کد خبر : 343076
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۲۰ - 10:58
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

محور کندوان از فردا به مدت ۱۰ روز مسدود می‌شود

سرپرست پلیس راه مازندران از مسدود شدن جاده چالوس از ساعت ۶ صبح فردا یکشنبه به مدت ۱۰ روز به دلیل عملیات عمرانی راهداری خبر داد.

محور کندوان از فردا به مدت ۱۰ روز مسدود می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا: فارس نوشت: سرپرست پلیس راه مازندران از مسدود شدن جاده چالوس از ساعت ۶ صبح فردا یکشنبه به مدت ۱۰ روز به دلیل عملیات عمرانی راهداری خبر داد.

سرهنگ هادی عبادی سرپرست پلیس راه مازندران گفت: محور کندوان از ساعت ۶ صبح فردا یکشنبه ۲۱ اردیبهشت تا چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت به‌صورت ۲۴ ساعته مسدود می‌شود.

وی افزود: این انسداد به علت اجرای عملیات عمرانی و نصب گالری پیش‌ساخته در کیلومتر ۶۵ جاده کندوان در منطقه کمرزرد انجام می‌گیرد.

سرپرست پلیس راه مازندران با اشاره به انسداد کامل مسیر، از رانندگان خواست در این مدت از مسیرهای جایگزین برای تردد بین استان‌های تهران و مازندران استفاده کنند.

عملیات نصب گالری در محدوده کمرزرد جاده کندوان، که به‌دلیل خطر ریزش جزو نقاط حادثه‌خیز محسوب می‌شود و در گذشته نیز تعدادی از هموطنان در این بخش آسیب دیده‌اند، از سال گذشته در مسیر ۲۰۰ متری آغاز شده بود و اکنون با اجرای آخرین فاز به طول حدود ۵۰ متر در زمان انسداد ۱۰ روزه، این پروژه به مرحله پایانی رسیده و به‌طور کامل به اتمام خواهد رسید.

اخبار مرتبط:
سرهنگ رابعه جوانبخت: میانگین سن متوفیان حوادث رانندگی کاهش پیدا کرده است
سرهنگ رابعه جوانبخت: میانگین سن متوفیان حوادث رانندگی کاهش پیدا کرده است

سرهنگ جوانبخت گفت: «سال گذشته ۲۷۴ نفر را که تمامشان راننده‌ی موتور سیکلت بودند در اثر تصادفات فوتی از دست دادیم. رتبه‌ی اول متوفیان در تهران متعلق به موتور سوار هاست. استفاده از موتور سیکلت افزایش یافته، اما توجهی به ایمنی آن ندارند. ما در میان متوفیان پزشکی داشتیم که برای رسیدن زودهنگام به بیمارستان از موتور استفاده کرد و در اثر تصادف درگذشت. دیگر موتور سیکلت برای قشر ضعیف و کار نیست، الان قشر زیادی به موتور رو آورده‌اند. ۸۰ درصد متوفیان موتور سیکلت از کلاه ایمنی استفاده نکرده‌اند.»

درخواست هادی چوپان از قوه قضائیه درباره امیر تتلو
درخواست هادی چوپان از قوه قضائیه درباره امیر تتلو

هادی چوپان به حکم اعدام امیرحسین مقصودلو واکنش نشان داد.

آیا انتشار چت‌ خصوصی مجازات دارد؟
آیا انتشار چت‌ خصوصی مجازات دارد؟

آیا انتشار چت‌ خصوصی مجازات دارد؟ طبق ماده ۱۷ قانون جرایم رایانه‌ای، مجازات انتشار اسکرین شات از چت‌های خصوصی برای فردی که این جرم را مرتکب شده، در صورتی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، جزای نقدی یا حبس یا هر دو خواهد بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است