کد خبر : 344396
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۲۸ - 10:27
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

یک مقام مسئول نفتی: اگر تحریم لغو شود و بتوانیم جذب منابع بیشتری داشته باشیم، قطعا از قطر هم [در پارس جنوبی] پیشی می‌گیریم

مدیر عامل شرکت نفت و گاز پارس خاطرنشان کرد: در صورتی که تحریم لغو شود و بتوانیم جذب منابع بیشتری داشته باشیم، قطعا از قطر هم پیشی می‌گیریم و از این بابت نگرانی وجود ندارد.

یک مقام مسئول نفتی: اگر تحریم لغو شود و بتوانیم جذب منابع بیشتری داشته باشیم، قطعا از قطر هم [در پارس جنوبی] پیشی می‌گیریم

به گزارش سایت خبری مدارا: مدیر عامل شرکت نفت و گاز پارس گفت: باید از سال‌ها پیش درباره نگهداشت و ازدیاد برداشت اقدام می‌کردیم، اما این اقدام‌ها به تأخیر افتاده است؛ بنابراین اکنون جبران عقب‌ماندگی برای فشارافزایی پارس‌جنوبی باید آغاز شود و برای سرعت‌بخشی به شروع پروژه‌های فشارافزایی، باید هر هاب با زمان‌بندی مشخص و بودجه ۲.۴ میلیارد دلاری به نتیجه برسد.

تورج دهقانی درباره افت فشار گاز در پارس جنوبی اظهار داشت: باتوجه به اینکه میدان نیمه دوم عمر خود را آغاز کرده اکنون افت فشار را در برخی بلوک‌ها شاهدیم.

وی که با ایلنا گفت‌و‌گو می‌کرد، افزود: اکنون موضوع این است که ایران دارنده دومین ذخایر گازی جهان و سومین تولیدکننده گاز است، به طوری که رکورد برداشت روزانه گاز از پارس جنوبی با رقم ۷۱۶ میلیون مترمکعب ثبت شده است، اما در عین حال چهارمین مصرف‌کننده گاز نیز هستیم و این مسئله ناترازی را به چالش جدی کشور تبدیل کرده است.

مدیر عامل شرکت نفت و گاز پارس گفت: باید از سال‌ها پیش درباره نگهداشت و ازدیاد برداشت اقدام می‌کردیم، اما این اقدام‌ها به تأخیر افتاده است؛ بنابراین اکنون جبران عقب‌ماندگی برای فشارافزایی پارس‌جنوبی باید آغاز شود و برای سرعت‌بخشی به شروع پروژه‌های فشارافزایی، باید هر هاب با زمان‌بندی مشخص و بودجه ۲.۴ میلیارد دلاری به نتیجه برسد.

وی درباره تاثیر توافق در مذارکات بر روند توسعه پارس جنوبی و اجرای پروژه فشارافزایی تصریح کرد: کشور در شرایط سخت است دستگاه دیپلماسی تلاش می‌کند با مذاکرات مسائل بین‌المللی کشور را حل کند و تعدیل صورت گیرد، طبیعتا اگر شرایط تعدیل شود روند کاری ما هم تسهیل خواهد شد و فعالیت‌ها با سرعت و راندمان بیشتری پیگیری می‌شود.

دهقانی تاکید کرد: شعاری نمی‌گویم، اما ما موضوعات کلیدی صنعت نفت و گاز را بعنوان سیاست راهبردی نظام و کشور معطل بحث تحریم و مذاکرات نکرده‌ایم و اقدامات خود را انجام می‌دهیم، اگر فضای بین‌المللی به نفع ما تسهیل شود کمک می‌کند سرعت و راندمان فعالیت‌ها بیشتر شود.

وی بیان کرد: ما منابع فراوانی نداریم، تحریم منابع را محدود و این شرایط به ما دیکته می‌کند از این منابع محدود استفاده بهینه داشته و این منابع اندک را در جای خوب تخصیص دهیم، اگر منابع فراوان شده و گشایش صورت گرفت تخصیص منابع بهتر خواهد شد و این امکان را خواهیم داشت که چند پروژه را باهم شروع کنیم، وقتی منابع کم است فقط مجبوریم پروژه‌های اولویت‌دار را اجرا کنیم.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس خاطرنشان کرد: در صورتی که تحریم لغو شود و بتوانیم جذب منابع بیشتری داشته باشیم، قطعا از قطر هم پیشی می‌گیریم و از این بابت نگرانی وجود ندارد.

اخبار مرتبط:
ماجرای وحشتناک یک همسرکشی در شاهرود
ماجرای وحشتناک یک همسرکشی در شاهرود

مردی ۲۶ ساله در شاهرود، همسر خود را به دلیل ارتباط دور از اخلاق به قتل رساند.

کدام کشورها کمترین دستمزد ماهانه را دارند؟
کدام کشورها کمترین دستمزد ماهانه را دارند؟

سیر تحولات نرخ مشارکت اقتصادی در ۲ دهه گذشته نشان می‌دهد بسیاری از افراد جویای کار، دیگر به دنبال شغل نبوده و حتی بسیاری از کارگران نیز بیکاری را ترجیح داده‌اند. مهم‌ترین علت این اتفاقات هم نبود تناسب میان کار و حقوق دریافتی است.

نماینده مجلس: سازمان هدفمندی یارانه‌ها منحل شود! / سازمان هدفمندی یارانه‌ها تبدیل به دکان و حیاط خلوت برای دولت‌ها شده است
نماینده مجلس: سازمان هدفمندی یارانه‌ها منحل شود! / سازمان هدفمندی یارانه‌ها تبدیل به دکان و حیاط خلوت برای دولت‌ها شده است

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس تاکید کرد: من به این نتیجه رسیده‌ام که اگر سازمان هدفمندی یارانه‌ها منحل شود، بهتر است. امروز دیگر ضرورت ندارد که چیزی به عنوان صندوق هدفمندی یارانه‌ها در کشور داشته باشیم. وقتی کلاً در بخش انرژی ناترازی وجود دارد و در کشور هدفمندی یارانه‌ها اجرا نمی‌شود، بودن آن دلیلی ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است