کد خبر : 343156
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۲۰ - 14:39
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

ادعای رویترز: ایران به روسیه موشک می‌دهد

خبرگزاری رویترز به نقل از دو مقام امنیتی غربی و یک مقام منطقه‌ای مدعی شد که ایران در حال آماده‌سازی برای تحویل پرتابگرهای موشک‌های بالستیک کوتاه‌برد فتح-۳۶۰ به روسیه در آینده نزدیک است.

ادعای رویترز: ایران به روسیه موشک می‌دهد

به گزارش سایت خبری مدارا: ایلنا نوشت:خبرگزاری رویترز به نقل از دو مقام امنیتی غربی و یک مقام منطقه‌ای مدعی شد که ایران در حال آماده‌سازی برای تحویل پرتابگرهای موشک‌های بالستیک کوتاه‌برد فتح-۳۶۰ به روسیه در آینده نزدیک است.

 به نقل از دو مقام امنیتی غربی و یک مقام منطقه‌ای مدعی شد که ایران در حال آماده‌سازی برای تحویل پرتابگرهای موشک‌های بالستیک کوتاه‌برد فتح-۳۶۰ به روسیه در آینده نزدیک است.

آمریکا مدعی شده است که تهران سال گذشته این موشک‌ها را برای استفاده در جنگ اوکراین به روسیه ارسال کرده بود.

در ادامه این گزارش آمده است که این پرتابگرها در صورت تحویل، می‌توانند در تقویت حملات فرسایشی روسیه علیه اوکراین نقش مهمی ایفا کنند و همچنین نشانه‌ای دیگر از تعمیق روابط امنیتی میان مسکو و تهران باشند.

به گفته کارشناسان نظامی، موشک فتح-۳۶۰ با برد ۱۲۰ کیلومتر، سلاحی جدید در اختیار نیروهای روسیه قرار می‌دهد تا به اهدافی در خط مقدم اوکراین، مراکز نظامی نزدیک و حتی مناطق مسکونی در نزدیکی مرز با روسیه حمله کنند.

ایالات متحده سپتامبر سال گذشته اعلام کرده بود که ایران این موشک‌ها را از طریق ۹ کشتی با پرچم روسیه، که بعدها تحت تحریم قرار گرفتند، به این کشور منتقل کرده است. اما در آن زمان، سه منبع مطلع به خبرگزاری رویترز گفته بودند که پرتابگرها در میان تجهیزات تحویل داده شده نبوده‌اند.

اکنون مقام‌های امنیتی غربی و مقام منطقه‌ای که نخواستند نام‌شان فاش شود، گفته‌اند که تحویل این پرتابگرها قریب‌الوقوع است.

این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که ایران بارها ارائه تجهیزات نظامی به روسیه برای استفاده در جنگ علیه اوکراین را تکذیب کرده است.

اخبار مرتبط:
ناترازی در شورای اطلاع رسانی دولت/احمدنیا دنبال چیست؟
ناترازی در شورای اطلاع رسانی دولت/احمدنیا دنبال چیست؟

موضوع ناپدید شدن ۸ میلیارد دلار پول نفت کشور به معمایی بزرگ تبدیل شده است. ماجرا از مصاحبه تاجگردون آغاز شد که در گفت‌وگوی ویژه خبری در صداوسیما گفته بود «فاصله بین عدد فروش تا عدد وصول نفت، حدود هفت و هشت میلیارد دلار فاصله دارد. وزیر نفت خودش در این وسط هم گرفتار موضوع است. آن‌ها می‌گفتند هشت میلیارد دلار نیست، چهار میلیارد دلارست.»

جعفرزاده، نماینده اسبق مجلس: با انتصاب همتی تندروها به پای پزشکیان می‌پیچند
جعفرزاده، نماینده اسبق مجلس: با انتصاب همتی تندروها به پای پزشکیان می‌پیچند

نماینده ادوار مجلس گفت: با انتصاب همتی به ریاست بانک مرکزی تندروها به پای آقای پزشکیان می پیچند چون آنها این انتصاب را لجبازی سیاسی می دانند.

درخواست مجلس برای دو روز مرخصی قاعدگی زنان
درخواست مجلس برای دو روز مرخصی قاعدگی زنان

عضو فراکسیون زنان و خانواده مجلس با اشاره به ضرورت استراحت زنان در ایام قاعدگی گفت: با توجه به برخی مسائل و شرایط حساس بانوان، به دولت پیشنهاد می‌کنم حداقل یک تا دو روز در ماه به‌عنوان مرخصی ویژه برای زنان در نظر گرفته شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است