان اضافه کرد: ارتقا ایمنی عبور و مرور زائران به ویژه کاروانهای زوار مرقد مطهر حضرت امام خمینی (ره) در مراحل قبل، حین و بعد از مراسم در دستور کار این پلیس در استان اصفهان می‌باشد.

وی اضافه کرد: رانندگان و زائرینی که قصد تردد به مرقد مطهر را دارند به منظور تأمین امنیت ترافیکی و جلوگیری از گره‌های ترافیکی و روان سازی ترددها همکاری لازم را با کارکنان پلیس راه استان داشته باشند که بتوانیم سفری بی خطر برای هموطنان و همشهریان عزیز رقم بزنیم.

سرهنگ مولوی تصریح کرد: با توجه به شرایط خاص ترافیکی مسیرهای منتهی به مرقد مطهر حضرت امام خمینی (ره)، به کلیه رانندگان به خصوص رانندگان ناوگان عمومی مسافربری توصیه می‌شود، ضمن رعایت سرعت مطمئنه، از توقف‌های غیرضروری در حاشیه راه‌ها به ویژه آزادراه‌ها جداً خودداری کنند.

اخبار مرتبط:
جمعیت استان اصفهان ۶ درصد رشد کرده است
جمعیت استان اصفهان ۶ درصد رشد کرده است

مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان با اشاره به جمعیت پنج میلیون و ۴۲۰ هزار نفری این استان گفت: جمعیت استان اصفهان بر مبنای سال ۱۴۰۴ در مقایسه با سرشماری سال ۱۳۹۵ رشد ۶ درصدی داشته است.

بودجه اقساط قطار سریع‌السیر تهران – قم – اصفهان تصویب شد
بودجه اقساط قطار سریع‌السیر تهران – قم – اصفهان تصویب شد

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزیر راه از تصویب جدول پیشنهادی اصلاحی منضم به قرارداد مربوطه و پرداخت اقساط سررسید شده طرح قطار سریع‌السیر تهران - قم - اصفهان در شورای اقتصاد خبر داد.

بارش‌های فروردین، بحران سد زاینده‌رود را تعدیل کرد/ حجم فعلی سد ۳۷۵ میلیون مترمکعب است
بارش‌های فروردین، بحران سد زاینده‌رود را تعدیل کرد/ حجم فعلی سد ۳۷۵ میلیون مترمکعب است

مدیر بهره‌برداری و نگهداری از سد و نیروگاه زاینده‌رود و کوهرنگ گفت: حجم فعلی مخزن در رتبه ۴۹ از ۵۴ سال گذشته قرار گرفته و خروجی سد نیز ۱۵ درصد کمتر از سال گذشته ثبت شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است