کد خبر : 346607
انتشار : ۱۴۰۴/۰۳/۱۳ - 14:11
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

خبر مهم برای کسانی که سود سهام عدالت دریافت نکردند

سهامدارانی که سود سهام عدالت خود را تاکنون دریافت نکردند، تا زمان واریز سود مرحله دوم سهام عدالت عملکرد ۱۴۰۲ شرکت‌ها فرصت دارند نسبت به اصلاح مشکلات حسابی خود اقدام کنند تا در زمان واریز سود در فهرست واریزی‌ها قرار گیرند.

خبر مهم برای کسانی که سود سهام عدالت دریافت نکردند

به گزارش سایت خبری مدارا: شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرد: افراد به چند دلیل سود سهام عدالت را دریافت نخواهند کرد که از جمله دلایل دریافت نکردن سود عدالت می‌توان به شش مورد درج شماره شبای نادرست، حساب بانکی مشترک، راکد بودن حساب، حساب بلندمدت، حساب بانکی مسدود و داشتن حساب ارزی اشاره کرد.

سهامدارانی که سود سهام عدالت خود را تاکنون دریافت نکردند تا زمان واریز سود مرحله دوم سهام عدالت عملکرد ۱۴۰۲ شرکت‌ها فرصت دارند نسبت به اصلاح مشکلات حسابی خود اقدام کنند تا در زمان واریز سود در فهرست واریزی‌ها قرار گیرند.

همچنین شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرد رایزنی‌ها برای دریافت سود سهام عدالت از شرکت‌های باقیمانده همچنان ادامه دارد، اما زمان دقیق واریز سود مشخص نیست چرا که مشروط یه همکاری شرکت‌هاست.

در نهایت باید تاکید کرد لازم است سهامداران اخبار مربوط به سهام عدالت و واریز سود را تنها از مرجع رسمی پیگیری کنند.

اخبار مرتبط:
تجمع اعتراضی جمعی از دوومیدانی کاران مقابل وزارت ورزش؛ «حدادی را برکنار کنید»
تجمع اعتراضی جمعی از دوومیدانی کاران مقابل وزارت ورزش؛ «حدادی را برکنار کنید»

در پی حواشی ایجادشده برای تیم ملی دوومیدانی در جریان رقابت‌های بین‌المللی کره جنوبی و بازداشت سه ورزشکار به اتهام تعرض به یک دختر کره‌ای، جمعی از اهالی دوومیدانی با تجمع مقابل ساختمان وزارت ورزش و جوانان، نسبت به وضعیت به‌وجود آمده اعتراض کردند. تجمع‌کنندگان با سر دادن شعار‌هایی خواستار استعفای مسولان و احسان حدادی، رئیس فدراسیون بودند.

عراقچی: پیشنهادی که از آمریکا دریافت کرده‌ایم، دارای ابهامات و سوالات زیادی است و خیلی از مسائل در آن روشن نیست
عراقچی: پیشنهادی که از آمریکا دریافت کرده‌ایم، دارای ابهامات و سوالات زیادی است و خیلی از مسائل در آن روشن نیست

عراقچی تأکید کرد: ما پیشنهادی که از امریکا دریافت کردیم دارای ابهامات و سوالات زیادی است. خیلی از مسائل در این پیشنهاد روشن نیست. پاسخ مقتضی را ظرف روزهای اینده بر اساس اصول و منافع ایران خواهیم داد.

بیانیه فدراسیون فوتبال درباره اتهامات نماینده مجلس به سرمربی تیم ملی
بیانیه فدراسیون فوتبال درباره اتهامات نماینده مجلس به سرمربی تیم ملی

قلعه‌نویی بارها تأکید کرده است که تمامی مسئولیت‌های فنی و انتخاب بازیکنان بر عهده ایشان است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است