کد خبر : 343788
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ - 22:12
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

برنامه گردشگری «همسفر با تُ» ویژه رانندگان اصفهان برگزار می‌شود

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان از برگزاری ویژه برنامه‌ گردشگری با عنوان «همسفر با تُ» ویژه رانندگان حمل‌ونقل درون شهری اصفهان خبر داد.

برنامه گردشگری «همسفر با تُ» ویژه رانندگان اصفهان برگزار می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمد پرورش اظهار کرد: این برنامه با هدف افزایش همدلی و هم‌افزایی خانواده تاکسیرانی، ارج نهادن به‌جایگاه آن‌ها و ترویج فرهنگ گردشگری برنامه‌ریزی شده و پیش‌بینی می‌شود ۷۰۰ دستگاه خودروی تاکسی «پلاک تُ» در این برنامه شرکت‌ کنند.

به نوشته ایسنا؛ وی با اشاره به اینکه یکی از اهداف و برنامه‌های ما از ابتدای این دوره خانواده صنعت حمل‌ونقل درون شهری بوده است، افزود: در حال حاضر فضای صنعت حمل‌ونقل درون شهری در حال تغییر است و ما بیشتر از همیشه به همیاری، همفکری و همراهی فعالان این صنعت برای رشد و ترقی اصفهان نیازمندیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان بیان کرد: در این ویژه برنامه رانندگان بصورت هم‌زمان و در قالب یک کاروان، روز پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت جاری از اصفهان به‌ سمت شهر ورزنه مجموعه گردشگری واحه حرکت و در مجموعه گردشگری آن مکان مستقر می‌شوند و از برنامه‌های پیش‌بینی شده بهره‌مند خواهند شد.

پرورش حمل ونقل درون شهری را نبض تپنده و اقتصاد شهری دانست و افزود: توجه به نیازهای رفاهی رانندگان و خانواده‌های آنان یکی از موضوعاتی محسوب می‌شود که نیازمند توجه و برنامه‌ریزی بیشتر است.

اخبار مرتبط:
استاندار اصفهان مطرح کرد؛جهش اصفهان به سوی پایتخت انرژی پاک ایران‌
استاندار اصفهان مطرح کرد؛جهش اصفهان به سوی پایتخت انرژی پاک ایران‌

استاندار اصفهان گفت اصفهان با اجرای نیروگاه ۲۰۰ مگاواتی شاهین‌شهر و صدها پروژه عمرانی، گام بلندی برای تبدیل شدن به قطب انرژی خورشیدی کشور برداشته است.

موارد انتظامی و حتی کیفری در سردفتری بسیار جدی است
موارد انتظامی و حتی کیفری در سردفتری بسیار جدی است

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان اصفهان گفت: موارد انتظامی و حتی کیفری در سردفتری بسیار جدی است و گاهی به خاطر یک بی‌دقتی ممکن است تعلیق یا حتی کیفرخواست برای سردفتر صادر شود.

توزیع ۱۲ هزار و ۵۰۰ بسته لوازم‌التحریر بین دانش‌آموزان نیازمند اصفهان
توزیع ۱۲ هزار و ۵۰۰ بسته لوازم‌التحریر بین دانش‌آموزان نیازمند اصفهان

مدیرکل کمیته امداد استان اصفهان گفت: در دومین مرحله از پویش «جشن عاطفه‌ها»، ۱۲ هزار و ۵۰۰ بسته لوازم‌التحریر بین دانش‌آموزان نیازمند استان توزیع می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است