کد خبر : 345545
انتشار : ۱۴۰۴/۰۳/۰۴ - 20:05
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

جمع‌آوری کارت‌ سوخت کلید خورد

طرح جدید دولت برای به‌روزرسانی شیوه توزیع سوخت از امروز وارد مرحله آزمایشی می‌شود. بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، قرار است در یکی از جایگاه‌های سوخت تهران، روند حذف کارت سوخت کلید بخورد و فرآیند سوخت‌گیری تنها از طریق کارت بانکی انجام شود.

جمع‌آوری کارت‌ سوخت کلید خورد

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: طبق پیگیری‌های صورت گرفته از منابع ذیربط، طرح جدید دولت در راستای به روزرسانی شیوه توزیع سوخت از امروز به صورت آزمایشی آغاز خواهد شد، این طرح  اکنون در مراحل ابتدایی قرار دارد. در این طرح که به عنوان بخشی از الزامات قانون بودجه سال ۱۴۰۴ تعریف شده، دولت موظف است طی مدت چهار ماه، مقدمات حذف کارت سوخت از فرآیند سوخت‌گیری را فراهم کند. در اجرای آزمایشی این سیاست، سهمیه سوخت خودروها به کارت بانکی افراد منتقل می‌شود و دیگر نیازی به همراه داشتن کارت سوخت نخواهد بود.

سازوکار جدید سوخت‌گیری نیز تغییر کرده و با کمک یک اپلیکیشن موبایلی انجام خواهد شد. این اپلیکیشن، پس از اتصال به سامانه هوشمند جایگاه، امکان فعال‌سازی سهمیه را برای راننده فراهم می‌کند. در واقع، ارتباط میان موبایل و تجهیزات پمپ بنزین، جایگزین فیزیکی کارت سوخت خواهد شد.

گفته می‌شود که هدف اصلی این تحول، افزایش شفافیت مصرف و مقابله با قاچاق سوخت عنوان شده است.

پیش بینی می شود که اجرای آزمایشی این طرح، به‌مثابه یک تست گرم، فرصتی برای سنجش زیرساخت‌ها و رفع چالش‌های احتمالی پیش از تعمیم سراسری آن خواهد بود. اگر این مرحله با موفقیت همراه شود، باید در انتظار آغاز فاز دوم در سایر جایگاه‌های کشور بود.

اخبار مرتبط:
استان تهران اول مرداد تعطیل اعلام شد
استان تهران اول مرداد تعطیل اعلام شد

به دلیل گرمای شدید، تهران چهارشنبه تعطیل شد.

علم‌الهدی: پنتاگون از تاکتیک ایران حیرت‌زده شد
علم‌الهدی: پنتاگون از تاکتیک ایران حیرت‌زده شد

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: شکست واقعی دشمن، نه در حوزه دفاعی یا حملات کشورمان، بلکه در نرسیدن به هدف نهایی یعنی سقوط نظام جمهوری اسلامی بود.

نتانیاهو از جلسه دادگاهش فرار کرد
نتانیاهو از جلسه دادگاهش فرار کرد

در حالی که جلسات دادگاه رسیدگی به جرایم فساد نتانیاهو به مراحل حساس خود رسیده است، بنیامین نتانیاهو بار دیگر موفق شد از این جلسات گریخته و ادامه آن را به تعویق بیاندازد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است