کد خبر : 345088
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۳۱ - 20:22
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

احضار ۷۰ نفر در ارتباط با انفجار بندر رجایی ‌

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان گفت: تاکنون حدود ۷۰ نفر از افرادی که با حادثه بندرشهید رجایی مرتبط بودند به عنوان مطلع، مرتبط یا متهم، شناسایی و بعضا احضار، جلب و دعوت به مصاحبه شدند.

احضار ۷۰ نفر در ارتباط با انفجار بندر رجایی ‌

به گزارش سایت خبری مدارا: تسنیم نوشت: رئیس کل دادگستری استان هرمزگان گفت: تاکنون حدود ۷۰ نفر از افرادی که با حادثه بندرشهید رجایی مرتبط بودند به عنوان مطلع، مرتبط یا متهم، شناسایی و بعضا احضار، جلب و دعوت به مصاحبه شدند.

مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در رابطه با آخرین وضعیت پرونده رسیدگی به حادثه انفجار بندر شهید رجایی گفت: پرونده این حادثه در حال رسیدگی است و حدود ۷۰ نفر از افرادی که با این حادثه مرتبط بودند به عنوان مطلع، مرتبط یا متهم، شناسایی و بعضا احضار، جلب و دعوت به مصاحبه شدند، تحقیقات لازم انجام شده و بازپرس تصمیم به ارجاع پرونده به کارشناس گرفته است.

وی گفت: به منظور تشخیص دقیق موضوع فرایند ارجاع پرونده به کارشناس در حال انجام است.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان بیان کرد: پرداخت دیه فوت و سایر حقوق و مزایای به خانواده متوفیان در حال انجام است، دیه فوت تامین شده و بخش اعظمی از آن به خانواده‌هایی که مراجعه کرده‌اند پرداخت شده است.

قهرمانی در رابطه با خودرو‌هایی که در این حادثه آسیب دیده‌اند، گفت: در رابطه با ۸۷۰ دستگاه خودرو که دارای بیمه بدنه بودند و در این حادثه آسیب دیده‌اند، اقدامات لازم انجام شده است. حدود هزار و ۵۰۰ دستگاه خودرو نیز فاقد بیمه بدنه بودند که در مورد آنها نیز ارزیابی‌های لازم انجام و در سامانه ثبت شده است، به دنبال تامین منابع مالی هستیم تا بتوانیم خارج از روال سنتی خسارت خودرو‌های فاقد بیمه بدنه را جبران کنیم تا مردم درگیر تشکیل پرونده نشوند.

وی گفت: پرونده بررسی و مقصر اصلی باید به میزان تقصیر خسارات‌ها را جبران کنند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در رابطه با خسارت‌های وارده به تجار بیان کرد: برای جبران خسارات تجار، کمیته مربوطه که متشکل از دولت، قوه قضاییه، ادارات مرتبط و اتاق بازرگانی است در حال ارزیابی خسارت وارده به کانتینر‌ها هستند، حتی کانتینر‌هایی که کالا‌های داخل آن سالم، اما بدنه کانتینر آسیب دیده، ارزیابی شده و تا روز گذشته حدود هزار و ۸۰۰ کانتینر مورد ارزیابی قرار گرفته و فرم‌های مربوطه تکمیل و به بیمه‌ها معرفی شده است.

قهرمانی ادامه داد: بندر شهید رجایی تحت نظارت.‌های دقیق سازمان بین‌المللی دریانوردی است و استانداری‌های لازم را دارد و هم قبل و هم بعد از حادثه تذکرات لازم داده شده است.

 وی تصریح کرد: تذکر داده شده است که تمام بنادر استان بررسی شوند و اگر نکاتی مرتبط با مسائل فنی و ایمنی وجود دارد، برطرف و به روزرسانی شود.

اخبار مرتبط:
زمان رفع حصر میرحسین موسوی مشخص شد
زمان رفع حصر میرحسین موسوی مشخص شد

حسین کروبی ادعا کرد که مسعود پزشکیان و محسنی اژه‌ای مصمم به رفع حصر میرحسین موسوی هستند و احتمالا این اتفاق تا ۵ یا ۶ ماه آینده رخ می‌دهد.

پایان دیدار سه ساعته ویتکاف با پوتین/ مسکو: مذاکرات مفید و سازنده بود
پایان دیدار سه ساعته ویتکاف با پوتین/ مسکو: مذاکرات مفید و سازنده بود

سرویس مطبوعاتی کاخ ریاست جمهوری روسیه خبر داد که دیدار نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا استیو ویتکاف با ولادیمیر پوتین پس از سه ساعت پایان یافت. در همین رابطه یوری اوشاکوف، دستیار رئیس جمهور روسیه گفت: مذاکرات بین پوتین و ویتکوف مفید و سازنده بود.

عراقچی: مذاکره با آمریکا قطعی نشده است
عراقچی: مذاکره با آمریکا قطعی نشده است

وزیر خارجه ایران گفت: با توجه به درخواست آژانس، از معاون مدیرکل برای سفر به تهران دعوت کردیم. ایشان برای بازرسی، بررسی و ارزیابی نمی‌آید و چنین اجازه‌ای را نداده‌ایم. درباره اینکه همکاری‌های ایران و آژانس با چه قاعده‌ای انجام شود، گفت‌وگو می‌کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است