کد خبر : 343746
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ - 18:44
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

آغاز اجرای طرح «کمربند خورشیدی» در مسیر حل بحران انرژی در اصفهان

صنایع بزرگ با همراهی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، طرح کمربند خورشیدی را برای کاهش ناترازی انرژی کشور آغاز کردند.

آغاز اجرای طرح «کمربند خورشیدی» در مسیر حل بحران انرژی در اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی جمالی‌نژاد، در آیین کلنگ‌زنی نیروگاه خورشیدی هشت مگاواتی شهرک علمی و تحقیقاتی استان اصفهان اظهار کرد: در جمعی از فعالان حوزه فناوری و صنعت، بار دیگر شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به‌عنوان نقطه تلاقی تعهد، نوآوری و آینده‌نگری جلوه‌گر شد؛ جایی که مجموعه‌ای از صنایع بزرگ، میانی و زیربنایی چون فولاد مبارکه، ذوب‌آهن و سایر دستگاه‌های اجرایی، پای کار آمده‌اند تا با هم‌افزایی، گره‌ای از ناترازی انرژی کشور باز کنند.

به نوشته ایسنا؛ وی افزود: در میان این همدلی، ایده‌ «کمربند خورشیدی» که به همت نوآوران پرتلاش این عرصه همچون رئیس شهرک عملی و تحقیقاتی و همکارانش جان گرفته، به‌سان پرتو امیدی در آسمان توسعه پایدار کشور درخشید؛ طرحی که نه‌تنها نویدبخش خودکفایی انرژی است، بلکه به‌مثابه الگویی الهام‌بخش، می‌تواند فرهنگ تازه‌ای در بهره‌گیری هوشمندانه از انرژی‌های تجدیدپذیر بنیان نهد.

استاندار اصفهان ادامه داد: با این نگاه، امید آن می‌رود که با تلاش مشترک شهرک، صنایع و دولت، نه در آینده‌ای دور، بلکه در بازه‌ای کوتاه‌مدت، بحران‌های مقطعی نظیر قطعی برق و گاز نیز به شیوه‌ای بنیادین مهار شوند و کشور در مسیر تاب‌آور شدن زیرساخت‌های انرژی، گام‌هایی محکم و ماندگار بردارد.

حمید علاقه‌مندان، مدیر شرکت توزیع برق استان اصفهان نیز در این آیین اظهار کرد: توجه به ظرفیت‌های تحقیقاتی و بخش خورشیدی موجود، سرمایه‌گذاری در این پروژه با امیدواری فراوان دنبال می‌شود، به‌گونه‌ای که انتظار داریم در بازه‌ای حدود ۵۰ تا ۶۰ روز آینده، موفق به استقرار یک مگاوات انرژی در مدار شویم.

وی افزود: نکته شایان توجه کمربند خورشیدی است که به‌عنوان طرح اصلی پیش روی ما قرار دارد. این کمربند از بالای شهرک آغاز شده و تا دانشگاه صنعتی اصفهان امتداد خواهد یافت.

مدیر شرکت برق استان اصفهان ادامه داد: به فضل الهی، این اقدام برای نخستین بار در کشور به اجرا درمی‌آید و امیدواریم که اصفهان در این عرصه پیشگام شود و سربلند از این آزمون بیرون آید.

اخبار مرتبط:
اصفهان با بحران بیابان‌زایی می‌جنگد؛ بودجه ۳۰ میلیاردی کافی نیست
اصفهان با بحران بیابان‌زایی می‌جنگد؛ بودجه ۳۰ میلیاردی کافی نیست

رئیس اداره امور بیابان اداره کل منابع طبیعی اصفهان گفت: هزینه‌های بالای نهال‌کاری نیازمند عزم ملی و استانی برای جلوگیری از طغیان ۱۴ کانون بحرانی فرسایش بادی در استان است.

تحول در معیشت شرق استان اصفهان نیازمند نوآوری و مدیریت آب است
تحول در معیشت شرق استان اصفهان نیازمند نوآوری و مدیریت آب است

معاون اقتصادی استاندار اصفهان از تشکیل ستاد توسعه شرق اصفهان با تأکید بر کشاورزی پایدار و فناوری‌های کم‌آب‌بر خبر داد و گفت: تحول در معیشت شرق استان نیازمند نوآوری و مدیریت آب است.

ایمنی، پدافند غیرعامل و حفظ محیط‌ زیست از الزامات توسعه پایدار صنعتی
ایمنی، پدافند غیرعامل و حفظ محیط‌ زیست از الزامات توسعه پایدار صنعتی

استاندار اصفهان در نشست مشترک با مدیران شهرک‌های صنعتی گفت: ایمنی، پدافند غیرعامل و حفظ محیط زیست باید از الزامات توسعه پایدار صنعتی باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است