کد خبر : 343598
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۲۲ - 17:53
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

همزمان با دهه کرامت؛

۴۷ زندانی جرایم غیرعمد در اصفهان آزاد شدند

رئیس‌کل دادگستری استان اصفهان از آزادی ۴۷ نفر از محکومان حبس غیربزهکار همزمان با شب میلاد امام رضا (ع) خبرداد.

۴۷ زندانی جرایم غیرعمد در اصفهان آزاد شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت‌الاسلام اسدالله جعفری اظهار کرد: هم‌زمان با دهه پر خیروبرکت کرامت و در شب میلاد امام رضا (ع) در پویشی با عنوان «پویش کریمانه»، ۴۷ نفر از محکومان حبس غیر بزهکار توسط ستاد دیه استان و با همکاری و همت خیران و نیکوکاران از زندان‌های استان آزاد شدند.

به نوشته مهر؛ وی افزود: مجموع بدهی این زندانیان بالغ بر ۸۵ میلیارد تومان بود که از این مبلغ ۲۶ میلیارد تومان از طریق دعوت و اخذ گذشت شکات، ۴۷ میلیارد تومان در قالب پذیرش اعسار زندانیان، ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان نقدینگی محکومان، هفت میلیارد تومان کمک‌های بلاعوض از محل ستاد دیه و خیران و ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی فراهم شد.

جعفری ادامه داد: حمایت در راستای آزادی زندانیانی که سوءسابقه‌ای در پرونده آنها وجود ندارد علاوه بر اینکه مساعدت به شخص مدیون است، تلاشی در جهت حمایت خانواده‌های ایشان از انواع آسیب‌های اخلاقی و روانی و تضمین سلامت اجتماعی محسوب می‌شود.

اخبار مرتبط:
۴۸۸۷ حاجی با اتوبوس به اصفهان بازگشتند
۴۸۸۷ حاجی با اتوبوس به اصفهان بازگشتند

مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری اصفهان از ورود ۴ هزار و ۸۸۷ حاجی به اصفهان از طریق پایانه‌های مسافربری خبر داد.

تاریخ سکوت یونسکو را در برابر تعرض به میراث جهانی ایران از یاد نمی‌برد
تاریخ سکوت یونسکو را در برابر تعرض به میراث جهانی ایران از یاد نمی‌برد

استاندار اصفهان خطاب به دبیرکل یونسکو گفت: در تهاجم بی‌رحمانه رژیم صهیونسیتی به ایران از شما هیچ گفتاری در جهت حمایت از میراث جهانی ایران نشنیدیم اما تاریخ از این سکوت بسیار خواهدگفت.

اتصال ۸۰۰۰ فروشگاه استان اصفهان به طرح ملی کالابرگ الکترونیکی
اتصال ۸۰۰۰ فروشگاه استان اصفهان به طرح ملی کالابرگ الکترونیکی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان از اتصال بیش از هشت هزار فروشگاه به شبکه ملی اعتبار (طرح کالابرگ الکترونیکی) در سطح استان خبر داد و گفت: فروشگاه‌های متصل به این طرح، کالاهای مورد نیاز خانوارها را براساس اعتبار اختصاص‌ پیدا کرده در قالب کالابرگ ارائه می‌کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است