کد خبر : 344071
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۲۵ - 12:09
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

چرا قاآنی بدون لباس نظامی به بغداد رفت؟

به گزارش العربی الجدید، سفر با لباس غیرنظامی به عراق برای قاآنی اقدامی غیرمعمول است چرا که وی بار‌ها با لباس رسمی یک فرمانده ایرانی از عراق بازدید کرده است. اعلام رسمی این بازدید نیز قابل توجه است.

چرا قاآنی بدون لباس نظامی به بغداد رفت؟

به گزارش سایت خبری مدارا: رویداد۲۴ نوشت: العربی الجدید در گزارشی به بررسی سفر فرمانده سپاه قدس ایران به عراق پرداخته و آن را با مذاکرات جاری ایران و آمریکا مرتبط دانسته است.

به گزارش العربی الجدید، سردار اسماعیل قاآنی، فرمانده سپاه قدس ایران، بعد از ظهر روز گذشته، چهارشنبه برای اولین در چند ماه گذشته در یک سفر علنی وارد پایتخت عراق شد.

به گزارش العربی الجدید، سفر این مقام ایرانی به عراق دو روز پیش از برگزاری اجلاس سران عرب در بغداد انجام می‌شود. بر همین اساس، سازمان‌های امنیتی و وزارتخانه‌های مربوطه به مدت یک هفته بسیج شده‌اند تا موفقیت این اجلاس را که تعدادی از وزرای خارجه عرب از صبح چهارشنبه برای شرکت در آن وارد عراق شدند را تضمین کنند.

در واکنش به این سفر، قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که با اسماعیل قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ایران، در بغداد دیدار کرده و در این دیدار «علاوه بر بحث در مورد مسائل منطقه‌ای، در مورد توسعه روابط دوجانبه و تلاش‌های مشترک در پرونده امنیتی» گفت‌و‌گو کرده‌اند.

وی تأکید کرد که در این دیدار «بر اهمیت مذاکرات موفقیت‌آمیز بین واشنگتن و تهران و تعهد همه به گفت‌و‌گو و کاهش تنش برای دستیابی به ثبات پایدار در منطقه تأکید شد.»

الاعرجی همچنین عکس‌هایی از استقبال از قاآنی در بغداد منتشر کرد که او را با لباس شخصی و در عکسی دیگر، همراه با مردی عمامه به سر نشان می‌دهد.

به گزارش العربی الجدید، سفر با لباس غیرنظامی به عراق برای قاآنی اقدامی غیرمعمول است چرا که وی بار‌ها با لباس رسمی یک فرمانده ایرانی از عراق بازدید کرده است. اعلام رسمی این بازدید نیز قابل توجه است.

در همین ارتباط، یک نماینده سابق پارلمان عراق به العربی الجدید گفت: «قاآنی در عراق خواهد ماند و امروز با رهبران گروه‌های سیاسی و مسلح دیدار خواهد کرد.» او در تماس تلفنی با العربی الجدید و بدون ذکر نامش افزود: «این دیدار به منزله تشدید تنش نیست، بلکه هدف آن کاهش تنش و حفظ ثبات فعلی در عراق است.»

همچنین احمد النعیمی، کارشناس سیاسی و امنیتی عراق نیز گفت که این سفر احتمالاً با مسائل داخلی عراق مرتبط است، مسائلی که او آنها را «کنترل بر جناح‌های عراقی در محور مقاومت اسلامی و تضمین تداوم آرامش فعلی، چه با واشنگتن و چه در پرونده سوریه، و عدم دخالت آنها در آن» توصیف کرد.

او در گفت‌و‌گو با العربی الجدید تأیید کرد که «این سفر ممکن است بعداً تصمیمات یا توصیه‌هایی را در رابطه با فعالیت‌های گروه‌های مسلح وابسته به ایران آشکار کند، که ایرانی‌ها نمی‌خواهند این گروه‌ها در هیچ فعالیتی که ممکن است بر پیشرفت مذاکرات فعلی با واشنگتن تأثیر بگذارد، شرکت کنند، به ویژه پس از آنکه نوری المالکی، نخست وزیر سابق، از «انتظار» برای خروج نیرو‌های آمریکایی از عراق صحبت کرد.»

اخبار مرتبط:
گروسی، مدیرکل آژانس: از تلاش‌های مصر برای بازسازی راه‌های ارتباط میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قدردانی می‌کنم
گروسی، مدیرکل آژانس: از تلاش‌های مصر برای بازسازی راه‌های ارتباط میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قدردانی می‌کنم

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پیامی از تلاش وزیر امور خارجه مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران قدردانی کرده و بر تلاش برای اعتمادسازی لازم به منظور ازسرگیری گفت‌وگوها درباره برنامه هسته‌ای ایران تاکید کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران: ۳ بیمارستان استان تهران به طور غیرمستقیم مورد حمله رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲روزه قرار گرفت که بخشی از آنها تخریب شد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران: ۳ بیمارستان استان تهران به طور غیرمستقیم مورد حمله رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲روزه قرار گرفت که بخشی از آنها تخریب شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: بیمارستان‌های «حضرت فاطمه زهرا (س)»، «شهید مطهری» و یکی از مراکز درمانی در رباط کریم به طور غیرمستقیم مورد حمله رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲روزه قرار گرفت که بخشی از آنها تخریب شد ولی تلفاتی نداشتیم.

زاکانی: ۸ میلیون تومان برای تعمیرات هر متر منازل آسیب دیده‌ی جنگ پیشنهاد شده است / اولویت با منازلی است که قابل تعمیر هستند
زاکانی: ۸ میلیون تومان برای تعمیرات هر متر منازل آسیب دیده‌ی جنگ پیشنهاد شده است / اولویت با منازلی است که قابل تعمیر هستند

شهردار تهران با تأکید بر اولویت اسکان اضطراری برای آسیب‌دیدگان،گفت: پیشنهاد شده است، ۸ میلیون تومان برای تعمیرات هرمتر منازل آسیب دیده از جنگ تحمیلی اختصاص داده شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است