کد خبر : 344715
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۲۹ - 20:04
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

اهدای ۵۸۰ سری جهیزیه در اصفهان همزمان با سالروز شهدای خدمت

مدیرکل کمیته امداد استان اصفهان با اشاره به هم‌افزایی این نهاد و سپاه پاسداران، از رونمایی و توزیع ۵۸۰ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند خبر داد.

اهدای ۵۸۰ سری جهیزیه در اصفهان همزمان با سالروز شهدای خدمت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ صبح دوشنبه در آئینی همزمان با سالروز گرامیداشت شهدای خدمت، از ۵۸۰ سری جهیزیه برای نوعروسان تحت حمایت کمیته امداد استان اصفهان و نیازمندان سه دهک پایین جامعه رونمایی و توزیع آن آغاز شد. این مراسم با حضور سردار ضیاالدین حزنی معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه مرکزی سازندگی و محرومیت‌زدایی سپاه، سردار مجتبی فدا فرمانده سپاه صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان، کریم زارع مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان و جمعی از مسئولان و مردم در گذر فرهنگی چهارباغ اصفهان برگزار شد.

به نوشته مهر؛ کریم زارع در این مراسم با اشاره به امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و قرارگاه جهاد سازندگی سپاه، از تأمین این جهیزیه‌ها با مشارکت و هم‌افزایی دو نهاد خبر داد و افزود: هر سری جهیزیه شامل پنج قلم کالای اساسی از جمله یخچال فریزر، ماشین لباسشویی، اجاق گاز، جاروبرقی و تلویزیون است که مجموع ارزش آن بالغ بر ۴۰ میلیون تومان برآورد می‌شود.

وی هدف از این اقدام را ترویج ازدواج آسان، تسهیل روند ازدواج و کاهش صف انتظار دریافت جهیزیه در میان مددجویان اعلام کرد و گفت: کمیته امداد در قالب برنامه‌های حمایتی خود، به دنبال توسعه و ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی به خانواده‌های تحت حمایت است.

مدیرکل کمیته امداد استان اصفهان همچنین از همراهی همیشگی خیران نیک‌اندیش تقدیر کرد و ادامه داد: با استمرار مشارکت مردمی و همکاری نهادهای انقلابی، می‌توان گام‌های مؤثرتری در جهت رفع نیازهای اساسی جامعه هدف برداشت.

اخبار مرتبط:
مازوت‌سوزی نیروگاه منتظری به دلیل تعمیرات شبکه گاز و مقطعی است
مازوت‌سوزی نیروگاه منتظری به دلیل تعمیرات شبکه گاز و مقطعی است

سخنگوی صنعت برق استان اصفهان گفت: نیروگاه شهید منتظری به دلیل تعمیرات موقت شبکه گاز برای چند روز به استفاده از سوخت دوم (مازوت) روی آورده است.

دمای اصفهان تا ۴ درجه‌ افزایش می‌یابد
دمای اصفهان تا ۴ درجه‌ افزایش می‌یابد

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: دمای هوای استان طی ۲۴ ساعت آینده روند افزایشی دارد و از بعدازظهر دوشنبه هوا ۲ تا ۴ درجه سلسیوس گرم‌تر می‌شود.

حادثه شکستگی پایه جراثقال تاور کرین در اصفهان؛ اقدامات ایمنی انجام شد
حادثه شکستگی پایه جراثقال تاور کرین در اصفهان؛ اقدامات ایمنی انجام شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از وقوع حادثه شکستگی پایه یک دستگاه جراثقال تاور کرین در پروژه عمرانی خیابان پاسداران باغ گلدسته خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است